Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl bi çarparsam seni görürsün cini mini iyilik yaramaz buna taşlayasım geldi
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl aa..şuna bakk.. kimi taşlıyon sen.. bide bana diyo.. ben de diyorum ya sen o şekilleri 8 numara gözlüğünü takmadan baktın..ondan duruyordu.. yoksa çiftetelli atar senn gözünde o şekil anladın sen onu.. vallahi çok mutluyum ışıl ışıl.. ohh ohh.. oynayasım geldi mematii..
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl tokum ama kuzum ben olmaz şimdi açken olsaydı olabilirdi hani bunu da yemesler.. hıhh... ( ) arkamdan dolaplar çeviriyosun.. dürümcü falan biliyom biliyom
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl o zaman gel kahve içelim canım şu ilerde tanıdıgım var çok iyi kahvesi var bak
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl cebinde fare zehiri taşıyan adamın dükkanına gitmemm ahh ahh pis üç kağıtçı seni
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl ayy vızz diye geçti.. gördüm gördüm ama anlayamadım.. aynı şey o hepp yapıyo böyle kader arkadaşım fikrim geldi sonra gitti.. hatırlarsın
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl cebinde fare zehiri taşıyan adamın dükkanına gitmemm ahh ahh pis üç kağıtçı seni yok zehir mehir o nasıl söz insan sevdiğini zehirlermi gel iç bakim şunu hadi ama kırma beni
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl burada cinayet teşebbüsü kokusu mu seziyorum Dur camları açayım da gitsin
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl ya bi de şöyle oda kokusu sıksana aysum mis gibi koksun etraf.. ben içtim kahveyi.. bakalım eğer bişey varsa gidiciyim
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl testere gibi yaratıcı fikirler geliyo aklıma ama aysum için değil o meçhul insan için o kendini biliyor
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl hayır kazık değil kandırdım sadece zehirli kahveyide ben içmişim başım dönüyo
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl yok ya ne mankenlik yanımız asıl manken sensin yeni resimlerimi koyayım ben
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.