Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Milletin sabrı çoktan taştı.

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül’ün NTV’ye verdiği özel demeci izledim..

Hiçbir şey anlamadım..

PKK terörü konusunda konuştu..

Konuştu ama bir şey söylemedi..

‘Terörle mücadele uzun soluklu bir iş’ dedi..

Tamam da bu uzun soluğun süresi ne kadar? Kaç yıl? PKK ilk katliamını 1984’te yaptı..

2006’nın ortasındayız..

22 yıl oldu..

Silahların sustuğu, bombaların patlamadığı 5 yılı düşelim..

17 yıl.. Bu ülke tam 17 yıldır PKK teröründen çekiyor.. 17 yıldır yurdun dört bir yanından şehit cenazeleri kalkıyor..

Gül şu soruya yanıt vermeli.. AKP iktidara geldiği 2002 yılında terör yoktu.. PKK sinmişti.. Terör 2004’ün sonlarına doğru başladı.. 2006’da azdı..

Neden?

Asıl soru bu..

Yanıtını ben vereyim: Bu süre içinde hiçbir şey yapılmadı da ondan..

AKP iktidarı PKK sorunu ile Kürt sorununu birbirinden ayırıp üzerine gitmedi..

------------------------------------------------------------------------------------------

Zannettiler ki 1999 yılında Apo’nun yakalanmasıyla dağılan, morali bozulan, pes eden PKK hep öyle kalacak..

Binlerce militan ömür boyu Kuzey Irak’ta yan gelip yatacak.. Buraya kadar deyip normal hayata dönecek..

Bunun primini de AKP yiyecek..

Apo yakalandı diye bu millet Ecevit’i Başbakan yaptı.. Bahçeli’yi hükümete ortak etti.. Onlar ne yaptı?

Koca bir hiç..

İşte bugünlere böyle geldik.. Adım atmayan, elini ateşe sokmayan, günlük yaşayan iktidarlar yüzünden geldik..

Gül diyor ki; ‘Siyasi iradede tereddüt yok.’ Doğru.. Zaten kimse siyasi iradede tereddüt var demiyor..

Ama şunu da kabul etmeleri gerekir..

Düne kadar bu konuda siyasi irade yoktu.. Siyasi iradenin gündeminde PKK yoktu..

Vardı diyen varsa çıkıp anlatsın.. 2003’te, 2004’te 2005’te neler yaptıklarını söylesinler..

Kandil Dağı’nda yuvalanan militanları etkisiz hale getirmek için ne yaptıklarını anlatsınlar..

Başbakan çıkıp terörün yeniden hortlamasını 1 Mart tezkeresine bağlamasın..

Tezkerenin kabul edilmesini engelleyen kendi arkadaşları..

AKP’liler..

Dışişleri Bakanı Gül; ‘Güvenliğimizi başka ülkeye ihale edemeyiz’ diyor..

Haklı..

Haklı da fiili durum ne, gelin ona bakalım..

PKK’yı susturmak, silahtan arındırmak, ellerindeki mayınları toplamak için ne bekliyoruz..

ABD’li koordinatörün gelmesini..

Efendim, kalleşçe hareket ediyorlarmış..

Terörün özünde zaten kalleşlik yok mu? Bugüne kadar hangi terör örgütü kalleşçe saldırılar düzenlemedi ki..

Yakınacağınıza hükümet olarak ne önlem alıyorsunuz onu söyleyin..

Söyleyin ki toplum sakinleşsin, öfke selinin önüne set çekilsin, insanlar moral bulsun..

Ama sakın ‘sabrımız taştı’ falan demesin..

Milletin sabrı çoktan taştı..

Gönderi tarihi:

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül’ün NTV’ye verdiği özel demeci izledim..

Hiçbir şey anlamadım..

PKK terörü konusunda konuştu..

Konuştu ama bir şey söylemedi..

‘Terörle mücadele uzun soluklu bir iş’ dedi..

.

.

.

Bu ülkeye gelecek son ve son islamcı partiydi ve yol bitii :D

Gönderi tarihi:

Türkiye Cumhuriyeti tarihi bunlar kadar terbiyesiz ve hain görmemiştir herhalde.Bugünkü gazetelerde yine koskoca bir şehit haberi ve yanında da tayyibin cumhurbaşkanlığını ilk defa telaffuz ettiği ,güle de başbakanlık yolunun açıldığı ile ilgili haberler var.Galiba bu gidişle son parti olacak ama bir dahada başka parti gelmeyecek.Umuyorum ki bu gerçekleşmez.Yoksa yandı gülüm keten helva.

Gönderi tarihi:

Bu hususta hem fikir değiliz. Terör Türkiyede ne pkk ile başladı ne akp ile. Ve bu yüzden bundan evvel işaret ettiğimiz mesele halledilmeden , ne pkk ile ne de akp ile bitecektir. İsimler gelir geçer sorunların nedeni doğru bütün anlaşılmadan hiçbir şeye çare bulunamaz...

ve benden bir soru...Neden ?

Neden binlerce şehit verildi de bir defa toplu bir teröre lanet mitingi düzenlenmedi, bütün basın, yayın, asker sivil terör bölgesine geçip terörü kınamadı, neden toplu bir hareket yapılmadı da kimi durumlarda tansiyonu yükseltmek için şehit cenazeleri ve şehit anneleri yansıdı Uzaktan Göstergeçlere ( UG = TV ).

