Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl Allah Allah niye herkesin aklına bu geliyor Kötü şeyler geliyo bu avatarı görünce açıkçası katılıyorum.......... bana da aynı şeyler geliyoooo doğrusu................. seni görünce aklıma.. çizgifilm geliyoo başka bişi deil.............. ayy kusura bakma yane............
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl Allah Allah niye herkesin aklına bu geliyor Kötü şeyler geliyo bu avatarı görünce açıkçası katılıyorum.......... bana da aynı şeyler geliyoooo doğrusu................. seni görünce aklıma.. çizgifilm geliyoo başka bişi deil.............. ayy kusura bakma yane............ sizin içiniz fesat bence :)
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl Anime diyelim de maksadı tam olsun Britneay spears geliyo(hiç sevmem)
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl ben seviyorum bu avatarı sorunun ne olduğunu anlatırsan akılcı ve anlamlı bişeyse değiştiririm
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl ALINTI(egzorsist @ Oct 3 2006, 07:17 PM) sizin içiniz fesat bence Avatarı değiştir bence kimin içi fesatmış allah bilir egzo........ ama avatarı değiştir sen gene de..........
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl ben seviyorum bu avatarı sorunun ne olduğunu anlatırsan akılcı ve anlamlı bişeyse değiştiririm Şaka söyliyorum istediğini koy ama şekli aklıma çirkin şeyleri getiriyor
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl Şaka söyliyorum istediğini koy ama şekli aklıma çirkin şeyleri getiriyor walla üstteki üye olarak sen denk geldin...ama napimmm benim de aklıma çizgi film geliyo. hemde japonlarınkinden...
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl ''Akıllı insan her söylediğini düşünür ama her düşündüğünü söylemez'' sözü geldi aklıma,Einstein mi demişti bunu?
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl şantör ama ne şantörüydun yaww Len siz benim başıma bi çorap örüyonuz ya hadi hayırlısı.. korkma yaw ben iyi bir vampirim müzisyen Yorgun..
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Hayal kırıklığı... acep ne zaman kırdım hayallerini dedirtiyo Terkediliş.. sevilen
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.