Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 ilkay akkaya---->>lele Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Sezen Aksu / Yine mi Çiçek Kur masayı Madam Despina Kirli beyaz muşamba örtüleri ser Çek sediri asmanın altına Yanında bir ince Müzeyyen abla Yine mi güzeliz, yine mi çiçek? Hamdolsun Taze mi bitti topik Canın sağolsun Amanın yine mi güzeliz, yine mi çiçek? Hamdolsun Altınbaş kadehe yağ gibi dolsun Gece çok genç, arzular şelale Haber etsek o yare Gelse Bomonti'den Şereflendirse bizi Olsak teyyare Yine mi güzeliz, yine mi çiçek? Hamdolsun Taze mi bitti topik Canın sağolsun Amanın yine mi güzeliz, yine mi çiçek? Hamdolsun Altınbaş kadehe yağ gibi dolsun Yine mi güzeliz, yine mi çiçek? Hamdolsun Taze mi bitti topik Canın sağolsun Amanın yine mi güzeliz, yine mi çiçek? Hamdolsun Altınbaş kadehe yağ gibi dolsun Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 beathoven-------moonlight sonata..........süperdir........ Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Sevdiğimi Başkalarıyla Gördün mü bak bizden ötesi de varmış Yaşananların hepsi meğer birer yalanmış Kaderimde bu da mı vardı Sevdiğimi başkalarıyla Göreceksem eğer kör olsun bu gözler Görmeyeyim bir daha Yar, ellerin nerde Ya beni de götür ya da gitme Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki Ölürüm hasretinle Geceler uykusuz geçer oldu ömrümde Anılar birer birer batırır hançeri kalbime Kaderimde bu da mı vardı Sevdiğimi başkalarıyla Göreceksem eğer kör olsun bu gözler Görmeyeyim bir daha Yar, ellerin nerde Ya beni de götür ya da gitme Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki Ölürüm hasretinle Grup 84 (Hacettepe) Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Yolun zorunu yürümüştüm ben Tanıştığımız zaman Sen dalgalanmaktaydın elvan elvan O yüzden tam olarak Hissedemedin sen içimi Hâlâ kulağımda çınlıyor O alaycı kahkahan Haberin yoktu henüz cilvesinden aşkın Sarsılmıyordun hiç ay tutulmasından O kadar taşkın o kadar açtın ki Düşmen kaçınılmazdı arzın ortasından Pişman olduğun zaman Zevke doyduğun zaman Huzur bulduğun zaman Dönebilirsin Ben yine burda olacağım Yaralarını saracağım Seni anlayacağım Sezen Aksu Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 ölürüm ölürüm sana ölürüm__murat başaran ölüceem aklıma gelirdi de murat başaran dinlicem aklıma gelmezdi hay allam aşk nelere kaadir yaa Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Grup 84 (Hacettepe) Yar, ellerin nerde Ya beni de götür ya da gitme Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki Ölürüm hasretinle.. çok güzel parça bıkmadan dinnliyorum sürekli sürekli..... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gülay- Arabesk Keman Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Sevdiğimi Başkalarıyla Gördün mü bak bizden ötesi de varmış Yaşananların hepsi meğer birer yalanmış Kaderimde bu da mı vardı Sevdiğimi başkalarıyla Göreceksem eğer kör olsun bu gözler Görmeyeyim bir daha Yar, ellerin nerde Ya beni de götür ya da gitme Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki Ölürüm hasretinle Geceler uykusuz geçer oldu ömrümde Anılar birer birer batırır hançeri kalbime Kaderimde bu da mı vardı Sevdiğimi başkalarıyla Göreceksem eğer kör olsun bu gözler Görmeyeyim bir daha Yar, ellerin nerde Ya beni de götür ya da gitme Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki Ölürüm hasretinle Grup 84 (Hacettepe) Parçayı indirmemiş arkadaşlar için buyrun indirin DOWNLOAD Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Böyledir Bizim Sevdamız Zülfü Livaneli Yüce Dağlar Başında Mı Zemherinin Kışında Mı Şu Gönlümün Bir Umudu Gözlerimin Yaşında Mı Kırılsa Da Kanadımız Asiye Çıksa Adımız Duyan Duysun Bilen Bilsin Böyledir Bizim Sevdamız Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 AŞK BİTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ............ ELİMDEN SANKİ MİNİK BİR BALIK KAYIP GİTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ....... AŞK BİTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ................. İÇİMDEN SANKİ BİRŞEYLER KOPUP GİTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ............. AŞK HİÇ BİTERMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ.................. HİÇBİRŞEY OLMAMIŞ GİBİİİİİİİİİİİİİİ......................... bayılıyorum bu şarkıya ya..................... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 ARKASI GELMEZ DERTLERİMİN Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 BIKTIM İLLALAAAAAAHHHHHHH Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 grup yorum--->>>>cemo Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 VOLKAN KONAK__FERİĞİM SEVGİLİM...YEŞİL ERİĞİM BENİM...BEN İÇİNE HAPSOLMUŞ ÇEKİRDEĞİNİM SENİN... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 NEV - benmisim... cok seviom yaa Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Dağların kadını ---- KIRAÇ Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 nazende------------ezginin günlüğü Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 ÜSTÜME BASIP GEÇME / GÖKHAN KIRDAR Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 -------------------------------------------------------------------------------- Ben her gece sarhoşum derdimden böyle Aşk yolunda berduşum kaderim böyle Felek benim yazımı kışa çevirdi Fırtınaya kapılmış aşığım böyle İçki nedir bilmezdim Şimdi bir ayyaş oldum Kederle ızdırapla ben Arkadaş oldum Derdimi hiç kimseye diyemiyorum Böyleymiş alın yazım silemiyorum Bana sarhoş diyorlar varsın desinler Neden içtiğimi bende bilemiyorum İçki nedir bilmezdim Şimdi bir ayyaş oldum Kederle ızdırapla ben Arkadaş oldum ooooofff ulen oooffffff çok kötüyüm arkadaşlar Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 ooooofff ulen oooffffff çok kötüyüm arkadaşlar Neyin var gezgin ? çık bir hava al gez dolaş iyi gelir açılırsın. Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 feridun düzağaç---------dipteyim sondayım............ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.