Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ALINTI(berker18 @ Sep 7 2006, 11:21 PM)

0-6 yaş grubu...

benim istediğim cevap buydu...

0-6 yaş grubu tartışmalarından ancak bu şekilde sıyrılabilirz....

teşekkürler seyrekler..

ama bize kötülük yapana biz de kötülük yaparsak bizim onlardan ne farkımız kalır??

mesela kurtuluş savaşından 20 yıl sonra civarı,ermenistanda kıtlık başlamıştı... Türkiye bir anda 40 bin ton ekmek yollamıştı..

o vakitler baya bi prestij yaptı Türkiye...

ama tabi onlar yine bize kin besliyorlar...

ama bize kötülük yapana biz kötülük yaparsak BUNUN SINIRI BİTMEZKİ....ÇORAP SÖKÜĞÜ GİBİ.....

saygılar...

Afet yıllarını karıştırmayınız. Allah'tan gelen yıkımlarda, (Sizin deyiminizle)herkesin yanında oluruz. Lübnan'ın yaptıklarını belgeleriyle getirdik. Şimdi siz bunu, Ermenistan'daki olan kıtlıklamı kıyaslıyorsunuz?Başka sözünüz yok mu?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşım iki lafın başı belge istiyorlar getiriyorsun gene kesmiyor bunları .Ne yapmak gerekiyor acaba?Bu duruma sebep olanlar kendi askerlerini yollamazken bize ne oluyor acaba?Öyle ya zamanında Çanakkale savaşına ölmek için avustralyalıları kullanan zihniyetler gene iş başında .Ne diye kendi evlatları ölsün ki artık sadece yazılarda kalmış BAĞIMSIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN evlatları dururken.Yeni bir istek daha var bunların yanında Mehmetçik afganistanda sıcak savaşa girmeliymiş.Oldu canım başka ?Utanmasalar gelsin Türk askeri kıçımızı da silsin diyecekler.Sen usameyi rusya için besle sonra ikiz kulelerini vurdurt ondan sonra da hem buraları işgal için kendine bahane yarat,hemde müslümanları düşman ,terörist bellet dünyaya bir taşla iki kuş vur.Ama tabiiki bunlara ancak 0-6 yaş grubundaki bizler inanıyoruz.Hani okumayan kara cahilleriz ya.

• Cevaplar 88
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Afet yıllarını karıştırmayınız. Allah'tan gelen yıkımlarda, (Sizin deyiminizle)herkesin yanında oluruz. Lübnan'ın yaptıklarını belgeleriyle getirdik. Şimdi siz bunu, Ermenistan'daki olan kıtlıklamı kıyaslıyorsunuz?Başka sözünüz yokmu?

lübnanın 4 milyon nüfusu var

2.4 milyonu müslüman arap..

1.4 milyonu şii..

1 milyonu sünni...

şimdi başlayalım...

lübnan ordusu kendi ülkesini dahi savunmadı...şimdi o askerlerin savunmadığı ülkeyi biz mi korumaya gideceğiz???

veya bir sürü lübnanlı bize suikastlar yaptı, içlerinden kimileri pkkya destek verdi,şimdi biz onlara yardıma mı gideceğiz dimi???

sizce bu bize yapılan pisliklerin hepsini bütün lübnana yığmak doğrumu???

bütün sünniler Türk askerinin gelmesini istior,buna hiçbirimizin itirazı yok...

bütün şiiler HİZBULLAHA DOKUNMAMAK kaydıyla Türk askeri gelsin diyor.. bunada hiçkimsenin itirazı yok...

ermeniler de gelmesin diyor...lübnanın yüzde 4ü... buna da kimsenin itirazı yok....

bu bize karşı yapılan ii veya kötü şeylerin hepsi müslüman ülkelere yığılamayacağı için VE yukarıdaki halkın istekleri dikkate alındığında ASKER GÖNDERİLMESİNİN NE KADAR MANTIKLI OLDUĞU görülüyor..

Gönderi tarihi:

:clover::clover::clover::clover::clover:

bu arada

karikatürler gerçekten hoş olmuş...

ama herzamanki gibi hangi kafaya hizmet için yapıldığı biliniyor

Doğru! hangi kafaya hizmet ettiğimizi biliyoruz ama asla ve asla ne konuştuğunu bilmeyen bu kafalara hizmet etmeyeceğimizi de çok ama çok iyi biliyoruz...

att833724lp9.gif

.

Gönderi tarihi:

Doğru! hangi kafaya hizmet ettiğimizi biliyoruz ama asla ve asla ne konuştuğunu bilmeyen bu kafalara hizmet etmeyeceğimizi de çok ama çok iyi biliyoruz...

.

kimse bu ülkeyi karıştıramaz...ülkeyi karıştırmaya çalışanlara alet olmayın..

gereken cevabı sandıkta verirsiniz

Gönderi tarihi:

sabetay medyanın ak dediğine ak kara dediğine kara deyin bakalım , evrimcide değiliz bukalemun hainlerinin karışıklık çıkartmalarınada kanmayız..Askerimizin oraya niçin gideceği hangi durumlarda ne yapacağı 1545752145. kez açıklandı..Artık ben tufeyli demekten yoruldum onlar gösteriyorlar kendilerinin neye benzediğini..Beni çapırsalar yemin ederim gönüllü giderim oraya hemde israille savaşmaya..Atatürkte zamanında Trablusgarpa gizliden gitmiş italyanlarla sokak sokak savaşmıştı..Müminlerin dertleriyle dertlenmeyen müminim diye anca kendini kandırır.Hergün STV de Kanal 7 de Vakitte Zamanda o vahşet anlatıldı acısı paylaşıldı yayınlandı..Cumhur cemaatin gazetelerini okuyanlar israil tartaklıyor diyorduEgemen Bağış bakın ne diyor 'biz dün gece yarısına kadar istişare yaptık , ordaki masum insanlar evsiz annesiz yavrusuz kalırken başımızı rahat yastığa koyamıyoruz , (muhalefete hitaben) siz yaptınız mı hiç bunu , sizde fikir alış verişi var mı ? demokrasi var mı' Şu ülkeye biri bişey kazandırsın samimi olsun HEMEN TERÖR DÜĞMESİNE BASACAK VE BUNLADA O SAMİMİ GÜNAHSIZ İNSANLARI KARALAMAK İSTEYECEKLER EMİRLERİNDEKİ BASIN VE MUHALEFETLE Nede olsa ****** gözüyle bakıyorlar bize..Ya israile çalışlan ya ABD ye çalışan ajan majan diyeceklerdir..Bu örümcek ağınada anca onların ak dediğine ak kara dediğine kara diyen yukardaki (ben ****** demeyeceğim artık çünkü ortada akıllarının ne kadar çalışltığı Türklükleri varsa müslümanlıkları) arkadaşlarımız takılırlar..Ve galibada daha çok takılacaklar..Şeytanın dostlarını dinlemeye devam edin!

