Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 ibrahim tatlıses- bul getir tabip sen elleme benim yaramı beni bu dertlere salanı getir kabul etmem bir gün eksik olsa benden bu ömrümü çalanı getir git ara bul getir saclarını yol getir... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Bende Babamı istiyorum hemde çok ne aglarsin benim zülfü siyahim, bu da gelir bu da gecer aglama .... ikimize gelsin o zaman Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 beyaz giyme tanırlar seni benden alırlar salınada salınada gel haydi yavrum dön dolaş yine bana gel--hüseyin turan Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 ibrahim tatlıses- bul getir tabip sen elleme benim yaramı beni bu dertlere salanı getir kabul etmem bir gün eksik olsa benden bu ömrümü çalanı getir git ara bul getir saclarını yol getir... ibrahim tatlıses ten değil de kenan&zeynel den olsun bence Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Köprüden Geçti Gelin Köprüden geçti gelin Saç bağın düştü gelin diloy loy Haldan bilmez diloy loy Söz anlamaz ne fayda Eğil bir yol öpeyim Gençliğim gitti diloy loy Haldan bilmez diloy loy Söz anlamaz ne fayda Köprünün altı diken Yaktın beni gül iken diloy loy Haldan bilmez diloy loy Söz anlamaz ne fayda Köprüden geçemiyom Az doldur içemiyom diloy loy Haldan bilmez diloy loy Söz anlamaz ne fayda Sen benden geçtin amma Ben senden geçemiyom diloy loy Haldan bilmez diloy loy Söz anlamaz ne fayda murat kekilli Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Eledim Eledim Höllük Eledim Eledim Eledim Höllük Eledim, Aynalı Beşikte Canan Bebek Beledim. Büyüttüm Besledim Asker Eyledim, Gitti De Gelmedi Canan Buna Ne Çare, Yandı Ciğerim De Canan Buna Ne Çare. Bir Güzel Simâdır Aklımı Alan, Aşkın Sevdasını Canan Sineme Saran. Bizi Kınamasın Ehl-İ Din Oğlan. Gitti De Gelmedi Canan Buna Ne Çare, Yandı Ciğerim De Canan Buna Ne Çare. Erzurum-Muharrem Akkuş-Yücel Paşmakçı Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 tual canımın ta içisin sen Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 ibrahim tatlıses ten değil de kenan&zeynel den olsun bence biraz önce de zeynel&kenan dan dinledim, o da güzel söylüyomuş... zeki müren- kahır mektubu...yarım saat boyunca da bunu dinleyecem, bitmek bilmiyo... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 candan erçetin ---bir yanım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 selda bağcan------->>>>>>acıyı bal eyledik....... valla bütün forum içine dinliyom......... Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Sebebim ne olursa olsun Günahım sensin biliyorum Çoğu karar hemen verilmez Ama ben seni bekliyorum Ama ben seni seviyorum Gün ağarınca her yeni gün İçimde büyüyorsun Ben sersefil seni düşünüp Kendime gülüyorum Ah bir çılgınlık yapalım Gel yere göğe soru sorduralım Sen beni sen Ben seni ben Bir avucun içine sığdıralım Ah bir çılgınlık yapalım Gel yere göğe soru sorduralım Sen beni sen Ben seni ben Bir avucun içine sığdıralım Deniz Seki - Bir Avuç Aşk Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Candan Ercetin - Yalan Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 KOL DÜĞMELERİ Barış MANÇO Alıntı
Φ SaNTo Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Eros Ramazotti dinliyom. Severim keratayı arkadaşlar gece 3 ya yatıcam artık ama geceleri seviyorum ve forum daha zevkli geliyo.. Acaba bizler bu saatte yazanlar, yarasalardan mı türedik Dur benim sopam ters dönmüş.. Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Zaman durdu Bir gurbet olmuşken Ankara yüreğimde Ellerim tutuldu sanki dudaklarım kendime kilitlendi Hoşçakal sevgilimmmmm Yüreğim durdu Ne de heyecanla çarpardı Sana dokunurken ellerim Tenin beni örterken sevgiyle Hoşçakal sevgilimmmm Yaşam durdu Kapanıyor gözlerime dünya Nerede mavi mutluluklar? Nerede sevdamız ve yarın umutlarımız? Hoşçakal sevgilimmmmm Zamanım doldu Hep birşeyler vermeye çalıştım sana Bir ömrümü yalnızca sevgi vererek geçirebilirdim Ama sizin vermeye pek değil, hiç vaktiniz olmadı Hoşçakal sevgilimmmm Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 candan erçetin ---saçma Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 ibrahim sadri---->>><<adam gibi...... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Duman - Seni kendime sakladım Alıntı
Φ kedikız Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Aykut Alan dinliyorum sabahın çok uzağındaaaaaa SABAHIN ÇOK UZAĞINDA En karanlık gecemdeyim şu an Tam ortasında yalnızlığımın Mutlu günleri ve seni özlüyorum Kalbim burada değil şu an Penceremden yıldızları Saydım birer birer hiç eksilmemişler Sabahın çok uzağında Geçmişin kıyısında En mutsuz gecemdeyim şu an Sabahın çok uzağında senin için ağlıyorum Hep özlerdim yalnızlığı artık nefret ediyorum Sabahın çok uzağında ikimize ağlıyorum Hep özlerdim yalnızlığı artık nefret ediyorum En uzun gecemdeyim şu an tam ortasında huzursuzluğun Küstüğüm resimlere bakıyorum Ruhum burada değil şu an Seni çok özlüyorum şu an Artık çok geç biliyorum şu an ...... al bakiim linkde veriim http://www.megaupload.com/?d=Q2G69N4D Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Niran Ünsal - Farzet asla aşk heryerde bahar değil biz de aşk kışlara hep gebe yar ısıtamadım gönlümü ısıtamadım kalbini bundan fazla ahh alışamadık biz bize konuşamadık göz göze bundan fazla farzet kapılıp biz delice aşk seline farzet yaşadık doyduk güzele aşkı bulduğumu sandım sende aşkı sevdini sandım bende senle ben acıyı sevda sandık geldik yolun sonuna Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 KARDEŞ TÜRKÜLER_SETENEY Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.