Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 SENDEN ÇOCUGUM OLSUN İSTİYORUM ... BU PARÇA YÜZÜNDEN BAŞIMA GELECEK VAR AMA HADİ HAYIRLISI Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 ibrahim tatlıses ------>>>>>> ayağında kundura.......... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 selda bağcan------gesi bağları Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 ruhi su- altın hızma mülayim en sevdiğim türkü Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 dağlara küstüm Tozlu yollarına düştüm de geldim Haramiler kesmiş suyun başını Yollarına bacını verdim de geldim Bilmem kim saracak yaralarımı Kendime kastım Ali Kendime küstüm Ali Dar günde dostum Ali Kınama hallarımı Bağlama ellerimi Açık et yollarımı Zalimin elinde kapına geldim Kan gölü içinde bunaldım kaldım Yetiş ya erenler imdad geldim Bilmez kim silecek gözüm yaşımı Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Wait And See There you go looking cool, Writing rules For your theories of romance. I know that you doubt me, But without me You'd be tearing off your one chance. Wait and see, This could be the last time for me. Baby, just wait and see. All the times I came running back Down the path of the least resistance. I felt my body Was just a hobby For your heart's indifference. Wait and see, This could be the last time for me. Now baby, can't you wait and see? Just you wait and see. Just you wait and see. Wait and see. I've been trapped by your innocence, Haven't seen you since You caught me, baby. Shot down by the one I love, Now I'm taking off With the things you taught me. Wait and see, This could be the last time for me. Now baby, can't you wait and see? Just you wait and see. Just you wait and see. Wait and see. Bryan Adams Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 EMRE SALTUK-BEKLEME Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 kardeş türküler----->>>hevara gule Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 yaşardan beni koyup gitme süper bir parça yaaaa........... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Sebnem Kisaparmak-Gittiler http://www.sevdayolu.com/sesli_siir105.htm Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 made in bende çok severim bu şarkısını gel beraber dinlemiş olalım Beni koyup gitme beni koyup gitme ne olursun durduğun yerde dur kendini martılarla bir tutma senin kanatların yok düşersin yorulursun beni koyup gitme ne olursun bir deniz kıyısında otur gemiler sensiz gitsin bırak herkes gibi yaşasana sen işine gücüne baksana evlenirsin çocuğun olur beni koyup gitme ne olursun sonun kötüye varacak beni koyup gitme ne olursun elimi tutuyorlar ayağımı yetişemiyorum ardından hevesim olsa param olmuyor param olsa hevesim yaptıklarını affettim beni koyup gitme ne olursun seninle gelmeyeceğim yine de beni koyup gitme ne olursun Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 aldırma gönül yine efkar bastı akşam akşam Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 made in bende çok severim bu şarkısını gel beraber dinlemiş olalım Beni koyup gitme beni koyup gitme ne olursun durduğun yerde dur kendini martılarla bir tutma senin kanatların yok düşersin yorulursun beni koyup gitme ne olursun bir deniz kıyısında otur gemiler sensiz gitsin bırak herkes gibi yaşasana sen işine gücüne baksana evlenirsin çocuğun olur beni koyup gitme ne olursun sonun kötüye varacak beni koyup gitme ne olursun elimi tutuyorlar ayağımı yetişemiyorum ardından hevesim olsa param olmuyor param olsa hevesim yaptıklarını affettim beni koyup gitme ne olursun seninle gelmeyeceğim yine de beni koyup gitme ne olursun off be şevvalim.......koparttın beni......savol..... valla şuan agira jiyan helini söyliyi onu dinliyim.... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Hiç rahat yok mu bana, şu yalancı dünyada Kimin ne hakkı varki, karışır hayatıma Hesap sormaz bana, kim çıkarsa karşıma Kimin ne hakkı var ki, karışır hayatıma Hür doğdum hür yaşarım Kime ne kime ne Köle miyim sana ben Sana ne sana ne Zararım kendime Kime ne kime ne Sen bak kendi derdine Sana ne sana ne Bu kalp benim değil mi, severim severim Canım nasıl isterse, gezer eğlenirim Her günüm mutlu benim, kim ne derse desin Canım nasıl isterse, gezer eğlenirim Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 ALİ ASKER-METRİSİN ÖNÜ Şu metrisin önü bir uzun alan Bir tek seni sevdim gerisi yalan Senin hasretindir hücreme dolan Bir tek seni sevdim gerisi yalan Hücremdeyim hasretinle yanarım Senin için her gün her gün ağlarım Kanım hep içime akar kanarım Beni anlamadın ona yanırım Şu metrisin önü bir uzun alan Bir tek seni sevdim gerisi yalan Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 cem radio akşamın bu saatlerinde çok güzel oluyor bağlantınız sınırsızsa CEM RADIO Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 ŞÜKRİYE TUTKUN-GÜCÜM YETENE KADAR Ah! Güneş burada da var Ta ki batana kadar Yıldızlar yine parlak Şafak batana kadar Bilsen şimdi nerdeyim Çılgın gecelerdeyim Uzun bir seferdeyim Gücüm yetene kadar Gonca güllerim vardı Burcu burcu kokardı Rengi soldu sarardı Sevip tutana kadar Ah! Bir yağmurki dinmiyor Fener söndü yanmıyor Yüreğim dayanmıyor Hasret bitene kadar Alıntı
Φ çılgın Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 ferhat göçer dinliyorum tavsiye ederim mükemmel undefined Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 kardeş türküler düş yolarında konser kaydı Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 özcan deniz (neredesin firuze)- beni affet Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Yaşar / aldanırım ........ aldanırım ben zaten gülüşüne ah gülüşüne aldanırım gülüşüne ............ Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Erkin Koray _ Seni Her Gördüğümde.. Alıntı
Φ Efsunlu Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Volkan Konak-Feriğim Fidanım... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdığım beni anlatan Aşkımla dolu o sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlenmiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canımda dört yanımda Senden başka hiç kimse olmasın Birgün dönsen yeter bana Gözlerim yolda kalmasın Olmayacak bir dua mıydı bu Allahım bana reva mıydı bu Yoksa hemen sonu gelecek Acıyla dolu bir aşk mıydı bu baha Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 İŞTE BUGÜN ŞÖYLE BİR TARAFTAYIM. HARD HEADED WOMAN/ CAT STEVENS I’m looking for a hard headed woman, One who will take me for myself, And if I find my hard headed woman, I won’t need nobody else, no, no, no. I’m looking for a hard headed woman, One who will make me do my best, And if I find my hard headed woman I know the rest of my life will be blessed -- yes, yes, yes. I know a lot of fancy dancers, People who can glide you on a floor, They move so smooth but have no answers. When you ask why’d you come here for? I don’t know why? I know many fine feathered friends But their friendliness depends on how you do. They know many sure fired ways To find out the one who pays And how you do. I’m looking for a hard headed woman, One who will make me feel so good, And if I find my hard headed woman, I know my life will be as it should -- yes, yes, yes. I’m looking for a hard headed woman, One who will make me do my best, And if I find my hard headed woman... BOZAN SEVGİYLE KAL. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.