Gönderi tarihi:

Tipik vahddettin kafası. O güzel temenniler sizin olsun.Biz gereken savaş neyse onu vermeye hazırız.

Çıkarları batsın.Büyük ülke olmayı manda olmak sanıyorlar.....Yukarıdakilere yazılacak birşey görmüyorum

kendi açımdan.Tam bir teslimiyet.Ve tam bir özal mantalitesi....Size hayırlı işler arkadaş..........

"teslimiyetçi" "vahdettin kafası" "özal mantalitesi" gibi iddialı konuşma bence. en azından benim hakkımda. beni nerden ne kadar tanıyosun ki bunu diyebiliyosun? Atatürk, kurtuluş savaşında komunistlerden emperyalistlere karşı yardım istemedi mi, onlara yakınlaşmadı mı? yaptığı sadece dış politikada denge oluşturmaktı. keza kendisi komünizme hepten karşı bi insandı. türkiye dengelerini oturtmak için başka ne yapıcak peki bi alternatif göstersin birisi. gidip araplarla ittifak kuralım o zaman. ya da o eski hiç değişmeyen rusyayla kuralım. dengeyi başka değiştiricek olan varsa daha mantıklısını anlatsın da biz de öğrenelim.

Gönderi tarihi:

"teslimiyetçi" "vahdettin kafası" "özal mantalitesi" gibi iddialı konuşma bence. en azından benim hakkımda. beni nerden ne kadar tanıyosun ki bunu diyebiliyosun? Atatürk, kurtuluş savaşında komunistlerden emperyalistlere karşı yardım istemedi mi, onlara yakınlaşmadı mı? yaptığı sadece dış politikada denge oluşturmaktı. keza kendisi komünizme hepten karşı bi insandı. türkiye dengelerini oturtmak için başka ne yapıcak peki bi alternatif göstersin birisi. gidip araplarla ittifak kuralım o zaman. ya da o eski hiç değişmeyen rusyayla kuralım. dengeyi başka değiştiricek olan varsa daha mantıklısını anlatsın da biz de öğrenelim.

Kişileri tanımaya gerek yok sevgili damien.Düşünceler kendini ele verir zaten.Atatürk komünizmin uygulanabilirliğini mantıklı bulmamıştı. (ki görünen köy kılavuz istemez) Yalnız M.Kemalin hiç bir dönemde

emperyal güçlerle yan yana olması düşünülemezdi.Çünkü dünyada eşi benzeri olmayan bir mücadeleyi

emperyallere karşı vermişti.Bu onu bütün ezilen ulusların gözünde tam bir kahraman yapmıştı. Onu örnek

alarak ulusal mücadelesini sürdüren arap ülkeleri vardı.Bu aslında o ülkelerin ne kadar bağımlı

olduklarını ve biran önce bu bağımlılıktan nasıl kurtuluruzun canhıraş yakarışını anlatıyor bize.

Türkiyede hangi dengeyi oturcaksınız.Yada ulusal arenada nasıl söz sahibi olacaksın.Vakurla ve

yurtta sulh cşhanda sulh ilkesini benimseyerek.Dünyanın süper bir başka gücü ÇİN e bakın.Hiç

bu oluşumun içinde yer alıyormu. Yada şimdiki rusyaya bakalım.Ne yapıyorlar.Ve biz neyin çıkarını

nasıl koruyacağız sizde bir yol bana bunu anlatıverin. Bu sağcı eğitim sistemi sizi her yönünüzle

maddeci olmaya itmiş. Şark kurnazlığıyla akil olma arasında derin bir uçurum var.Umarım bunu

algılamakta fazla zaman kaybetmezssiniz. Saygılar..

Gönderi tarihi:

--Sayin ILKAY 55,benim iletilerimi eger okuyorsaniz bilmeniz gerekiyorki ben bugüne kadar sadece Türkiyeden,Atatürkten,dogru calismaktan ülke icin calismaktan ve eger müslümaniz diyorsak adam gibi müslüman olmaktan insanlari bu sizden bu bizden diye ayirmamaktan bahsetmisimdir.Ülke icin kim calismis ve calisiyorsa bunu takdir etmek insanlik görevidir.ama kim ülkeyi problemlerin icine itmisse,kim kendini birilerinin masasi yaparak kariyer yapmissa ve yapiyorsa onu elestirmek gercekleri söylemekte insanlik görevidir.hükümetlerin hep taraftarlari olmaz karsitlarida olur bu en dogal bir seydir,bir hükümetin yaptigi icraatlar birilerinin hosuna gider birilerinin gitmez buda en dogal olan birseydir,ama bir hükümet beni halkin %35 i secti ve mecliste cogunluk bendedir ben her ne yaparsam dogrudur bunu halk istesede istemesede ben yaparim arkadas diye diktatörlügünü ilan ederse benim gibi birileride onu elinden geldigince elestirecektir.ben vatandasim ve elestirmeyede hakkim oldugunu düsünüyorum.helede kendini Türkten cok bir Amerikali görmek icin canatan bir basbakanin ben karsisindayim.hatirlarsiniz milletvekili bile olmaya hakki olmayan bu zat icin ne dümenler cevrildikten sonra önce milletvekili sonra basbakanliga atadilar.Bu zat icin alelacele ceza kanunu ve anayasa degistirildi.koca bir Türkiye Cumhuriyeti kendisini kuranlara küfür etmeyi bir sanat haline getirmis olan bu kisi icin kurulusundan bugüne kadar gecen zaman icinde en büyük zilleti yasamistir.Amerikadan aldigi icazetler dogrultusunda kollari sivayan bu zat önce Türkiye devletinin nekadar politikasi var ise hepsini alasagi etmis,Türk düsmani bir papanin heykelinin altinda Avrupa birligi anayasina imza atmis,Avrupa birligi sevdasina ülkenin gelecegini tehdit eden bir sürü uyum yasalarini pespese cikarmis,yine bir Türk basbakanina yakismiycak ve Türkie icin hayati önemler tasiyan konularda vermemesi gereken tavizler vermistir.Amerikadan aldigi icazetle Amerikanin ve Israilin sözcülügünü yapmayi üslenerek,Amerika ve Israilin düsman kabul ettigi Iran ve Suriyeye karsi Amerikan Israil yanlisi politikalar izlemistir.Kendilerinin yanlis ekonomik politikalari sonucu artan dis borclarin ödenmesine katki saglayabilmek icin,ülkenin hayati konumda olan kuruluslarini ve köy topraklarini satisa cikarmistir.

aslinda her iktidar döneminde yasanan kadrolasma maalesef AKP döneminde ayyuka cikmis ülkenin en önemli nereleri varsa kendi yandaslarina teslim edilmistir.Orduya karsi yürütülen sinsi ve ele gecirme politikasi cok sükür yürümemis ve en korktuklari ve korktuklari icin hakkinda en agir karalamayi yürüttükleri ORG.Yasar Büyükanit'in genel kurmay baskani olmasini önleyememisler ve sonunda onu biz istedik yalanlarini savurmuslardir.

