Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl anladımmm tımarhaneden kaçanlarr adını söleyemedin bende seni görünce aklıma hep küçük kıslar varya dondurma yiyolar sonra ağızlarının kenarları ,elleri hep dondurma oluyo ..bide sinekler gelip gidip konuyo aklıma onlar geliyo
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar Piiiiiiiiis ( 2 aya yaklaşcak gitmedim Ösledim valla.. ) Kıl
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl kıl deyince erbay geldi aklıma nedense natalia yerlerdeyim şimdi
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar Erbay ? Alaka kuramadım yaaaaaa Benim bilmediğim bişi mi oldu yoksa
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 17 yıl Me'yle başladığından olsa gerek-belki de balkonumda ki keçinin yadsınamaz gerçekliğinden - keçi geliyor..
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 17 yıl Me'yle başladığından olsa gerek-belki de balkonumda ki keçinin yadsınamaz gerçekliğinden - keçi geliyor.. Ot geliyo
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 17 yıl Semt..kent..ülke..herbişey geliyo..herbişey..sağdan,soldan ortadan yandan herbiyerden geliyo..
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 17 yıl Ya Nedense avatar bana hep Liv Tylerı hatırlatıyorr . Kendine gel Melkorr kendinee...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.