Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Bu evler inşaat halindeyken problem yok. ama tamamlanmış bir evse evin birinde tadilat gerekir.yok kroki halindeyse hiç bir engel çıkmaz. tebrik ederim arkadaşım çok akıllıca bir cevap.bildiğiniz gibi demokraside çareler sonsuz.Bu forumda sorular cevapsız kalmaz bence de teşekkürler... Alıntı
Misafir Karthus Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2014 Bu sorunun çözümü yok arkadaşlar,yaptım diyen yanılıyordur.. çok kafanı yorarsan bulursun çözümü var Alıntı
Misafir yılmaz27 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2015 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2015 bu soru düzlem de çizilemez zaten soruda belirtildiği üzere kutu yada ev olarak geçiyor yani üç boyutlu tesisat olarak çekilir ama çizimde muhakkak kesişir Alıntı
Misafir mahmut tunç Gönderi tarihi: 6 Mart , 2015 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2015 bilene tablet cevabını göndersin ben buldum buru alttanda geçmiyor kesişmiyorda Alıntı
Misafir Sadece bir turkum Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2015 Kablolarin ustune bir deri yada yeraltindangecebilir kblolar Alıntı
Misafir Isken kutlu Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2015 Bn yaptın Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2016 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2016 HORTUM SORUSU Alıntı
Misafir isimsiz Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2016 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2016 Baya bi olmus ama arayanlara bir fayda var tabikide.Bende merak ediyorum.Bize bu soru soruldu cevap yok dedi ogretmenler.Ben bir cevabi olabilecegini dusunuyorum.Profesorler bile bilememis.Bu soru benimde aklima takildi.Ve ben hayla ugrasiyorum.50 kere denedim herhalde.Ogretmenimiz kopru yaparak yollar kesismezmis.Ama ben bir cevabi olabilecegini dusunuyorum. Bence bu sorunu bir cevabi var ogretmenler ve diger profesorler bile bilememis ve birakmislar bu soruda cevapsiz kalmis ama bir cevabi olunduguna dair iddalar var. Bencede bu sorunun cevabi vardir elbet.Profesorler 200 kere denemisler ama basaramamislar. Bende 50 kere denedim.Biliyoruz ki paralel yollar kesismez. Onun icin bu yollari paralel goturmemiz lazim.9 tane hat paralel olucak ki kesismesin yollar.Anca cozumu budur.3 boyutlu kesismeden gider ama bir duzlemde kesismez. Neyse bunun cevabini ben bulmaya calisiyorum. Kafa yorursak bulabiliriz. ❔❔ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.