Benim partim yok,Sayin Ilkay ben Türkiyeyi sevenleri severim Türkiye ve Türk halki icin calisani alkislarim.

Saygilarla

Sayin "politika ",

yazdiklarina tam olarak katiliyorum! Ben sunu söylemek istedim; Biz bu RTE den bir sey bekleyemeyiz, cünkü bu RTE nin kumandasi ( Remote Control ) ABD nin elinde, bize ne faydasi var!

Bende TÜRKLERI SEVERIM ve TÜRKIYEYE SEVDALIYIM, bu duygulari gönlünde tasiyan herkezi de KARDES bilirim; "Türkün Türk´den baska dostu yoktur" diyor ve seni selamliyorum.

Gönderi tarihi:

başbakanımızdan yeni inciler.....

Erdoğan: Bırak Allah'ını seversen!

"Yabancılara çok toprak satıldı" diye şikâyet eden kadına "Bırak Allah'ını seversen" karşılığı veren Erdoğan, daha sonra "Güler misin, ağlar mısın! Ne kadar sığ!" diye tepki gösterdi.

--------------------------------------------------------------------------------

Başbakan Tayyip Erdoğan, düşman işgalinden kurtuluşunun 84'üncü yıldönümü kutlamalarına katılmak için gittiği İzmir'de coşkuyla karşılandı. Gösterileri vatandaşlarla izleyen Erdoğan, kalabalık arasından kendisine seslenen bir kadına ne istediğini sordu. Kadının, "Bölgede yabancılara çok miktarda toprak satıldı, durum böyle devam ederse hiç toprak kalmayacak. Buna engel olun'' sözlerine Erdoğan, "Bırak Allah'ını seversen'' yanıtı verdi.

SIĞ VE İÇİNE KAPANIK

Erdoğan kutlamaların ardından İzmir'de Adnan Menderes Havalimanı dış hatlar terminal binası, hastane, huzurevi, duble yol, köprülü kavşak, mobilya fabrikası, ilköğretim okulu gibi 13 yerin toplu açılışını yaptı. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada da Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlamalarda "Bırak Allah'ını seversin" karşılığı verdiği vatandaşın sözlerine yanıt verdi: "Bugüne kadar git-gel oyalama taktikleri vardı. İçerideki yatırımcı da dışarıdaki yatırımcı da artık yaka silkiyordu. Çözümünü getirdik. Biz bu adımları atarken, birileri farklı yaklaşımlar sergiliyor. 'Yabancılar buraya gelecek, Türkiye'yi ele geçirecek' diyorlar. Güler misin, ağlar mısın! Küresel sermaye denilen bir olay var. Bu ne kadar dar, sığ ve içine kapanık bir davranışın tezahürüdür."

MEDYAYA DA YÜKLENDİK

"Rahmetli Özal bu konuda bir açılım yaptı, o ebediyete intikal etti, yine içe kapanıldı. Olaya niçin küresel bakamıyoruz? Küresel ekonomiyle bütünleşme olmadan, küresel güç olmaktan söz edilemez. AB sürecinin ne kadar önemli olduğunu anlama bakımından da bunu söylüyorum. Milli hassasiyet diyorsak, milliyetçilik diyorsak, bu birilerine muhtaç olmak demek değildir. Kuru kuruya milliyetçilik olmaz, etnik milliyetçilik, kafatası milliyetçiliği olmaz. Bizim milliyetçiliğimiz, Atatürk'ün ifade ettiği gibi, Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmaktır." Erdoğan ayrıca medyayı da eleştirerek "Yeni yatırımlara yer ayırmıyorlar, yaptığımız açılışlar hep bir kenarda kalıyor. Medyada ülkemizi germeye çalışan bir zihniyet var" dedi.

SABAH / Ertan GÜRCANER

Gönderi tarihi:

Vatan Gazetesi yazarı Mustafa Aşkın'ın yazısı...

Güneydoğu’dan her gün üçer-beşer şehit cenazesi yağıyor yurdun dört bir yanına... Anneler ağlıyor, babalara felç iniyor, eşler-nişanlılar yığılıyor tabutların üzerine.

“Devlet” ise kendi uğruna can veren evlatlarının son yolculuğunda kimi zaman bir kaymakam, kimi zaman vali yardımcısıyla “temsil” ediliyor.

Cumhurbaşkanımız yok; gerekmedikçe kalabalığa karışmaz.

Başbakan yok; çünkü düğünde, açılışta, “tezkere” için kulis faaliyetinde.

Başbakan yardımcıları yok; çok meşguller.

Bakanlar yok; kimi tatilde, kimi haberdar bile değil!

Dün Başbakan’ı Balıkesir’deki bir törende yakalayan vatandaş bu tepkisini dile getiriyor:

- Şehit cenazesi görmek istemiyoruz.

Başbakan utanıp sıkılmak bir yana, kendisine has üslubuyla yapıştırıyor yanıtı:

- Askerlik yan gelip yatma yeri değil...

Acılı annelere bu yapılır mı?

Felçli babalara bu kadar insafsız davranılır mı?

“Askerlik yan gelip yapma yeri değil, gidip öleceksin! Ben de cenaze törenine bile gelmeyeceğim. Düğün düğün, tören tören dolaşacağım. Çünkü Başbakanlık yan gelip yatma yeri!”

Annelerin, babaların tek bir isteği var:

Bir devlet büyüğü çıkıp yanlarına gelsin, acılarını paylaşsın, “Oğlunuz öldü ama artık sizin oğlunuz, kardeşiniz, babanız benim” desin.

Devlet bunu yapmıyor. Yapmadığı gibi yürütme organının başı Sayın Başbakan bir de “Yakınmayın” dercesine vatandaşı azarlıyor.

Siz üç kuruş bulup Güneydoğu’daki yolları asfaltlamayacaksınız, terör örgütü rahat rahat mayınını döşeyecek...

Sıcak çatışmaya gönderdiğiniz askere bir çelik yeleği bile çok göreceksiniz...

Hayatında sinek öldürmemiş gencecik çocukları yazın sıcağında, kışın ayazında aylarca operasyona gönderip, huzur içinde uykuya dalacaksınız...

Sonra da “Şehit cenazesi görmek istemiyoruz, önlem alın” diyen vatandaşı azarlayacaksız...

Bunu her siyasetçi yapamaz...

Çünkü bunu yapan siyasetçi, bir daha siyaset yapamaz!

........................................

