Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Len siz benim başıma bi çorap örüyonuz ya hadi hayırlısı.. evet kışın iyi olur sıcak tutar
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl acep ne zaman kırdım hayallerini dedirtiyo Underword filmini izlerken hayal kırıklığına uğradım da,hiç beklediğim gibi güzel bi filim değilmiş
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Len siz benim başıma bi çorap örüyonuz ya hadi hayırlısı.. Senin başına da çorabı ör ör bitmez taurusmutis yav (Büyük başın çorabı da büyük olurmuş)
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Senin başına da çorabı ör ör bitmez taurusmutis yav (Büyük başın çorabı da büyük olurmuş) Nettin sen Levi..? Sedoş'a laf verdin bee..Bak şimdi bana koca kafa diyecek..
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl nejat alp ooo ahmet beylerde burdalarmis diyip piyanosonu caliyor
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Underword filmini izlerken hayal kırıklığına uğradım da,hiç beklediğim gibi güzel bi filim değilmiş sen birde benim gözlerimle seyretseydin neden sevdiğimi anlardın çizgifilm
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Cengiz Kurtoğlu deseydin daha makbule geçerdi.. Hemşerim olduğu..
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Nettin sen Levi..? Sedoş'a laf verdin bee..Bak şimdi bana koca kafa diyecek.. Koca kafamı? Ne alakası var sen birde benim gözlerimle seyretseydin neden sevdiğimi anlardın Öyle ama ben daha iyi bir filim beklerdim
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Sedoş alakası var.. Sedoş'u tanımadığı.. Tanımadığım doğru ama bişey derse basarız evini Müzisyenler aklıma geliyo
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl bulaşık yıkadığı Bu akşam forum iyice karıştı(bunun benim için olmadığı görüşündeyim )
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Bu akşam forum iyice karıştı(bunun benim için olmadığı görüşündeyim ) kafasının karışık olduğu
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Seninle alakası yok rahat ol.Bu bizim doğal halimiz.. Hele diğerleride gelsin,öyle bak sen..
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Seninle alakası yok rahat ol.Bu bizim doğal halimiz.. Hele diğerleride gelsin,öyle bak sen.. Gider ayak ağır konuşmayalım,esprisine dedim ben zaten
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Gider ayak ağır konuşmayalım,esprisine dedim ben zaten Bu ne demek ya,ne anladın ki yazdığımdan..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.