Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 SCORPIONS----wind of change uçmak için birebir...."drug"sız olmaz ama.... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 maryama yazacaktım sayfasını bulamadım bunu dinle maryam. helen ba men mimooni herkes dinlesin bence persian Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 hani ne oldu askimiz simdi bilmem ki nerdesin bos gecmezdi bir animiz simdi esen yellerdesin sevgi denen sey yalanmis daldan dala konan icin her cicegin bali varmis ask sarhosu olmak icin nisan yagmuru kadar kisa suren hayatimiz durmaz bir saadet arar bir sevgiye can katar sevgi denen sey yalanmis daldan dala konan icin her cicegin bali varmis ask sarhosu olmak icin Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 urçin - zahidem - son albüm\burçin - 02 - elmaların yongası.mp3 Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gökhan Tepe _ Yürü Yüreğim Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Grup Gündogarken - Rüzgar.mp3 Alıntı
Φ rudya Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 On vous souhaite tout le bonheur du monde Et que quelqu'un vous tende la main Que votre chemin évite les bombes Qu'il mène vers de calmes jardins On vous souhaite tout le bonheur du monde Pour aujourd'hui comme pour demain Que votr'soleil éclaircisse l'ombre Qu'il brille d'amour au quotidien Puisque l'avenir vous appartient Puisqu'on ne contrôle pas votr'destin Que votre oral est pour demain Comme tout c'qu'on a à vous offrir Ne saurait toujours vous suffir Dans cette liberté à venir Puisqu'on n'sera pas toujours là Comme on le fût aux premiers pas On vous souhaite tout le bonheur du monde Et que quelqu'un vous tende la main Que votre chemin évite les bombes Qu'il mène vers de calmes jardins On vous souhaite tout le bonheur du monde Pour aujourd'hui comme pour demain Que votr'soleil éclaircisse l'ombre Qu'il brille d'amour au quotidien Toute une vie s'offre devant vous Tant d'rêves à vivre jusqu'au bout Sur'ment tant d'joie au rendez-vous Libres de faire vos propres choix De choisir quelle sera votr'voie Et où celle-ci vous emmènera J'espère juste que vous prendrez l'temps De profiter de chaque instant On vous souhaite tout le bonheur du monde Et que quelqu'un vous tende la main Que votre chemin évite les bombes Qu'il mène vers de calmes jardins On vous souhaite tout le bonheur du monde Pour aujourd'hui comme pour demain Que votr'soleil éclaircisse l'ombre Qu'il brille d'amour au quotidien J'sais pas quel monde on vous laiss'ra On fait d'notre mieux seulement parfois... J'ose espérer qu'ça suffira Pas à sauver votre insouciance Mais à apaiser notr'conscience Pour l'reste j'me dois d'vous faire confiance On vous souhaite tout le bonheur du monde Et que quelqu'un vous tende la main Que votre chemin évite les bombes Qu'il mène vers de calmes jardins On vous souhaite tout le bonheur du monde Pour aujourd'hui comme pour demain Que votr'soleil éclaircisse l'ombre Qu'il brille d'amour au quotidien On vous souhaite tout le bonheur du monde Oh oui tout le bonheur du monde On vous souhaite tout le bonheur du monde Oh oui tout le bonheur du monde On vous souhaite tout le bonheur du monde Oh oui tout le bonheur du monde Que votr'chemin évite les bombes çocuklara barış dolu bi dünya bırakmayı anlatıyor kısaca çocuklara gerçi artık çoluk çocuk barış için cephe tutar savaşır oldu Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 nece bu ? \Müzik\Vardiya-ellerinde pankartlar\kanlı pazar .mp3 Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 james blunt --goodbye my lover e. michael hopper-love at first sight Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Ala gözlerini sevdiğim dilber BaDeM Dollandım dağları bu yere düştüm Yar senin derdinden onlara düştüm Çaresi bulunmaz dertlere düştüm yeter alev alev yandırma beni!! Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Süper Baba Soundtrack\İpek'in Yolculuğu.mp3 geçmişin mutlu çocukları nın ergenlik dönemine damgasını vurmuş belki de türk televizyon tarihinin en önemli yapımı olan süper baba nın en damar sahnelerinde fonda çalan şarkı.ister istemez o yıllara dönüyor insan;lise yılları nın ilk heyecanları,aşkın baştan ayağa yayılması,büyüdüğünü hissetmek,ilk dokunuş,ayrılığın ve ayrı kalacak olmanın bir boy büyük gelmesi burkulmuş yüreğine adamın...derken o günleri özlemle anmaya,derin bir of çekmeye keşke hep o günlerde kalsaydım demeye neden olan şarkı.anılar ve gizlice akıtılmış gözyaşları saklı kalır kırmızı kaplı lise yıllıklarında,ufak bir tebessüm belirir dudaklarda solgun resimlere bakıldığında (ekşiden alıntıdır) Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 mercan dede/HAYALNAME.mp3 Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Eklemedir koca kavak... Sevgili Hasret GÜLTEKİN... Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 \7numara.jenerik.mp3 Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Anadoluun sesi radyosu... bir gün bir çılgınlık edip seni sevdiğimi söylesem alay edip gülermisin yoksa sen'de severmisin... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Ya da... Gule Çıkmış Yaylaya Gule Çıkmış Yaylaya Gül Cemal Benzer Aya Ah Edip Geçti Ömrüm Günleri Saya Saya Guley Guley Yar Guley Guley Guley Yar Guley Şeker Şirin Yar Guley Yiğidin Malı Guley Kendi Malımsan Guley Sakın Benli Guley Sakın Hamaylın Boynuna Takın Düğün Değil, Bayram Değil Ak Ellerin Kına Yakın Guley Guley Yar Guley Guley Guley Yar Guley Şeker Şirin Yar Guley Yiğidin Malı Guley Kendi Malımsan Guley Gulenin Kaşı Gözü Bağrıma Aktı Közü Diyar Gurbet Gezdirdi Yarın Bir Acı Sözü Guley Guley Yar Guley Guley Guley Yar Guley Şeker Şirin Yar Guley Yiğidin Malı Guley Kendi Malımsan Guley Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 dalgalandım da duruldum --- m. senar Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 bir orhan veli şiiri 2-Levent Yüksel - Dedikodu.mp3 dedikodu kim soylemis beni suheyla'ya vurulmusum diye? kim gormus, ama kim, eleni'yi optugumu, yuksekkaldirimda, gupe gunduz? melahat'i almisim da sonra alemdar'a gitmisim, oyle mi? onu sonra anlatirim, fakat kimin bacagini sikmisim tramvayda? guya bir de galataya dadanmisiz; kafalari cekip cekip orada aliyormusuz solugu; gec bunlari, anam babam, gec; gec bunlari bir kalem; bilirim ben yaptigimi. ya o, mualla'yi sandala atip, ruhumda hicranin'i soyletme hikayesi? Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Ezginin Günlüğü\HER_SEY_YOLUNDA\07.YUKSEK_KALDIRIM.mp3 galata’dan aşağı yol gider suya vurur, şu istanbul dediğin yavrum, koynumda uyur, asker dizilir asker, camlara sardunyayım, karavana içinde yavrum, kanasın canım... hani benim istanbulum, ben gül idim kurudum eller sevdaya düştü, sen benim yarim oldun aman aynam kırıldı aynam, yitirdim cemalini sırça kafes içinde sevsinler hayalini aman ben de küçücüğidim evlerin eğlencesi hayat bildiğin senin yavrum, el söylencesi pazar kurulur pazar çarşının arasına aşk dediğin satıldı yavrum, el parasına Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 \KARDEŞ TÜRKÜLER\DOĞU\08-KERWANE.mp3 Alıntı
Φ ezgican Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 hakan yeşilyurt - kent yağmurları Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Yaşar\Esirinim\010_Hoscakal_Gozbebgim.mp3 Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 \KARDEŞ TÜRKÜLER\DOĞU\08-KERWANE.mp3 kerwane beni öldürür be martı.... iyi hatırlattın dur açayım... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.