Gönderi tarihi:

T.C. başbakanı sayın Tayyip Erdoğan'ın genel tavrı bu :) vatandaşı azarlamak için geldi o koltuğa kendileri. Onun için para alıyor, vatandaşsan başbakana şikayette bulunmayacaksın, kendisini methedici sözler sarfedeceksin, böyle yaparsan gelecek yıllarda seninde bu pastadan bir dilim alma hakkın olabilir, ama sakın olaki başbakanı eleştirici sözler söyleme çünkü kendisi demokrasiyi tanımayan bir başbakan hala padişahlık sistemiyle yönetildiğimizi sanıyor.

Askerlik yan gelip yatma yeri değildir, diyen bir başbakan başka hangi ülkede başbakan olabilir acaba? Askerlerimiz yan gelip yatıyor evet, yan yana getiriliyorlar ve üzerlerine alyıldızlı bayrağımız seriliyor, sonsuza kadar yan gelip yatıyorlar. Malesef... Neden? Çünkü terörü alevlendiren bir yönetim var başımızda.

İnşallah daha fazla annenin evlat acısı çektiğini görmeyiz. İnşallah Lübnan'da da evlatlarımız yan gelip yatmazlar.

Gönderi tarihi:

sabetay medyanın ak dediğine ak kara dediğine kara deyin bakalım , evrimcide değiliz bukalemun hainlerinin karışıklık çıkartmalarınada kanmayız..Askerimizin oraya niçin gideceği hangi durumlarda ne yapacağı 1545752145. kez açıklandı..Artık ben tufeyli demekten yoruldum onlar gösteriyorlar kendilerinin neye benzediğini..Beni çapırsalar yemin ederim gönüllü giderim oraya hemde israille savaşmaya..Atatürkte zamanında Trablusgarpa gizliden gitmiş italyanlarla sokak sokak savaşmıştı..Müminlerin dertleriyle dertlenmeyen müminim diye anca kendini kandırır.Hergün STV de Kanal 7 de Vakitte Zamanda o vahşet anlatıldı acısı paylaşıldı yayınlandı..Cumhur cemaatin gazetelerini okuyanlar israil tartaklıyor diyorduEgemen Bağış bakın ne diyor 'biz dün gece yarısına kadar istişare yaptık , ordaki masum insanlar evsiz annesiz yavrusuz kalırken başımızı rahat yastığa koyamıyoruz , (muhalefete hitaben) siz yaptınız mı hiç bunu , sizde fikir alış verişi var mı ? demokrasi var mı' Şu ülkeye biri bişey kazandırsın samimi olsun HEMEN TERÖR DÜĞMESİNE BASACAK VE BUNLADA O SAMİMİ GÜNAHSIZ İNSANLARI KARALAMAK İSTEYECEKLER EMİRLERİNDEKİ BASIN VE MUHALEFETLE Nede olsa ****** gözüyle bakıyorlar bize..Ya israile çalışlan ya ABD ye çalışan ajan majan diyeceklerdir..Bu örümcek ağınada anca onların ak dediğine ak kara dediğine kara diyen yukardaki (ben ****** demeyeceğim artık çünkü ortada akıllarının ne kadar çalışltığı Türklükleri varsa müslümanlıkları) arkadaşlarımız takılırlar..Ve galibada daha çok takılacaklar..Şeytanın dostlarını dinlemeye devam edin!

Atatürkün adini agziniza alirken önce abdest alin.Atatürk' ün Trablusgarpta savasmasi ile askerimizin israil icin feda edilmesi baska bir konudur.Türk askeri Lübnana sadece Amerika ve Israil istedigi icin gönderilmektedir.Hala oturup kalkip sabetayliktan bahsediyorsun,basimizdaki Israil asigi gibi hala bizleri kandirmaya calismaktsiniz.herhalde Türkiyenin en akillilari sizlersiniz ve bütün aksini söyleyenler sabetaylar ve kafasi calismayanlar degilmi.Birakin artik körükörüne partizanlik yapmayi,Askerimizi resmen ates hattina gönderenleri savunmaktan vazgecin,yoksa sizleredemi ramazan icin iftarlik hediyeler geliyor.Cünkü siyasi dincilerin metodu böyledir,insanlari mercimek ve yagla kandirmak.Ölecek olan bizim askerimizdir,bu nedenle onlari encok bizlerin düsünmeside en dogal olanidir.biz onlari Israil icin yetistirmedik vtan icin yetistirdik.Lübnana varsa gitmek isteyen gönüllü AKP askerleri gidebilirler,onlar zaten bizlerden saymiyorlar kendilerini,Gitsinler hocaefendiniz Güleninde dualari sizinle olur ve Lübnanida HIzbullahtan temizlersiniz ve Israilin güvenliini saglamis olursunuz

sayın başbakan bu cümleyi söylerken türk ordusuna ve aziz şehitlerimize hakaret etmiştir...

Ozaten oldu bitti Türk ordusuna ve Türk devletine karsi idi,duydugumuzda sasirmadik,o kisiden beklenebilir bu sürpriz olmadi.Bakin onun yakin gecmisine bütün siyasi hayati Türk ordusuna Türk devletine Atatürke hakaretlerle gecmistir.yani bu söyledikleri yeni birsey degildir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Ne dediğini bilmeyen, ne olup bittiğinin farkında olmayan, sadece kendi içinde bulunduğu topluluğun sözlerini ezberleyip, gerçeğin üstünü örterek ağız kalabalığı yapanların sözlerine bakın.

Demokrasi nerede varmış arkadaşa soruyorum mevcut hükümet istişare yaparak demokrat mı oluyor, laf konuşarak demokrat olunmuyor arkadaşlar. Davranış, tahammül, hoşgörü ve fikr-i sabitten uzak kalabilenler ucundan biraz yakalıyorlar demokrasiyi.

İsraile hizmet edenleri de görüyoruz, İsrail'in sözüyle hareket edenler, Bob projesine destek verenlerdir. Eşbaşkanlık sıfatını ne menem bişey olduğunu bilmeden ya da bilerek vatandaşa Efelik yapanlardır İsrail uşakları.

Selamlar

Gönderi tarihi:

başbakanımızdan yeni inciler.....

Erdoğan: Bırak Allah'ını seversen!

"Yabancılara çok toprak satıldı" diye şikâyet eden kadına "Bırak Allah'ını seversen" karşılığı veren Erdoğan, daha sonra "Güler misin, ağlar mısın! Ne kadar sığ!" diye tepki gösterdi.

--------------------------------------------------------------------------------

Başbakan Tayyip Erdoğan, düşman işgalinden kurtuluşunun 84'üncü yıldönümü kutlamalarına katılmak için gittiği İzmir'de coşkuyla karşılandı. Gösterileri vatandaşlarla izleyen Erdoğan, kalabalık arasından kendisine seslenen bir kadına ne istediğini sordu. Kadının, "Bölgede yabancılara çok miktarda toprak satıldı, durum böyle devam ederse hiç toprak kalmayacak. Buna engel olun'' sözlerine Erdoğan, "Bırak Allah'ını seversen'' yanıtı verdi.

