Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 17 yıl İyi sen bilirsin bilelimde ona göre davranalım. bilemiyorum artık nasıl davranırsınız ama gıcık oldugum bir ger4cek
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 17 yıl Uyuuusssss ne olaçak bana çig küfte yapacaktı...yapmadı gel bana yumruk at diyen oyuncaklar geliyoooo
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 17 yıl Sen nerde oturuyon heee Alıp gelecem çiğ köfteleri sende mors olacan hee
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 17 yıl Sen yap yolıyaçam de bensana dyes veririm allam ya bide numaya yapmasmı Numaracı oyuncu çocuklar geliyooooo
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 17 yıl Sen yap yolıyaçam de bensana dyes veririm allam ya bide numaya yapmasmı Numaracı oyuncu çocuklar geliyooooo Boş konuşmasını sevmem Gönderecem diyorsam gönderirim
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 17 yıl bende isrterim çiğköfte aklıma luciyi görünce çiğköfte gelıyo artık
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 17 yıl çiğköfte bu arada yalancısından olcak kıyma olmıycak içine yemem öbür türlü
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl Olgun biri.... Acaba yanıma yakışırmı......................,,,,
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl yayamaz cok cok gecmiş olsun birde olayı çözebilseydim daha iyi olurdu ama cok cok gecmiş olsun diyim zannımca asker deel deniz astegmenim bahriyelim ya da gözüm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.