Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 kanka nası burası samiyen demiştim yanıt: bunun bide inönüsü var Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Mesajınıs radyomusua iletilmiştir ( tam 4 adet ) Hangi radyo anlayamadımki İletildiğine sevineyim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ K.A.R.A Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Topiğime yazma zahmetinde bulunan siz arkadaşlarıma teşekkür ederim. Burda fazla tutmadı burda ama olsun. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ K.A.R.A Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 hafta sonu gelicem, ilk iş olarak seni arıycam görüşelim mutlaka Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Bu sana son mesajım. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ agustos Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 çok iyi olur... tşkkr edrm. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Bacım bu arkadaşın telefonu.. Benim şarjım bitti, saat 1 de gimada ol bekletme beni ha Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 kullanmadığınız 45 bedava mesajınız silinmiştir... telsim müşteri hizmetleri Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Ya Telsimin şu yaptıgına bakın hele 2 ekim itibariyle indirimli arama listenizdeki numaralarla 500 dk'dan sonra dk'sı 2 kontorden ücretlendirileceksiniz.Gecen ay arama süresi için süre yaz 7514 e sms gönder.. 500 dk kime yeter Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 kişiye gore değişir 500 dk. bilgi için saol. benim için hiç bi şekilde farketmez süre vs. ne de olsa ............................ Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 nerdesın? bıze gel okula gıdecez beklıyorum kım oldugunu bılmıyom bı numara benım cevabım ıse sımdı gelemem ısım var okulda gorusuruz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 YA BİTANEM ÇOK ÖZÜR 5 DAKKAYA ORDAYIM Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ K.A.R.A Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 gelmişsin aramıyon ya hep başkasından duyuyoz haa... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 biz birazdan çarşıda olcaz yemek yiycez hazırsan çık gel hadi beklıyoz.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gulll Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 ben terminaldeyim... 3 tane valiz var elimde,sana haber vermiyecektim aslında süprizdi, valizler ağır taşıyamıyorum...beni almaya gel.... ..................... yaw sanki ben nasıl taşıyacaksam 3 valizi... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 avea cep melodılerı mesajı.başka ne gelirki zaten Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gulll Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 avea cep melodılerı mesajı.başka ne gelirki zaten aaaa sedoş.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ baharrr Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 yağmurla yarıştım bu gece o yağdı ben agladımo gökyüzünü anlattı bende seni anlattım o güneşi özlemiş bende seni o sabaha kavuşturacagını söyledibende boynumu büktüm. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 bilmiyorum.bi yarm saati bulur heralde .... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 napıyon kız?a..... dün gece beni aradı içmşti konuştu konuştu..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ αէαﻯﻩỵ™ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 kızan napüün,okuldan gelirken bana 6 bira çakalasana:) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 esra yarin gidiyonmu ise...evetse kacta...sana isim dustu yardim nolur........ Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 olm açsana şu telefonu problemlimisin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 kızzzz evdesin dimi geliyom bak:):) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gulll Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 10 dk önce aldığım mesaj: canım ne yapıyorsun... yaa dersten çıkınca moralin bozuktu,arkadaşların yanında da bişey soramadım... ne oldu,yani bilmediğim bişey mi var?ben meydandayım eve geçecem birazdan eğer kızlarla bişey planlamadıysan bize gelsene,hem bu akşam yemekleri hasan yapacak:)cevap bekliyorum.... benim cevap: makarnamı yiyecez yine yaa... neyse sizin ordaki pastaneden idare ederiz herzamanki gibi:) ama elif gelsin bi,anahtarını evde unutmuş,ömerle buluşacaktı,birazdan gelir... 3 dk sonra verdiği yanıt: tamam canım...haa bide benim paralar suyunu çekti biliyorsun..senin iş bankası hesabında para vardır,banknotunu unutma gelirken getir,kirayı vermedik daha elektirik faturasıda duruyo.... geç kalma sakın hava çook soğuk dondum ben... gelde sinirlenme şimdi sanki benim kirayı kim verecekse... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.