Zira UG'ler de tüm diğer yayın araçları gibi yalnızca yönlendirme yapıyor..

Madem o kadar büyüksünüz, 15 eylül ile 30 eylül arası hiçbir çalışan işine gitmesin, toplu eylem yapın, iş dursun, borsa dursun, bankalar iş yapmasın, siyasiler yalan söyleyecek bir yer bulamasın tüm UG'ler 15 gün boyunca kapansın, ve 15 gün maktuat alınmasın ve okunmasın...

Yapamazsınız bütün bunları zira tedhişin birmemesini isteyenler bunu da engeller...

Terör nasıl biter ? Güçlü ekonomi ile biter.

Terör nasıl biter ? Güçsüz de olsa üç beşyüz sonradan görmeye yeten ekonomimizi 15 gün durdurmakla ...

Ateş düştüğü yeri yakar, bu ülkenin çocukları dağlarda şehit olurken bu ülkenin entellektüeli onun bunun karısının bu akşam nerede olduğu ile ilgili ise bu iş burada biter..

Yani ve dostlarım iş bitmiştir, ve malesef bu işin üstesinden gelinememiştir...

daha acı hakikatlere hazır olunduğunu bilsem başka şeyler de yazardım, fakat zamanı gelmeden, hiçbir şey belirmez. Arapların dediği gibi ''küllü şeyin merhunun bizamanihi''

bozan

Gönderi tarihi:

Bu hususta hem fikir değiliz. Terör Türkiyede ne pkk ile başladı ne akp ile. Ve bu yüzden bundan evvel işaret ettiğimiz mesele halledilmeden , ne pkk ile ne de akp ile bitecektir. İsimler gelir geçer sorunların nedeni doğru bütün anlaşılmadan hiçbir şeye çare bulunamaz...

dediklerin doğru sevgili bozan ama başladı yerine "hortladı" mı desek.Yani başedememek diyim ben ya da

ve benden bir soru...Neden ?

Neden binlerce şehit verildi de bir defa toplu bir teröre lanet mitingi düzenlenmedi, bütün basın, yayın, asker sivil terör bölgesine geçip terörü kınamadı, neden toplu bir hareket yapılmadı da kimi durumlarda tansiyonu yükseltmek için şehit cenazeleri ve şehit anneleri yansıdı Uzaktan Göstergeçlere ( UG = TV ).

Zira UG'ler de tüm diğer yayın araçları gibi yalnızca yönlendirme yapıyor..

evet gazateler ve tv ler yönlendiriyor ,böylece insanların kendine has bir düşüncesi, görüşü, fikri olamıyor.

Madem o kadar büyüksünüz, 15 eylül ile 30 eylül arası hiçbir çalışan işine gitmesin, toplu eylem yapın, iş dursun, borsa dursun, bankalar iş yapmasın, siyasiler yalan söyleyecek bir yer bulamasın tüm UG'ler 15 gün boyunca kapansın, ve 15 gün maktuat alınmasın ve okunmasın...

Yapamazsınız bütün bunları zira tedhişin birmemesini isteyenler bunu da engeller...

Terör nasıl biter ? Güçlü ekonomi ile biter.

Terör nasıl biter ? Güçsüz de olsa üç beşyüz sonradan görmeye yeten ekonomimizi 15 gün durdurmakla ...

bozan kızmış mı ne...ben biraz sinirli gördüm.15 ile 30 arası olmaz da daha bir ileri tarihte yapsak diye bir cevap gelebilir bozan temkinli olun(yani ilk önce ben,sonra ....)(siz anlamışsınızdır beni)

Ateş düştüğü yeri yakar, bu ülkenin çocukları dağlarda şehit olurken bu ülkenin entellektüeli onun bunun karısının bu akşam nerede olduğu ile ilgili ise bu iş burada biter..

Yani ve dostlarım iş bitmiştir, ve malesef bu işin üstesinden gelinememiştir...

daha acı hakikatlere hazır olunduğunu bilsem başka şeyler de yazardım, fakat zamanı gelmeden, hiçbir şey belirmez. Arapların dediği gibi ''küllü şeyin merhunun bizamanihi''

bozan

ama bir şey söyliyim bozan irticanın irtifası maaşallah.....!!! sağlam uçuyorlar.

özgür düşünce konusunda da bozan birşey söyliyim

Fatih çarşamba da da bağdat caddesindeki gibi gezebilirmiyim...neden soruyorum maaşallah artık tuvaletlere kadar karışmaya başladılar alaturka mı colaturkamı öyle istiyorlar tuvaletleri lüks lokantalarda,büyük marketlerde falan.(bu hükümetle birlikte onlarda parayı buldu lüks yerlere pek sık gitmeye başladılar.eski özal zenginleri gibi)

ama çarşamba ya gelince işler değişiyor.Orada sadece özgür olan onlar.(görmesem konuşmam)

bende bir arap atasözüyle bitireyim

"Bir şey yapmak isteyen yolunu bulur bir şey yapmak istemeyen nedenini bulur. "

Gönderi tarihi:

AMIN !!!

:clover: sevgili ilkay imzanızın boyutunu biraz daha büyütmenizi rica ediyorum.Sevgilerimle :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.