Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 18 yıl kalbiminde öyle kırıntılara mevcut olduğunu anlarsın.... o resim beni anlatıyor aslında....!! ve senii beni çözmeye yüz tutmuş gördüm... ve aklıma çözümler geldi...ancak bu sefer matematik değil...
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 18 yıl ama her soruna bir çözüm yoktur sanırım... aklıma gece muhabbetini çok seven biri geldi...eğlenceli...hoş..dinleyip...dinlenen...
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 18 yıl tesekkur edip bil mukabele demek geldi bide 5 dakika sigara molası istemek bilgisayarın oldugu oda da yatıyorum ve burada sigara içmiyorum
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 18 yıl üstekini görünce deli ortağım aklıma geliyooo aaa...aynı şey seni görünce benim aklıma da geldi... çok enteresan... tesekkur edip bil mukabele demek geldi bide 5 dakika sigara molası istemek bilgisayarın oldugu oda da yatıyorum ve burada sigara içmiyorum tabiiki...izin sizin....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.