Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 ilkay akkaya-izmir ağlıyor Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Senmisin bu hallerde olmama sebep İnanmak gelmiyor içimden Ellerim bomboş yüreğimde bir sızı Ateşe atılmış bir demir gibi kor hala Ellerim bomboş gözümde yaşlarla Güneşin kavurduğu bir çöldeyim.. Fatih Erkoç.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 düz dara yar düz dara yar zülüfün düz daRA DOKSAN DOKUZ YAREM VAR SEN AÇTIRDIN YÜZ YARA OY AMAN AMAN BURASI ADIYAMAN ALEM DÜŞMAM KESİLİK SENİ SEVDİĞİM ZAMAN oğuz aksaç.... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Şarkı Sözü : Başımın kavak yelini Yollasam ıssız denize Dayanır belki yüreğim Yaralayan sözlerine Kime yine bu sitem kimedir Taş değil ezdiğin sinemdir Bu aşka eğdim boynumu Güne bakan yanım senindir Külde közüm senindir İki gözüm senindir Ver hüznün benim olsun Gülen yüzüm senindir Kırda yaban gülüsün Başımda esen dağ yelisin Rüzgarın savursan da Arı olsan balımsın Kime yine bu sitem kimedir Taş değil ezdiğin sinemdir Bu aşka eğdim boynumu Güne bakan yanım senindir Külde közüm senindir İki gözüm senindir Ver hüznün benim olsun Gülen yüzüm senindir hakan yeşilyurt-günebakan Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Ziynet Sali _ Amman kuzum Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Defol git benim yurdumdan Amerika katil katil Yıllardır bizi bitirdin Amerika katil katil Ne diye yutturur bizi Katil düştük kuzu kuzu Dünyanın büyük suçlusu Amerika katil katil Devleti devlete çatan İt gibi pusuda yatan Kan döktüren, silah satan Amerika katil katil Japonya'yı yiyen velet Dünyadaki tek nedamet Haklar geçiriyor cinnet Amerika katil katil Güvenme sakın İnsanlıkta ırk sarısı Küstü dünyanın yarısı Vietnam'ın çok yarası Amerika katil katil Bunca milletlere yazık Sömürülmüş bağrı ezik Seni sevenin fikri bozuk Amerika katil katil Mahzuni der Türk milleti Çıksın gitsin elin it'i Demedim mi bu bunlar kötü Amerika katil katil Aşik mahsuni Şerif Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Rafet El Roman _ Bana Sen Lazımsın Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Rolling Stones-Rain Fall Down Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Kazım Koyuncu---narino... çok güzel şarkı bu ya...hey hey ben deli oldum deli... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 P. diddy - I'll be missimg you Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 bülent ortaçgil sen varsın Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 blero - cant you see Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 bir daş attım gitti cama tık dedi Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 ihlamurlar altinda intizar,dan Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 angels jessica simpson Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Sarışın değilmişim Kara kaş kara göz yasak Has ana’dan gelmişim Öz ocağımda öz yasak Üç ayak bir şafak Bir kaç sefil gözde nesil Yırtılan nazlı bayrak Gözüme bağlı mendil Ben kırk kere İsmail Babam bir kere İbrahim değil Babam asil Babam adil Babam katil Yaşımdan bir çağ yürüdüm Gece susadı gündüze Bir Kızıl Elma’ydım çürüdüm Halden hale geze geze Onlar sığmadılar hiç bir şeye Onlar ki herkesten yeğimdeler Hiç bir şeye sığmadılar diye Benim geçimsiz yüreğimdeler Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Kurtlar Vadisi__bir fırtına tuttu bizi Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 walla geldim belki birisi vardır diye maç filan izlemeyi bıraktımm..kimse yokk... yani şimdi maç dinliyorum..gerçi 2-0 yaptık dinlemeye gerek yok hahay... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 yüksek sadakat-belki üstümüzden bir kuş geçer Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.