Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl Evet arkadaşlar istediğimiz kişiye istediğimiz şarkıyı turkhis-media farkıyla armağan edelim... ilk armağan benden gelsin... Sezen Aksu - Haydi Gel Benimle Ol... tüm turkhis-media ailesine gelsin...
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl sevdiğim bütün üyelere kenen doğulu- başharfi ben sevdiğim insanada-haramiler-mavi duvar hüseyin altın_bitermi sandın
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl Evet arkadaşlar istediğimiz kişiye istediğimiz şarkıyı turkhis-media farkıyla armağan edelim... ilk armağan benden gelsin... Sezen Aksu - Haydi Gel Benimle Ol... tüm turkhis-media ailesine gelsin... Kime şarkı hediye etsem,hangi şarkıyı hediye etsem bilmiyomkiii..En iyisi ben düşünim
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl sevdiğim insana erol evginden sevdan olmassa Gözlerimde gözlerinin izi olmasa birde cana can katan o sevdan olmasa sevdan olmasa ah bu hayat çekilmez ah bu hayat çekilmez sen olmassan canım ah bu çile çekilmez
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl Tüm forum üyelerine Eylem den aman adlı şarkıyı armağan ediyorum
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl bende sessizliğin kızına "geceler katran karası geceler" i armağan ediyom..
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl bende sessizliğin kızına "geceler katran karası geceler" i armağan ediyom.. bende sana petek dinçözden git git işine ;yi armağan ediyorum
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl bende sana petek dinçözden git git işine ;yi armağan ediyorum öküzüm torbadan düştü gördün mü.... nasıl şarkı ama...
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl öküzüm torbadan düştü gördün mü.... nasıl şarkı ama... ibrahim tatlısesten bir taş attım havaya nasıl şarkı
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl ibrahim tatlısesten bir taş attım havaya nasıl şarkı bilmem.. hadi içimden geldi sana candan erçetinin bir yanım isimli şarkısını hediye edim bari..
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl bilmem.. hadi içimden geldi sana candan erçetinin bir yanım isimli şarkısını hediye edim bari.. hadi bendende sana yalın - istanbul benden büyük
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Rafet El Roman - Bir Damla Sevgi... bu eski aşkıma gelsin... Arash - Temptation bu da forum arkadaşlarıma gelsin...
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl karalıma ferdi tayfurdan -aşık oldum ben sana Seni görünce tutulur dilim Sensin hayallerim sensin emelim Gülme sözlerime gülme halime Sonra kederimden ölebilirim Asik oldum ben sana Gözlerime baksana Halimden anlasana Ver elini elime Kilit vurma gönlüme Muhtacim ben sevgine Hayat kisa güzelim Kiymetini bilelim Derde gülüp geçelim Kaçma köse bucak kaçma gel benle Yoksa süphen mi var benim sevgimden Üzme yeter beni üzme bebegim Nedir çektiklerim senin elinden Yeter çektiklerim senin elinden ferdi tayfur
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl bütün forum arkadaşlarıma gurup koridor_senin o gözlerin varya
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl bÜTÜN FORUM ÜYELERİNE Serder Ortaçtan_DANsöz yalından_SeYtAn gÜLBEN ERGENDEN;_lay la lay la ve bütün kızlara Nilden_PıRLaNtAyı ARMAğan edİyOrUm..
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl şizoidkomplexliparanoyakgizlifaşo'ya gelsin.. atem tutem ben seni... atem tutem men seni şekere katem men seni ağşem baben gelende oy öğüne atem men seni......
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Morali bozuk olan arkadaşlara ve coşmak isteyenlere : ŞAKŞUKA ...
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl tüm sevdiklerime ve beni sevenlere KENAN DOĞULU_yüzsüz yürek ayıp olmazsa sevmediklerime de petek dinçöz_git işine
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.