Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 ezgican (16) DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE SENELERE Alıntı
Φ ezgican Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 ay inanmıyorum birileri benim doğum günümü kutlamışş ay biras geç oldu ama (hatta bayaa bi biras ) ay çok teşekkür ederim ya ayy ay çok mutlu oldum normalde kimse benim doğum günümü hatırlamas kutlamas da o yüzden yani böle sevindirik oldumm :) geç de olsa teşekkür ederimm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 ay inanmıyorum birileri benim doğum günümü kutlamışş ay biras geç oldu ama (hatta bayaa bi biras )ay çok teşekkür ederim ya ayy ay çok mutlu oldum normalde kimse benim doğum günümü hatırlamas kutlamas da o yüzden yani böle sevindirik oldumm geç de olsa teşekkür ederimm bişey değil ezgican kıss niye bu kadar heyecan yaptın biz burda hergün doğum günü kutlarıs Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.