Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl sarhosam oy oy oy oy oy votkadan oy oy oy oy oy oy rakıdan oy oyoy oy oy ibrahım tatlıses
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl ilkay akkaya-ne fayda... Seni kendime yakın buldum uzaklarda turna olsan ne fayda
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl yüksek sadakat ikarus gözlerimiz uçurtmanın kuyruğuna takılınca gözgözee gelip gülümserizz o ann sen ve ben anlarız ki özgürüz mumdan kanatlı bir adamın güneşe ulaşması kadar anlamlı bu dünya biliriz sen ve ben şaşrız insanlara anladım sananlara yapraklar döküldükçe ve rüzgar süpürdükçe o yerleri anlayamazsınız sen ve ben biliriz ki doğmak ölmek başlamaktır ve böyle oldukça söylenecek onca az şey var ki sen ve ben hep deriz ki tutku en büyük yanılgıdır ve böyle oldukça söylenecek onca az şey var ki
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl şu anda evanessance my immortal ı dinliyorum harika bi şarkı tavsiye ederim:)
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl When The Children Cry Pride--- White Lion bay bay..........................
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.