SIĞ VE İÇİNE KAPANIK

Erdoğan kutlamaların ardından İzmir'de Adnan Menderes Havalimanı dış hatlar terminal binası, hastane, huzurevi, duble yol, köprülü kavşak, mobilya fabrikası, ilköğretim okulu gibi 13 yerin toplu açılışını yaptı. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada da Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlamalarda "Bırak Allah'ını seversin" karşılığı verdiği vatandaşın sözlerine yanıt verdi: "Bugüne kadar git-gel oyalama taktikleri vardı. İçerideki yatırımcı da dışarıdaki yatırımcı da artık yaka silkiyordu. Çözümünü getirdik. Biz bu adımları atarken, birileri farklı yaklaşımlar sergiliyor. 'Yabancılar buraya gelecek, Türkiye'yi ele geçirecek' diyorlar. Güler misin, ağlar mısın! Küresel sermaye denilen bir olay var. Bu ne kadar dar, sığ ve içine kapanık bir davranışın tezahürüdür."

MEDYAYA DA YÜKLENDİK

"Rahmetli Özal bu konuda bir açılım yaptı, o ebediyete intikal etti, yine içe kapanıldı. Olaya niçin küresel bakamıyoruz? Küresel ekonomiyle bütünleşme olmadan, küresel güç olmaktan söz edilemez. AB sürecinin ne kadar önemli olduğunu anlama bakımından da bunu söylüyorum. Milli hassasiyet diyorsak, milliyetçilik diyorsak, bu birilerine muhtaç olmak demek değildir. Kuru kuruya milliyetçilik olmaz, etnik milliyetçilik, kafatası milliyetçiliği olmaz. Bizim milliyetçiliğimiz, Atatürk'ün ifade ettiği gibi, Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmaktır." Erdoğan ayrıca medyayı da eleştirerek "Yeni yatırımlara yer ayırmıyorlar, yaptığımız açılışlar hep bir kenarda kalıyor. Medyada ülkemizi germeye çalışan bir zihniyet var" dedi.

SABAH / Ertan GÜRCANER

Zavalli kadin nereden bilebilirdiki,Basbakan olarak bildigi kisi baya bi acikmis!!!!

Gönderi tarihi:

Ne dediğini bilmeyen, ne olup bittiğinin farkında olmayan, sadece kendi içinde bulunduğu topluluğun sözlerini ezberleyip, gerçeğin üstünü örterek ağız kalabalığı yapanların sözlerine bakın.

Demokrasi nerede varmış arkadaşa soruyorum mevcut hükümet istişare yaparak demokrat mı oluyor, laf konuşarak demokrat olunmuyor arkadaşlar. Davranış, tahammül, hoşgörü ve fikr-i sabitten uzak kalabilenler ucundan biraz yakalıyorlar demokrasiyi.

İsraile hizmet edenleri de görüyoruz, İsrail'in sözüyle hareket edenler, Bob projesine destek verenlerdir. Eşbaşkanlık sıfatını ne menem bişey olduğunu bilmeden ya da bilerek vatandaşa Efelik yapanlardır İsrail uşakları.

Selamlar

Eline saglik Sardunyam,baska ne denebilirki,ama ayakkabilarin altini neden köseleden yaparlar bilrsin,cünkü kösele kolay kolay asinmaz,o nedenle derler ya,yüz degil kösele sanki,iste birilerinin yüzleride aynen böyle olmus ne söylense ne yazilsa eyvallah diyip geciyorlar,

saygilarla

Gönderi tarihi:

Kişileri tanımaya gerek yok sevgili damien.Düşünceler kendini ele verir zaten.Atatürk komünizmin uygulanabilirliğini mantıklı bulmamıştı. (ki görünen köy kılavuz istemez) Yalnız M.Kemalin hiç bir dönemde

emperyal güçlerle yan yana olması düşünülemezdi.Çünkü dünyada eşi benzeri olmayan bir mücadeleyi

emperyallere karşı vermişti.Bu onu bütün ezilen ulusların gözünde tam bir kahraman yapmıştı. Onu örnek

alarak ulusal mücadelesini sürdüren arap ülkeleri vardı.Bu aslında o ülkelerin ne kadar bağımlı

olduklarını ve biran önce bu bağımlılıktan nasıl kurtuluruzun canhıraş yakarışını anlatıyor bize.

Türkiyede hangi dengeyi oturcaksınız.Yada ulusal arenada nasıl söz sahibi olacaksın.Vakurla ve

yurtta sulh cşhanda sulh ilkesini benimseyerek.Dünyanın süper bir başka gücü ÇİN e bakın.Hiç

bu oluşumun içinde yer alıyormu. Yada şimdiki rusyaya bakalım.Ne yapıyorlar.Ve biz neyin çıkarını

nasıl koruyacağız sizde bir yol bana bunu anlatıverin. Bu sağcı eğitim sistemi sizi her yönünüzle

maddeci olmaya itmiş. Şark kurnazlığıyla akil olma arasında derin bir uçurum var.Umarım bunu

algılamakta fazla zaman kaybetmezssiniz. Saygılar..

"sağcı eğitim", "şark kurnazlığı" yine aynı yorumlamayı seçiyosun ne yazık ki. çin ve rusya örneğini vermişsin. evet hiçbir oluşumda yer almıyolar, kendi aralarında bile çok kısıtlı oluşumları var. batının kararlarını çok kolay veto edebiliyolar. ya da kendi güçlerini katarak daha da güçlü kılıyolar kendilerini. bu ülkelerin (parasal) dışa bağımlılığı yok. o yüzden bu konularda bizden çok rahatlar.

Atatürk demiş: "türk gençliği, eğer sen bugün bu durumda bulunuyosan bunun sorumlusu sen değil, bu ihmalkarlığı yapandır." çözüm mü? elbette karşı gelicez. elbette kendi insiyatifimiz dışında adım atmıyacağız. ben diyorum ki bu tip taktiklerle güçlenelim koz elde edelim. kendimizi kimseye ele vericek kadar düşük değilim. o yüzden "vahidettin kafası" "özal zihniyeti" "aşırı sağcı" diyip kimseyi (kendini de) kandırma bence..

Gönderi tarihi:

"sağcı eğitim", "şark kurnazlığı" yine aynı yorumlamayı seçiyosun ne yazık ki. çin ve rusya örneğini vermişsin. evet hiçbir oluşumda yer almıyolar, kendi aralarında bile çok kısıtlı oluşumları var. batının kararlarını çok kolay veto edebiliyolar. ya da kendi güçlerini katarak daha da güçlü kılıyolar kendilerini. bu ülkelerin (parasal) dışa bağımlılığı yok. o yüzden bu konularda bizden çok rahatlar.

