Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Duygularını kolay açığa vurmayı sevmeyen Budur.. Şıp anlayan
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl Yazar zambak diil leylak Hayır kısım zambak geliooo Aklıma da karışıo yahu Lilac - lily- zambak
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl Hayır kısım zambak geliooo Aklıma da karışıo yahu Lilac - lily- zambak tamam yaw karışmıyorum aklına nası biliyorsa öle yapsın cadılık geliyor aklıma
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 18 yıl yok ya bir var görüyorum seni birde yok... gözleri mahmur gelio..
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 18 yıl yok ya bir var görüyorum seni birde yok... gözleri mahmur gelio.. aklima egzorsit filmi geliyor
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 18 yıl flimi seyrettiğinde çok etkilenmişmiydin? malum o zamanlar sen biraz küçüktün ama nasıl buldun flimi?
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 18 yıl flimi seyrettiğinde çok etkilenmişmiydin? malum o zamanlar sen biraz küçüktün ama nasıl buldun flimi? cok korktum ikinic kez seyretmek istemiyorum dogrusu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.