Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 18 yıl yaramazlik yapmis cocuk geliyor sucunu bastirmak icin mahsum mahum bakiyor
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl gece bekçileri senfonisi... saçmaladım napalım saçmaalamak bedava... :)
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl Yazar uykulu yukulu gezen biri geliyo Sus kıs çaktırma Nolcak benim bu uyku problemim kıs
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 18 yıl Bunlar aklıma geliyor... Diğer topicte yazdığın yazıdan sonra çok beklersin demek geliyor aklıma....
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 18 yıl sizi böle görünce aklıma kardeşim geliyor suheda ve ağam... egzoyu görüncek de aklıma küçük bi resim geliyor...ama bulamadığım...
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 18 yıl bana 1 gün sonra sözünü tutacak olan birisi geliyor.. ama gerek kalmadı ki...bulmuşsun sen...ama yine de var bende bi kaç resim bulduğum..bu arada sayende çok güzel resimler buldum... aklıma şu an düşünceli birisi geliyor...sözlerimden bişey anlamamış olma ihtimalin...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.