Atatürk demiş: "türk gençliği, eğer sen bugün bu durumda bulunuyosan bunun sorumlusu sen değil, bu ihmalkarlığı yapandır." çözüm mü? elbette karşı gelicez. elbette kendi insiyatifimiz dışında adım atmıyacağız. ben diyorum ki bu tip taktiklerle güçlenelim koz elde edelim. kendimizi kimseye ele vericek kadar düşük değilim. o yüzden "vahidettin kafası" "özal zihniyeti" "aşırı sağcı" diyip kimseyi (kendini de) kandırma bence..

Bana ABD veya İsrail'in isteğiyle herhangi bir yere asker gönderip koz elde eden yada güçlü olan bir ülke söylesene.

Senin dediğin gibi olsaydı , Kore ABD lilerden sonra en çok kaybo veren ülke olarak süper güç olmamız lazımdı.

Ülkendeki Terörün kaynağı olarak açık ve seçik Kuzey Irak'a Askeri Harekat düzenlemek için ABD den izin isteyen vermeyince de düzenlemeyen.

Bu dururken İsrail'i tehdit eden " terör" ü engellemek için Lübnan asker gönderen bir ülke.

Nasıl koz sahibi olur ve nasıl güçlü olur.

Bu taktik falan değildir. Bu düpedüz lejyonerliktir.

Gönderi tarihi:

biz sendende senin o beyinlerinizi kirletenlerde daha iyi tanıyoruz hem atamızı hem ecdadımızı haddini aşan cümleler kurma öyle bi daha..Kafanızı fazla yormayın sizler akıl erdiremezsiniz..Oraya askerimiz tarihimizden gelen şerefe uygun davranma , mümin kardeşlerimize yardım için hangi şartlarda nasıl davranacağı açıkça ifade edilerek gitmekte..Bize ramazanda iftarlık falan gelmiyor hem gelse sanane gelmese sanene rahatsız mı oldun MÜMİNLERİN BİRBİRLERİNİ KOLLAMASINDAN BİRLİK OLMASINDAN? Onlar sadece Allah rızası için gönderilir o dinimizde farzdı..Sen biliyon mu islamın ne olduğunu? Sizin sabetaylara çalışan masonların önünü açan solcularınız gelse dönüp bakarmıydı acaba o aç yaşayanlara ? Sen merak etme çağırırlarsabiz gideriz LÜBNANADA FİLİSTİNEDE KANDİLEDE..Sen yemin ederim kendini boşuna heba ediyorsun , çünkü iftiralara innamışsın , o insanlar her zaman devletininde diğer insanlarında yanında olmuşlardır..Lütfen farklı kaynaklarıda oku , HEMEN HER DENİLENE İNANMAYINIZ , BU İNSANLAR BİŞEY YAPIYORSA HERALDE ÖBÜRLERİ KADAR DÜŞÜNMEYE SAHİPLERDİR , ASGARİ BÖYLE OLSUN DÜŞÜNME KABİLİYETİNİZ OLSUN

Benim beynimi bugüne kadar kimse kirletmedi ve kirletemezde cünkü ben askerime vatanima asikim,kendimi Yahudiye pazarlamadim agababalariniz gibi,Türk askerini Lübnanda birtek Israil ve Amerika istiyor hangi mümünleri koruyacakmi benim askerim,benim askerimin görevi ülkesini korumaktir,yahudileri ve Ermenileri degil.Onlari korumak istiyorsaniz yol acik cekin gidin ve neyaparsaniz yapin orada.Irakta yüzbinler katledilirken mümin kardeslerinizden bahsetmeniz okadar komik oluyorki,sizlerin hangi sözüne inanacak bu millet siz bu milleti 3 gün önce Bergamada gördünüz,ama o millet zaten sizin milletiniz degilki.65 milyon Türkün sizin gibi düsünenler disinda kalan %95 i aynen benim gibi düsünmektedirler.siz kendinizi aldatmis birde halki aldatmanin cabasi icine girmissiniz.Sögütte aldiniz agzinizin payini Bilecikte aldiniz agzinizin payini ve o insanlar ülkenin gercek sahipleridir.Allah rizasi icin gönderecekseniz Iraka Kerküke gönderinde sevaba girin ama gücünüz yetmez cünkü Kerkükte Türkler var ölenler ise müslüman,sizin kavganiz Türkleri ve müslümanlari korumak degilki,sizin kavganiz sevgili dostunuz Israili korumaktir.Bir belediyeci ve yaninda kim olduklari herkesce malum kisilerin yöneticiligi ancak bu kadar olabilir.

Gönderi tarihi:

Emin ÇÖLAŞAN [email protected]

Yan gelip yatanlar

ONLAR askere giderken yan gelip yatmak istiyordu! Vatan görevini deniz kıyısında motelde yapacaklar, yiyip içecekler, gece eğlenip sonraki günlerde aynı hayatı yaşayacaklardı!

Fakat olmadı. Bazılarının ataması Güneydoğu’daki birliklere çıktı. Bazıları pusuya düşürüldü, mayına bastı, vuruldu, şehit düştü.

Askerliğin yan gelip yatma yeri olduğunu zannedenler fena halde yanılmıştı! Zaten onlar hep yanıldı!

Yanılmasalardı, PKK terörünün başladığı 1984 yılından beri yan gelip yatanlardan 6 bin’den fazlası şehit olmaz, binlercesi vurulmaz, sakat kalmazdı.

Askere giden ana baba kuzuları, onları uğurlayan ana babalar, kardeşler, nişanlılar, eşler ve birlik komutanları da bu gerçeğin farkında değildi.

Onlara sorulduğunda hep aynı şey söylenirdi:

"Rahat olun, askerlik yan gelip yatma yeridir!"

Neyse ki başımızda adı Recep Tayyip Erdoğan olan büyük bir devlet ve hükümet adamı vardı. Analar öylesini de doğurmuştu!

Erdoğan, şehit sayısının giderek artması ve Türkiye’de neredeyse her gün şehit cenazesi kaldırılmaya başlanması ve halkın tepkisi karşısında o muhteşem, veciz sözleri söyleyip hepimizi uyandırmayı başardı!

"Askerlik yan gelip yatma yeri değildir."

Ne demek istiyordu? Şunu söylemeye çalışıyordu:

"Elbette ölecekler."

Ölenler ölüyordu ama kendisini ve takım arkadaşlarını bir tek şehit cenazesinde göremiyorduk. Gidemiyorlardı... Çünkü protestolar başlamıştı.

Şehit analarından, şehit ailelerinden yayılan protestolar, toplumun bütün katmanlarına yayıldı.

Artık her toplulukta insanlar hükümete lanet yağdırıyor. Pankartlar açılıyor, AKP iktidarını protesto eden sloganlar atılıyor.

