Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 19 yıl Ben şu an kendimi dinliyorum. Aman Allahım bu bir insan gördüğüm en tehlikeli yaratık bu şahan çıkabilirden alıntıdır doğru söylemiş kısmen timsah avcısı bölümünden
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl ne dinledigim yerine ne izledigimi soylesem.... :) sahan..... Şahan hani bir tiplemesi varya kadın programına konuk olmus en begendiklerimden biri o pc ye bile yükledim canım sıkılınca tekrar tekrar seyrediyorum sevgiler
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl Agire jiyan zer mircan.sabah sabah iyi geliyor... zer mircan karcicegim sen ordan ben burdan ortak bir nokta belirleyelim cepke oynamak için sevgiler
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl kardeş türkülerden------------->>>>>>>>dile Mi Sevda(yüreğimin sevdası)
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl grup yorum -cemo'yu dinliyorum. grup yorumun hangi konserine gitsem finali hep cemoyla yaparlar bende cok severim sevgiler
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl sezen aksu ........... kitaro dinliyorum :=) tavsiye ederim ..............
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl gece yolcuları- unut beni. unut beniiiii sevgiiiiliiiiiimmmmm, ben unutmuyoruuuummmm...
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl zeki müren dinliyorum.......... diyor ki... ölmek istiyorum ama zaten onada çare yok... ........ yücelerden gelen sese çek beni tanrım bilinmeyen diyarları istiyorum oralarda türkü söylemek oralarda şarkı tabanlarım alev alev kor kor.............. ................ ....................... bilinmeyen diyarların bilinmeyen kişisi olmak istiyorum ölmek istiyorum...........
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl Ben eksik kalmayayım bari... 6 aydır sadece "BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEMİ DİNLİYORUM" ve hala da yeni duymuş gibi dinliyorum. Acaba beyinde mi yoksa kulakta mı sorun var?
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl Yazar cümle kuşlar dile gelir yazım var göver turnam şama gelir yazım der benim yaralarım tuzum tuzum der bir derdim var bin dermana değişmem...
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl cümle kuşlar dile gelir yazım var göver turnam şama gelir yazım der benim yaralarım tuzum tuzum der bir derdim var bin dermana değişmem... Bir de ALBAYRAKLAR'dan dinleyince daha bir güzel oluyor... Bilen bilir ama anlamak önemli demiştim... Ve hala da iddima da ısrarlıyım... ANLAYANA... Sadece ANLAYANA....
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 19 yıl adile naşit- son verdim kalbimin işine... adile naşit- sen gidince...
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Aynur doğan - ahmedo ( bunu ne zaman dinlesem ağlıyorum bu kadarmı içten söylenir bir parça )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.