Φ marti_name Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 mehmet aslantuğ ben sana mecburum Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 mehmet aslantuğ ben sana mecburum çağıralım gelsin istersen (hani mecbumuşsun ya Mehmet abiye ) Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 dolunay çocukları sound track Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 iron maiden fear of the dark Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 melih kibar - 13 - süpriz mp3 Alıntı
Φ daisygirl Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 kuvvetmira- Soguk küvet Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 yeni verdiğin sözler yalanlarının her yeni gülümseyiş gözyaşının her yeni küçük adım uzak diyarların sebebi değilmi? beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp esir etmek karanlığa suç değilmi? nasıl dayanır yüreğim seni onla görmeye nasıl değdi ellerin onun ellerine? gittt bir daha dönme geri istemem bundan gayri ellerini gittt yollar senin olsun yıllarım bana kalsın bırak beni birak beni Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 duvarları maviye boyadım maviyi çok seversin penceremde menekşeler dizili sularken şarkı söylersin gramafon da eski alaturka hoşuna gider bilirim o yaz evinin içinde denize nazır sabaha kadar bekledim seni birden dalgalar dedi ki gelmeyeceksin birden çıktım viraneden koşa koşa indim kumsala acı acı sövdüm sonra yüzümü kırbaçlayan rüzgara Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 \fuat saka\ah be dünya.mp3 Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Sezen Aksu- vazgeçtim Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 EWO DEWO-AYRAN.mp3 Alıntı
Φ grejuva Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 grup yorum- haziranda ölmek zor... birazdan da suavi'den yalı çapkını geliyo... Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Meltem Cumbul - Etek Sarı (Gönül Yarası) .mp3 Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 \mor ve ötesi - dünya yalan söylüyor - 05 - sevda çiçeği.MP3 Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 neler yapmışım ben ya şarkı üstüne şarkı şarkıyla mesaj vermek ne ********* radyolarda gönül sözlülerine şarkı yollayanlar gibi.. gerçi anlamlı şarkılar eklemişim..ben b.ktan aşk şarkıları değilmiş. Hoobastank / Reason I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new and the reason is you iyi gelir Alıntı
Φ erkalist Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 İBRAHİM ERKAL-LEMİDE REMIX Alıntı
Φ UnHaPPY Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Su Olsam Sensiz Akmam - Yıldız Tilbe Anlamaz mı yüreğin söyle maksadını Sözlerinde teselli olsun Kalbimde aşkın var, rüzgarda kokun var Çagırsam gelirmisin neredesin, heves değilsin Tüm ışıkları söndür öyle gel kimse görmesin seni Hatıran yetmez bana sevgilim su olsam sensiz akmam ki Yalvaran bir kadınım sevgilim adamım Yüreğinde merhamet olsun Alnımda yazın var, erkekçe sözün var, yollarına bakarak Çoğu tükenmiş bir hayatım var Tüm ışıkları söndür öyle gel kimse görmesin seni Hatıran yetmez bana sevgilim su olsam sensiz akmam ki Alıntı
Φ UnHaPPY Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Sezen Aksu - İstanbul Uzanıp Kanlıca’nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar’a doğru Yapacak hiçbir şey yok gitmek istedi gitti Hem anlıyorum hem çok acı tek taraflı bitti Bi lodos lazım şimdi bana, bi kürek, bi kayık Zulada birkaç şişe yakut yer gök kırmızı Söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp Düşer üstüme akşamdan kalma sabah yıldızı Ah İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkından Kalmadı bende gururdan eser İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkından Kalmadı bende gururdan eser Ne acı ne acı insan kendine ne kadar yenik Bulunmadı ihanetin ilacı yürek koca bir karadelik Yapacak hiçbir şey yok gönül bu sevdi Yeni bir ten yeni bir heyecan bilirim üstelik Bi lodos lazım şimdi bana, bi kürek, bi kayık Zulada birkaç şişe yakut yer gök kırmızı Söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp Düşer üstüme akşamdan kalma sabah yıldızı Ah İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkından Kalmadı bende gururdan eser İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkından Kalmadı bende gururdan eser Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 the who behind blue eyes No one knows what it's like To feel these feelings Like I do And I blame you! Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 The Cardigans kisss mee Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 uat saka - 03 - hamsiye.mp3 Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 linkin park-easier to run Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Evanescence my immortal iyi bir intihar şarkısı olur....yalnız 120 katlı bir gökdelenden atlamak lazımki düşerken biraz dinleyebilelim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.