Φ cecile Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Bambaşka bir halin vardı bilmeden beni sardı benliğimi benden aldı Bu kalp seni unutur mu?? Unutmaz yanımda olmasan da kalbimdesin Nerdesin bilmiyorum ama bu kalp seni unutmuyor 3 yıl boyunca da unutmadı gittim ama çok pişmanım ama mecburdum. Beni unutsan da aramasan da bak bu kalp seni unutmuyor Tüm unutulup da unutmayanlara sesleniyorum yazın buraya Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 unuttuğumuz anda sevgimiz bitmiş demektir .unutamıyorsak seviyoruz demek. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 ahaa bu konu tam benlik Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Bitermi Sandın.. Kalbimdeki ateş sönermi sandın, Ağlayan gözlerim dinermi sandın, Azrail gelipte canımı almadan.. Feryadım dilimden düşermi sandın?? Sen olmadan yaşam neye yararki.. Can olmadan beden neyi bağlarki.. Heves değil yarim sevda benimki.. Bir fırtına gibi geçermi sandın?? Ümitlerim vardı elimden aldın.. Bıraktın kendimi rüyaya daldım.. Mutluluk yakınken uzakta kaldın.. Bedduam dilimden düşermi sandın.. Sen olmadan yaşam neye yararki..,Can olmadan beden neyi bağlarki.. Heves değil yarim sevda benimki..Bir fırtına gibi geçermi sandın?? .. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 ahaa bu konu tam benlik al benden bitane daha Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 gözlerımde adım adım her solukta seni andım sende unutma beni unutama beni Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 UNUT Kolay olmayacak elbet üzüleceğim Mutlaka bir iz bırakacak Belki de çocuk gibi sana küseceğim Seneler sonra utanarak Dokunup birer birer sevdiğin eşyalara Hatta belki ağlayacağım Acı çektiğim doğru ama sen bana bakma Ne olursa olsun seni unutacağım Seni sevdiğimi unut, sevişmelerimiz yalan Unut beni de her yalan gibi unut O sevgiler ki yoktular, onlar ümitlerimizdi Ne ümitler yaşlandı gel zaman git zaman Ayrıldığımızı unut, yalnızlıklar zaten yalan Unut beni de her yalan gibi unut.. (Sezen Aksu) Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Kendine iyi bak" bir "veda" degil "elveda" cümlesidir çogu zaman. O üç kelimeden çok daha fazlasini gizler içinde... "Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra ben yaninda olmayacagim. Olamayacagim. Istesem de istemesem de. Sevdim bir zamanlar seni, hala seviyorum ve benden sonra da mutlu olmani istiyorum. Olurda bir gün dönersem seni iyi bulmak istiyorum." Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra kendinden baskasi olmayacak yaninda sana bakacak. Ben olmayacagim. Kendine iyi bak ve beni düsünme. Çünkü ben de seni düsünmeyecegim artik. Arama sakin beni, yazma, çünkü ben yazmayacagim. Sil beni yüreginden, çünkü ben silecegim. Fakat, yasanilan, paylasilan güzel seyler hatirina sana yürekten mutluluklar diliyorum. Ve ben bir daha dönmemek üzere gidiyorum." Kendine iyi bak. Aramizda geçen herseye ragmen benden sonra iyi oldugunu bilmeyi tercih ederim. Aslinda bilmem çok önemli degil, iyi oldugunu varsayacagim ben. Seni bir daha asla görmemek üzere gidiyorum ben, seni kendinle basbasa, yapayalniz birakiyorum ben. Biliyorum kendini birakacaksin benden sonra, o yüzden iyi bak diyorum. Aslina bakarsan, çok da fazla umursamiyorum." Kendine iyi bak, derler ve giderler. Tutkuyla sevenler, bazen birden fazla söylerler bunu. Çünkü onlari ayirmak, eti tirnaktan ayirmak gibidir. Kolay kolay kopamaz onlar, süreç çok aci vericidir, yürek parçaliyicidir. Her seferinde azalan umutlarla geri döner ve yine "Kendine Iyi Bak" gözleriyle ayrilirlar. Ta ki umut da, sevgi de tükeninceye kadar.. *Taki son elveda mezar sessizligine bürünüceye kadar* Tutkunun ötesinde sevenler, bir kez "Kendine Iyi Bak" derler ve giderler. Onlar eti tirnaktan ayirmak yerine ölümü yeglerler. Onlar bu aciyi bir kezden fazla kaldiramayacaklarini bilirler. Kendine iyi bak, derler ve giderler. Bu sözlerin içinde ihanet yok, hiç bir zaman olamaz derler ve giderler. En büyük ihanet degil midir aslinda seni seveni, ihtiyaci olani yüzüstü