Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 ahmet aslan---çirtike Alıntı
Φ kocbay Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 GITME - TARKAN Ne vakit gelsen aklýma Bir yýldýz düþer içime Seni görürüm o anda Yaðar yaðmur avucuma Gidersen doðmaz güneþim Sarar gözlerimi acý bir telaþ Gitme desem caným Kalir misin benimle Gitme desem caným Sever misin beni yine Gitme ah gitme Geceler sabahsýz Ömrüm baharsýz Sensiz kalýrsam Ölürüm yalansýz Gitme ah gitme, ne olur Kývrým kývrým saçlarýn Islanýr ben dokununca Ne vakit gelsen aklýma Durdururum zamaný Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 kazım koyuncu........... dido nana ......... Alıntı
Φ siyahinci Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Grup 84 ölürüm hasretinle Alıntı
Φ kocbay Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevgiceyim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya hali veren Allah alır canı Ben nasıl unuturum seni can bedenden çıkmayınca Kurumuş bir çiçek buldum mektupların arasında Bir tek onu saklıyorum onu da çok görme bana Aşkların en güzelini yaşamıştık yıllarca Bütün hüzünlü şarkılar hatırlatır seni bana Unutma ki dünya hali veren Allah alır canı Ben nasıl unuturum seni can bedenden çıkmayınca Kırıldı kanadım kolum ne yerim var ne yurdum Gurbet ele düştü yolum yuvasız kuşlar misali Selvi boylum senin için katlanırım bu yazgıya Böyle yazmışsa yaratan kara toprak yeter bana Unutma ki dünya hali veren Allah alır canı Ben nasıl unuturum seni can bedenden çıkmayınca baris manco...can bedenden cikmayinca Alıntı
Φ cogito68 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Her zamanki gibi İLKAY AKKAYA tabiki. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 YAŞIYORUM zengin çocukla fakir kızın aşkına bir türlü kavuşup mutlu olmayışına gözüm doluyorsa hala korkmaya gerek yok yaşıyorum demektir bahçenin yemyeşil canlanışına kirazın hınzırca çiçek açışına yüzüm gülüyorsa hala korkmaya gerek yok yaşıyorum demektir anlatacak hikayelerim bitmedi henüz anlaşacak dostlarım tükenmedi yorgunluk, kırgınlık hepsi gelir geçer her şeye rağmen yaşamak güzel düşenin dostunun olmayışına düzenin buna hiç aldırmayışına kanım donuyorsa hala korkmaya gerek yok yaşıyorum demektir senin beni yanlış anlayışına çoktandır heyecan duymayışına canım yanıyorsa hala korkmaya gerek yok yaşıyorum demektir söyleyecek şarkılarım bitmedi henüz söylenecek sözlerim tükenmedi yorgunluk, kırgınlık hepsi gelir geçer her şeye rağmen yaşamak güzel candan erçetin....... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 çöpçüler---Erkin KORAY Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 tracy chapman----time after time Alıntı
Φ seytani_ölüm Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 Ramms†ein rosenro† Alıntı
Φ seytani_ölüm Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 anemı taaaa a....koyayım dumansız sigaranın köpuksuz bıranın sensız su hayatın taaaa a.koyayım Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 pamela --ayrılamayız biz itiraz var Alıntı
Φ isot Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 dj akman-seninle ilk defa Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 şu anda iş arkadaşımın saçmalıklarını dinlemekle meşgulum ...tam bir eziyet Alıntı
Φ pitis Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 şu anda iş arkadaşımın saçmalıklarını dinlemekle meşgulum ...tam bir eziyet aynı eziyeti paylaşıyoruz .aslında kalbimin sesini dinleyip işten kaçmayı planlıyorum Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 ben kaçamıyorum bari sen kaç... Alıntı
Φ morg_bekcisi Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 şebnem ferah.....can kırıkları Alıntı
Φ kojirohyuga Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 anastacia----sick and tired Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.