Φ liyakorn Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 ARKADAŞLAR TANIŞMAK BUGÜNE KISMETMİŞ.YAKLAŞIK BİR HAFTADIR ARANIZDAYIM. FORUM OLDUKÇA İYİ.ANCAK BAZILARINIZ FAZLA ZAMAN AYIRAMIYOR HERHALDE. Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 ARKADAŞLAR TANIŞMAK BUGÜNE KISMETMİŞ.YAKLAŞIK BİR HAFTADIR ARANIZDAYIM. FORUM OLDUKÇA İYİ.ANCAK BAZILARINIZ FAZLA ZAMAN AYIRAMIYOR HERHALDE. hoşgeldin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 ARKADAŞLAR TANIŞMAK BUGÜNE KISMETMİŞ.YAKLAŞIK BİR HAFTADIR ARANIZDAYIM. FORUM OLDUKÇA İYİ.ANCAK BAZILARINIZ FAZLA ZAMAN AYIRAMIYOR HERHALDE. arkadaş bir haftadır burdamısın ilk kez adını burada gördüm........enterasan.........ojjj geldin Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 liyakorn hoş geldin arkadaşım.... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 hos geldin.... hele bu nikinizin anlami topicine gidip nikini aciklayiver bi zahmet be kardes.... Alıntı
Φ liyakorn Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 bakın , yüz halimden de belli olduğu gibi hiç ters birisi değilim. Nikimin anlamını bilirsiniz.Ama okunuşu liyakorn.Latince kelime olduğu için okunuşunu kullanıyorum. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 hööö cahilligimi bagisla lütfen, ben gercekten bilmiom... Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 hoş geldin liyakorn Alıntı
Φ harivarman Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 yaw gel gel nereye kadar bozdunuz kardeşim paneli bunu yazan kişide topu topu bir haftadır burda haaa: neyse kerdeş oj geldin ... beni pek sevmiyorlar burda sende katıl bu sevgisizliğe Alıntı
Φ liyakorn Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 alaturka kardeş : aslı lycaon olan nikimin anlamı şudur : Mitolojide tek boynuzlu, kanatlı, çok güçlü ve hızlı, zeki ve kimsenin kontrolüne alamadığı beyaz bir at . KANATLI VE KONTROLSÜZ OLUŞU ÖZGÜRLÜĞÜMÜ,GÜÇLÜ-HIZLI VE ZEKİ OLUŞU MUHTEŞEM ÜÇ ÖZELLİĞİ TEMSİL ETTİĞİ İÇİN BU ADI SEÇTİM . harivarman kardeş : seni neden sevmiyorlarmış ki ? Ayrıca genele uymamak gibi kötü bir huyum vardır.iyi anlaşacağız demek ki ........ Emily kardeş : hoş bulduk.teşekkürler. ARKADAŞLAR ZEKA SORULARI BÖLÜMÜNDE FİKİRLERİNİZİ GÖRMEK İSTERİM.BİLGİLERİNİZDEN YARARLANMAMIZA İZİN VERİN Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 hos geldin kardes, bende yeni sayilirim. zaten nickimin altindaki "Caylak" kelimesinden anlyacaksin. forum icin fazla zaman ayiramadigim icin heralde bayagi bi zaman "Caylak" kalacagim. Alıntı
Φ liyakorn Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Muhammed KARDEŞ,ZAMAN BULDUKÇA TAKILIRSIN.ZEKA SORULARI BÖLÜMÜNE GÜZEL SORULARINI BEKLEYECEM.FARKLI SORULAR VARSA ELİNİN ALTINDA BİZİMLE PAYLAŞ...... Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Muhammed KARDEŞ,ZAMAN BULDUKÇA TAKILIRSIN.ZEKA SORULARI BÖLÜMÜNE GÜZEL SORULARINI BEKLEYECEM.FARKLI SORULAR VARSA ELİNİN ALTINDA BİZİMLE PAYLAŞ...... aynen öyle yapicam arkadasim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.