Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl hala avatarin anlaminin ne oldugu.. iyi bi arkadas oldugu.. avatar sevdiğim bir müzik grubunun işareti, düşünüldüğünün aksine bişey... uykusuz bir arkadaş ve iyi bir insan
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 18 yıl ya tüh bana bu işaret denk geldi.... Ya bu nedir allah aşkına diye sormak geliyo içimden.... Sorsam mı acaba!!! Bööle pentagram ters haç filan.... Bende severim bu grubu da ne alaka bağlıyamadım....
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 18 yıl ya tüh bana bu işaret denk geldi.... Ya bu nedir allah aşkına diye sormak geliyo içimden.... Sorsam mı acaba!!! Bööle pentagram ters haç filan.... Bende severim bu grubu da ne alaka bağlıyamadım.... bi yere bağlama zaten, bırak takılsın öle.. işte sevdiğim bi gurup dedin ya o ....
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl GÜLSÜN'le çok zamandır görüşemedik.....ne o tanır beni nede ben tanırım onu... Onun aklına ne geliyorsa benimde o geliyor........ hehe iyi biri oldugun geliyor jön seni goruncede kaffee geliyor
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.