Bir toplum bu havaya girince, onu durdurmak mümkün olmaz. Şimdi bu tabloyu her yerde görüyoruz. Törenlerde, açılışlarda ve öteki yerlerde başbakan ve takımı nerede ise kitleler artık tepkilerini sesli ve görüntülü olarak dile getiriyor.

Son örneği pazar günü Söğüt İlçesi’nde yaşadık. Açılan pankartlar ilginçti. Biri, memleketin eşe dosta ve yabancılara satılmasını dile getiriyordu:

"Başbakanlık yan gelip satma yeri değildir."

Fakat dikkat ediniz, Söğüt’te olaylar olur ve sloganlar atılırken Erdoğan o sinirli, hoyrat, azarlayıcı tavrından uzaktı. Kendisine "Anamız ağladı" diyen çiftçiye "Al ananı da git buradan" diye bağıran, yanıbaşındaki koruma gücüne sığınıp herkesi her yerde azarlayan Başbakan gitmiş, yerine adeta bir başkası, sanki bir melek (!) gelmişti. Olaylar sonrasında kürsüde nutuk atıyordu:

"Bana burada hakaret edenlere hakkımı helal ediyorum. Biz gerilim istemiyoruz."

Aaaa, niçin böyle değişip yumuşamıştı?..

Çünkü kendisini Cumhurbaşkanı seçtirecek. Oraya çıkış sürecinde kavgacı, azarlayıcı görüntüsünü değiştirmek istiyor. (Geç kaldı.)

Cumhurbaşkanlığı seçimine şunun şurasında sekiz ay var. Sekiz ay dişini sıkar, yumuşak görüntü sergiler. Çankaya kapısından içeriye adımını attığından itibaren yine bildiğini okur.

Türkiye’de iktidar olduğundan bu yana her türlü kavga ve gerilimi yaratan, insanları ayıran, sadece kendi yandaşlarını kollayan biri, ufukta Çankaya olunca taktik değiştirdi.

Ancaaaak, bunları yutan belli bir azınlık belki olur da, Türk milletinin çoğu yutmaz.

Yorgun ve gergin Başbakan, geçen hafta Muğla’nın Milas İlçesi’ndeydi. Tülay Güldamla isimli bir yurttaş, kendisinin "Askerlik yan gelip yatma yeri değildir" sözüne tepki için Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale’de savaşmış askerlerin fotoğrafıyla onun karşısına çıktı ve sordu:

"Bu resimlere iyi bakın, bunlar yan gelip yatan askerler miydi?"

Polis bu masum hareket sonrasında Güldamla’yı gözaltına aldı ve dört saat karakolda tuttu. Bırakın tepki göstermeyi, bu masum davranışlara bile bu yöntemlerle gözdağı verilmek, insanlar korkutulmak isteniyor.

Biz Türkiye’de bunları çoook gördük, çoook yaşadık.

Bu tepkiler durmaz. Şehit ailelerinden fındık üreticilerine, öğrencilerden esnafa, memur ve işçilere kadar bütün kesimler kan ağlıyor.

Hükümetin elinde sadece iki koz kaldı:

Din ticareti ve din sömürüsünden yararlanmak.

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bu ikisine sığınacaklar. Toplum ayakta. Yapacakları başka hiçbir şey kalmadığını bizden daha iyi biliyorlar.

Gönderi tarihi:

biz sendende senin o beyinlerinizi kirletenlerde daha iyi tanıyoruz hem atamızı hem ecdadımızı haddini aşan cümleler kurma öyle bi daha..Kafanızı fazla yormayın sizler akıl erdiremezsiniz..Oraya askerimiz tarihimizden gelen şerefe uygun davranma , mümin kardeşlerimize yardım için hangi şartlarda nasıl davranacağı açıkça ifade edilerek gitmekte..Bize ramazanda iftarlık falan gelmiyor hem gelse sanane gelmese sanene rahatsız mı oldun MÜMİNLERİN BİRBİRLERİNİ KOLLAMASINDAN BİRLİK OLMASINDAN? Onlar sadece Allah rızası için gönderilir o dinimizde farzdı..Sen biliyon mu islamın ne olduğunu? Sizin sabetaylara çalışan masonların önünü açan solcularınız gelse dönüp bakarmıydı acaba o aç yaşayanlara ? Sen merak etme çağırırlarsabiz gideriz LÜBNANADA FİLİSTİNEDE KANDİLEDE..Sen yemin ederim kendini boşuna heba ediyorsun , çünkü iftiralara innamışsın , o insanlar her zaman devletininde diğer insanlarında yanında olmuşlardır..Lütfen farklı kaynaklarıda oku , HEMEN HER DENİLENE İNANMAYINIZ , BU İNSANLAR BİŞEY YAPIYORSA HERALDE ÖBÜRLERİ KADAR DÜŞÜNMEYE SAHİPLERDİR , ASGARİ BÖYLE OLSUN DÜŞÜNME KABİLİYETİNİZ OLSUN

Ha bu arada,bilgiclik gösterisinde bulunmus ve sabetaylardan masonlardan Islamdan bahsetmissin eminimki bunlarin hicbirisiyle ilgili tekbir bilgiyede sahip degilsin eger sahip olsa idin,Tayyip Erdogan'in kEMAL unakitanin,Abdullah Gül'ün sabetaylarla cok icli disli dost oluklarini,Ülkemizin bircok kurulusunu Yahudilere sattiklarinida bilmen gerkirdi,Müslümanin müslümana ardimi Allahin emridir,ama oy avciligi icin mercimek ve yag hediye edin diye Allahin emri yoktur.Sen Atani sevse idin Türkiyenin bagimsizligi icin kavga ederdin,Yahudilere Amerikaya peskes cekilmesini elestirenlerle kavga ettigine göre ATAyida sevmiyorsun demektir.sen olsa olsa radikal bir Tayyip Erdogancisin yani Türk devletine ve Türk ordusuna oldu bitti düsman bir insanin takipcisi.

Gönderi tarihi:

Askerlik yan gelip yatmak değildir tabi ...

Ama askerlik ölmek de değildir sayın başbakan.

Siz bilir misiniz ki ölen askerlerimizin çoğunun cesetleri o tabutlar içinde bile değil..

Parçalanmış cesetler bulunamıyor yerlerine toprak koyuyorlar...

Neden şehit ailelerinin tabutları açmalarına izin verilmiyor sanıyorsunuz.

onlar sadece başlamış bir oyunun birer taşları. Ama canları var.

Asla askerimize dil uzattıramayız.

Ama askerlik ölmek de değildir sayın başbakan :excl:

Gönderi tarihi:

Askerlik yan gelip yatmak değildir tabi ...

Ama askerlik ölmek de değildir sayın başbakan.

Siz bilir misiniz ki ölen askerlerimizin çoğunun cesetleri o tabutlar içinde bile değil..

Parçalanmış cesetler bulunamıyor yerlerine toprak koyuyorlar...

