Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

yerine göre nasıl davranılması gerektiğini bilen biri geliyor aklıma :rolleyes:

• Cevaplar 3,5b
  • Görüntü 150,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

:lol: matrak birileri geliyor aklıma zamanında avatarımı anlayamamışş bi de :shifty::grin::D luci için..

zeynepimi görünce kürsüm geliyo yaf.. :( özledim orayı da aama şamaroğlanı falan da yok aysumuda görmedim..hayalperestim zaten yok... yaa bak üzüldüm şimdi :(:wub: nese orası bana seni kazandırdı (=

Gönderi tarihi:

bak şimdi yazdığını gördüm ya...serbest kürsü yazıcaktım...canım :hug: sen yazmışsın

serbest kürsü sakini olarak devamını şiddetle istemekteyim :wub:

Gönderi tarihi:

aynen canım yaa :wub: bende şiddetle istiyorum... :hug: şimdi geç oldu ama yarın ya da bir başka gün biz ikimiz tekrar başlayalım gelirler heralde :crying::(

Gönderi tarihi:

Microsoft

Gönderi tarihi:

gülüyorum,çünkü çok sevimli biri,son yazılarını da anlıyorum artık,böyle devam et... :):):)

Gönderi tarihi:

Tüm dünyayı elegeçireceğim

üsteki üyeyi görünce aklıma Miss Turkey 1956 geliyor

Gönderi tarihi:

Bu eleman niye bu kadar cok ilac kullanıyor sorusu geliyor aklıma

Gönderi tarihi:

Beynime giden kılcal damarlada tıkanma var ve sinir uçlarında kopma....başdönmesi,dengesislik(yüyürken)kusma aşıyı kulak çınlması yapıyoo..Trioid çalışmıyoo ve yukardaki sorunları aşabilmek için ilaçlarım yogun oluyoo....en büyük etkide pc de tv de 3 saat ten fazla kalmak kitp okumak ve hatta gazete okumak 3 saaten fazla yasak yani odaklanmak yasak tabiata çıkmak koşulu var yok yapamıyprsam camdan dışarı bakmam gerekiyormuş :getlost: sorunsus,styesis bir yaşam diyo dr lar yani :innocent:

Askerdemi kendileri diye düşünüyorum görünce..... :noexpression:

Gönderi tarihi:

Deniz,sahil................... :original:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.