Φ Veneris Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Klasik olarak çoğumuzun başına gelen şeylerden biri sevgilinizin eski kız arkadaşının aramasıdır sanırım. (erkekler için eski erkek arkadaşı diyelim) Bunun karşılığında sevgilinizden aldığınız cevap "Sevgilim sen olmasan dahi bizim onunla bir araya gelmemiz imkansız o defter sonsuze dek kapandı anla bunu nolur" sözü sizce ne kadar inandırıcıdır? Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 durum ne ki şimdi ama çocuk kızı ne kadar seviyo eski kız arkadaşını ne kadar unutmuş ben mesela eski erkek arkadaşımı 3 yıl sonra aramıştım unutmuştur diye unutmamış malesef kızla ayrıldılar demekki her kız yemiyo bu hikayeyi Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 aynısını bir kız bana yaptı bende kızdan yedim güya öyleydi işte allah ......... versin kendi sevgisi oyuncak benimkinide oyuncak etti Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 aynısını bir kız bana yaptı bende kızdan yedim güya öyleydi işte allah ......... versin kendi sevgisi oyuncak benimkinide oyuncak etti aynısı benimde başıma geldi kendi sevgisini oyuncak olarak kullanırmış benimkinide kullandı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Klasik olarak çoğumuzun başına gelen şeylerden biri sevgilinizin eski kız arkadaşının aramasıdır sanırım. (erkekler için eski erkek arkadaşı diyelim) Bunun karşılığında sevgilinizden aldığınız cevap "Sevgilim sen olmasan dahi bizim onunla bir araya gelmemiz imkansız o defter sonsuze dek kapandı anla bunu nolur" sözü sizce ne kadar inandırıcıdır? kişinin niyetini genelde davranışlr gösterir,sözlerin arkasına sığınan insan çok..bu ancak tavırlarıyla anlaşılabilir diyeyim.. Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 verilmesi gereken cevap:yar saçların lüle hadi sana güle güle kafiye uydu demi ve bide bu Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 verilmesi gereken cevap:yar saçların lüle hadi sana güle güle kafiye uydu demi ve bide bu davulun sesi uzaktan hoş geliyor galiba biz sevdiğimiz insandan bahsediyorduk oynadığımızdan değil seven biride böyle diyemez Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 davulun sesi uzaktan her zaman hoş gelir ama notalara dikkat etmek lazım ne yani kız arkadaşın ikide bir eski erkek arkadaşın dan bahsetse sen yapardın geçmişe mazi derler unutulması gereken :ama asla unutulmaz keşke pc deki gibi format atabilsek Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 davulun sesi uzaktan her zaman hoş gelir ama notalara dikkat etmek lazım ne yani kız arkadaşın ikide bir eski erkek arkadaşın dan bahsetse sen yapardın geçmişe mazi derler unutulması gereken :ama asla unutulmaz keşke pc deki gibi format atabilsek yanii hadi güzelim sana güle güle diyoruz ve arkamızı dönüp ağlıyoruz Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 yağmur peki ne yapmalıyız Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.