Neden şehit ailelerinin tabutları açmalarına izin verilmiyor sanıyorsunuz.

onlar sadece başlamış bir oyunun birer taşları. Ama canları var.

Asla askerimize dil uzattıramayız.

Ama askerlik ölmek de değildir sayın başbakan :excl:

Türkiye en talihsiz dönemlerini yasamaktadir,Basimizda bir basbakan Tarikat mensubu,danismanlari Tarikat mensuplari,bakanlar tarikat mensuplari,bürokrat kadrolari tarikatcilardan olusuyor.bunlar dünün Cumhuriyete,Atatürke Laiklige küfür eden Milli görüsün demirbaslari iken birileri güzelim Türkiyemizin kaderini onlarin ellerine teslim etti.Bu vebale medyada dahildir.Medya derken malum isbirlikci,din tüccari tarikat medyasindan bahsetmekteyim.sifirdan teslim aldiklari terörü bugün nerelere tasidiklari ortadadir.Siyasi dümenlerle ilk teskere kabul ettirilmemis ve ordumuzun kuzey Iraka yönelik müdahaleleri engellenmis ve oradaki Türkmen kardeslerimiz pesmergelerin insafina terkedilmis bizi yöneten tarikatci-Amerikan-Israilci kadro halkimizi uyutmakla mesgul olmuslardir ve hala ayni uyutma taktigi yürütülmektedir.Bizi Iraka sokmayan basimizdakilerin efendileri Lübnana Israilin güvebligi icin gitmesi gereken Birlemis millletler askerlerine TÜRK askerininde katilmasini ve Lübnandan Israile karsi yürütülen saldirilarin önlenmesini emretmislerdir.Icimizden hala gercekleri söylememeyi prensip edinmis bazAKPsempatizanlari ise hala din ve müslümanlik teraneleri ile halkin yüzde doksanbesinin karsi oldugu bu asker gönderme kararini savunamktadirlar ki bunlarin nekadar Türk olduklari tartisilir.

Basbakan aldigi emirler dogrultusunda hareket ederken kendisinin Türkiyenin basbakani oldugunu,sehitlerin Türk askerleri oldugunu unutmus ve bagriyanik bir vatandasa ders verircesine *Askerlik yatma yeri degildir*diyebilmektedir.Kendini vatandasin üstünde gören hicbir yönetici bulundugu makama layik degildir.Kelle koltukta ne pahasina olurs olsun Avrupa Birligine girmek icin can atan bu zat sunu cok iyi bilmelidirki o Avrupa ülkelerinin hicbir basbakani vatandasi ile bukadar kaba ve hakaret ederek konusamaz.dikkat edin konusmaz demiyorum konusamaz diyorum,bu cok farkli bir kavramdir.Vatandasi ile böyle hakaret ederek Kasimpasa agzi ile konusmak bir b asbakana degil ancak Tophane kabadayilarina yakisir.

Evet sehitlerimiz yan yatip sehit olmadilar,ama birileri yan yatarak nutuk atarak günlerini gün etmektedirler.askerimiz vatan icin kendini feda ederken birileride Beyaz sarayin kapilarini asindirarak yeni icazetler almaktadirlar.Askerimizin giydigi elbiseler öyle marka elbiseler degildir,onlar Vatan icin ordadirlar,modayi takip ederek hergün farkli ve iki emekli ayligi tutarinda giysiler giyememektedirler.

Basbakan olmayan hakkini helal etmis,acaba ona kac sehit ve ailesi haklarini helal edeektir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

lübnanın 4 milyon nüfusu var

2.4 milyonu müslüman arap..

1.4 milyonu şii..

1 milyonu sünni...

şimdi başlayalım...

lübnan ordusu kendi ülkesini dahi savunmadı...şimdi o askerlerin savunmadığı ülkeyi biz mi korumaya gideceğiz???

veya bir sürü lübnanlı bize suikastlar yaptı, içlerinden kimileri pkkya destek verdi,şimdi biz onlara yardıma mı gideceğiz dimi???

sizce bu bize yapılan pisliklerin hepsini bütün lübnana yığmak doğrumu???

bütün sünniler Türk askerinin gelmesini istior,buna hiçbirimizin itirazı yok...

bütün şiiler HİZBULLAHA DOKUNMAMAK kaydıyla Türk askeri gelsin diyor.. bunada hiçkimsenin itirazı yok...

ermeniler de gelmesin diyor...lübnanın yüzde 4ü... buna da kimsenin itirazı yok....

bu bize karşı yapılan ii veya kötü şeylerin hepsi müslüman ülkelere yığılamayacağı için VE yukarıdaki halkın istekleri dikkate alındığında ASKER GÖNDERİLMESİNİN NE KADAR MANTIKLI OLDUĞU görülüyor..

Bizene bütün bunlardan? Bu müslüman dedikleriniz, nezaman dostumuz oldularki? İnsan insan olduktan sonra,müslimi gayri müslimi farketmez. Arap ülkelerinden bir tanesi, nezaman bize dost oldular?O müslüman dedikleriniz,ellerinden gelse birkaşık suda boğarlar bizi.Osmanlıdan beri,hep düşmanımız olmuşlardır. Başları sıkıştığında,Türkiye nerede? diye bağırırlar. İyi günlerinde Türkiye akıllarına bile gelmez.Türkiye en büyük kötülükleri hep arap aleminden çekmiştir.

Bizim askerimizin oralarda,hiçbir işi yoktur.

Gönderi tarihi:

Bana ABD veya İsrail'in isteğiyle herhangi bir yere asker gönderip koz elde eden yada güçlü olan bir ülke söylesene.

Senin dediğin gibi olsaydı , Kore ABD lilerden sonra en çok kaybo veren ülke olarak süper güç olmamız lazımdı.

Ülkendeki Terörün kaynağı olarak açık ve seçik Kuzey Irak'a Askeri Harekat düzenlemek için ABD den izin isteyen vermeyince de düzenlemeyen.

Bu dururken İsrail'i tehdit eden " terör" ü engellemek için Lübnan asker gönderen bir ülke.

Nasıl koz sahibi olur ve nasıl güçlü olur.

Bu taktik falan değildir. Bu düpedüz lejyonerliktir.

hükümet bu duruma niye düştü? milyarlarca dolarlık dış borçlarla. siyasilerin kötü yönetiminin (kendileri de dahil buna) bedeli işte bu. bağımsızlığın yitirilişi. önümüzdeki seçimde hükümet değişse yeni gelen hükümet ne yapıcak peki? gücünü ne kadar kullanabilicek? kuzey ırak'a girebilecek mi? kyoto anşalmasına taraf olabilicek mi? çünkü abd istiyo diye kyoto anlaşmasını türkiye imzalamıyo. ne yapıcaklar acaba? sadece merak ediyorum.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.