Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl bugün canım biraz sıkkın o yüzden forumdaki arkadaşlara Bülent ERSOY' dan "itirazım var" şarkısını hediye ediyorum.
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl Bütün arkadaşlara armağanım olsun http://www.MP3Dinle.be/mail_dinle.php?id=5...nm3OVBX1sqX5hmG
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl Teşekkürler burcu.. Orhan gencebay babamızı topiğe getirdiğin için sağol..
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl Bütün arkadaşlara armağanım olsun http://www.MP3Dinle.be/mail_dinle.php?id=5...nm3OVBX1sqX5hmG Teşekkürler burcu.. Orhan gencebay babamızı topiğe getirdiğin için sağol.. rica ederim
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl sevindim senin açından prenses.. dün sıkıntıdaydın.. her günün böyle neşeli geçer umarım.. benden sana hediye.... beyonce/ upgrade u.. çok severim bu şarkısını.. hareketlidir indir dinle bence..
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl şu an bi rkadaşım aradı böle içindeniçine kapanası geliyomuş bende ona bi şarkı armağan ediyorum geçer geçer buda geçer....
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl orhan gencebay'dan doğan bir pişman şuan benim gibi yanlızlara gelsin
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl "çok istemiştim döner demiştim...yolunu gözlemiştim.. sabah ve akşam gece ve gündüz rüyamda beklemiştimmm.." sezen aksu dan...
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl bütün arkadaşlara sagopa kajmerden_baytar şarkısını armağan ediyorum
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl Neslihan'dan Hiç sevmedim isimli şarkı, hayatımın anlamına gönderiyorum, o kendini biliyor..
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl bu gün tatsız bi gün şu an leman sama gül güzelini dinliyom bu benden hepinize arkadaşlar
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl nie tatsız bi gün diye sorcam?(ama sanane dersin herhalde) neyse banane. şarkı için saol.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.