Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 murat başaran-sana ölürüm Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 mustafa yıldızdoğan_dile gel anadolum Alıntı
Φ ademek Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 yunanlı şarkıcı anna vissi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Ama biliyorum senin bana Dönmemen gerek Sevmemen gerek Tutulmaman gerek Anlıyorum Ceylan gözlerime Bakmaman gerek Boğulmaman gerek Tutulmaman gerek Alıntı
Φ yorumcu95 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 black eyed peas mary kate olsen ashley olsen Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 yüksek sadakat - belki üstümüzden bir kuş geçer... Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 suat suna bir zamanlar guzel bir kız yaşarmış saclarini ruzgar oksar tararmis ipekten ince kirpikleri gulermis hep bebekler gibi bir zamanlar guzel bir kız yasarmis.. pamuk gibi beyaz elleri sepetinde kir cicekleri saclarini ruzgar oksar tararmis sapkasi kirmizi gozleri mavi ustunden dusmezmis mor bir entari sapkasi kirmizi gozleri mavi yokmus bir benzeri yokmus emsali bir zamanlar guzel bir kız yaşarmış bir zalimi gormus ona aldanmis ipekten ince kirpikleri gulermis hep bebekler gibi bir zamanlar guzel bir kız yasarmis.. pamuk gibi beyaz elleri sepetinde kir cicekleri gozyasiyla solmus mazida kalmis kaybolmus sapkasi gozleri nemli yollarda eskimis mor entarisi kaybolmus sapkasi gozleri nemli denizler aglarmis o gunden beri. ipekten ince kirpikleri gulermis hep bebekler gibi bir zamanlar guzel bir kız yasarmis pamuk gibi beyaz elleri sepetinde kir cicekleri gozyasiyla solmus mazida kalmis gel zaman git zaman kalbinde sızı zalimin sevdasi mahvetmis kızı denizler aglarmis o gunden beri Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Ahmet kaya - arka mahalle Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 90 60 90 vücudum var Doya doya bitmez tadım var Kendime arkadaş arıyorum Aradığım bana uyacak, dediğimi yapacak.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 bilesin---cevdet bağca Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Enigma - The rivers of bileve Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Emre Altuğ_Oynama Sürüm sürüm sürünsemde Söz bir daha tövbe etsemde Kalbin aşkın ortasında Atıyor ben dur desemde İster gel fırtına ol es es üzerimde İster gel dermanım ol kal kal yüreğimde Yeter ki oynama Oynama,yeterki oynama İster gel yada git ama oynama yeterki oynama ölsemde inanmam sana oynama!!! Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Serdar Ortaç _ Sor Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Sami Yusuf_Ya Muhammed (s.a.v.) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gideceğim buralardan Artık elveda Son kez sarılayım boynuna Seviyorum seni ama Dönmem bir daha Yüreğim sızlıyor Elveda... Yk _ Elveda Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Candan Erçetin_Çember Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Üşüyorum ödünç ver ellerini Üşüyorum üstüme ser yüreğini Sağ yanım dertli, sol yanım ayaz Savur gönlüme yangının küllerini.. Gökhan Özen _ Üşüyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Aşkı anlattım farzet Beni kandırman laızm Yine sustu dilin Sana yandı tenim Beni söndürmen laızm Geceler bensiz olmaz Bedenim aşksız yanmaz Senin olmam için Sana tapmam için Beni öldürmen lazım Özgün _ Kandırman Lazım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Tüm ışıkları söndür öyle gel Kimse görmesin seni Hatıran yetmez bana sevgilim Su olsam sensiz akmam ki... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 su anda eren,nin tavsiye etigi sarkiyi dinliyorum uyan ne olursun uyan Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Haggard-Herr Mannelig Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Hüzün türküsü -Eşref ziya Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 METALLICA-THE UNFORGIVENN İŞTE HAYATT BU BEAAA Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.