birakip gitmek. Kendine iyi bak, derler ve giderler. Seni suskunluga mahkum edip giderler. Seni parçalara ayirip, en büyük parçayi yanlarina alip giderler. Seni senden alip giderler. Daha kötüsü suçlayamazsin onlari tüm bunlar için. Kendine iyi bak deyip gidenin geçerli bir nedeni vardir elbet. Suçlatmaz kendini. Savasmadiklari için kizarsin ama suçlayamazsin. Savasmislarsa, yenildikleri için kizarsin ama suçlayamazsin. Kendine iyi bak bir noktadir çogu zaman. Kendine iyi bak deme bana, sadece kötülükler noktalansin isterim ben. Oysa sen iyisin.... *Sen gözümdeki isik, dudagimdaki tebessüm, sen içimdeki sevinçssin. Sen hayatima renk katan, sen yüregimdeki çarpinti, sen hayatimdaki nesesin. Sen yolumu aydinlatan, sen dert ortagim, sen gönül yoldasim, sen bir tanesin. Kendine iyi bak deme bana. Nokta koyma. Keske böyle yasanmasaydi bazi seyler, keske affedebilsen beni, keske ben de affedebilsem.. Keske döndürebilsek zamani geriye. Keske bugünkü aklimizla yasasak herseyi bastan. Nafile...Ama yine de, gitmesen olmaz mi? Bitmesek olmaz mi? Sen eksikken, ben nasil tam olurum? Senden kalan boslugu kimlerle doldururum? Savassak aramiza giren seytanla olmaz mi? Hani büyük asklar her türlü engeli asardi, hani gerçek dostluklar her sinavi geçerdi, hani sevgi eninde sonunda kazanirdi? Hani hayatta hiç kirlenmeyecek degerler vardi? Hani en büyük zaferler, en kanli savaslarin ardindan kazanilirdi? Bunlarin hepsi yalan mi?... Sahiden..., gitmesen olmaz mi? Bitmesek olmaz mi? Peki o zaman... Senin istedigin gibi olsun... Öyleyse...Sen de "Kendine Iyi Bak."* Sahiden..., gitmesen olmaz mı? Bitmesek olmaz mı? Peki o zaman... Senin istedigin gibi olsun... Öyleyse...Sen de "Kendine Iyi Bak."..........* Alıntı
Φ grejuva Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 unut diyorsun beni, nasıl unuturum... insan uyanmayı unutur mu hiç? gördüğüm en güzel rüyasın, boğazımda düğümsün, yutkunsam gideceksin, yutkunmasam ölürüm. ............... ve ona dair, onu unutamadıkça, ona avaz avaz bağırıp kızmak istedikçe, onu unutamayacağımı; unutmaK İSTEMEYECEĞİMİ bildikçe dinlediğim, yaşadığım şarkı... kolay olmayacak elbet uzulecegim mutlaka bir iz birakacak belkide cocuk gibi sana kusecegim seneler sonra utanarak dokunup birer birer sevdigin esyalara hatta belki aglayacagim aci cektigim dogru ama sen bana bakma ne olursa olsun seni unutacagim seni sevdigimi unut sevismelerimiz yalan unut beni de her yalan gibi unut o sevgiler ki yoktular onlar umitlerimizdi ne umitler yaslandi gel zaman git zaman ayrildigimizi unut yalnizliklar zaten yalan unut beni de her yalan gibi unut niye böyle sağır, hırçın, vefasız ve asisin? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Mor kivilcimlar geciyor daginik yalnizligimdan Onu cok ariyorum onu cok ariyorum Heryerimde vucudumun agir yanik sizilari Bir yerlere yildirim dusuyorum Ayriligimizi hisettigim an demirler eriyor hirsimdan Ay isigina batmis karabiber agaclari gumus tozu Gecenin irmaginda yuzuyor zambaklar yaseminler unutulmus Tedirgin gulumser Cunku ayrilik da sevdaya dahil cunku ayrilanlar hala sevgili Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gittiğin gün bütün ayrılıkların hesabı benden soruldu.. Bütün acılı şarkıların bütünhazinli sevdaların... Gittiğin gün her çiçeğe bir göz yaşı..Her kelebeğe bir ağıt.. Banada yüzlerce şiir düştü yazmaya mahkum gözlerim için.. Benki dönüşüne hasret yaşadım bütün bu insanların.. Ve gülüşüne hasret bütün baharların... Gel görki bir dağa çarpar gibi çarptı yüreğim yokluğuna Bir ben bilirim gururumu hangi taşlara vurduğumu Başımı hangi duvarlara ve hangi uçurumlara köprüler kurduğumu Sen gideli bütün yollarımın yolları kesik Bütün dallarımın dalları kırık.. Kaç geceye bekçi için kaç sabaha nöbetçi.. Ve kaç uykusuz tirene biletçi oldum...Gelmedin Oysa hep karlar içinde sakladım umutlarımı Yağmurlar içinde kuruttum göz yaşlarımı.. Ve kanatarak açtım göklere avuçlarımı.. Bir sana sarılmak için..Bir ucu Kalbimde kaldı bu sevdanın Bir ucu ellerimde bir adımı sende bir adımı bende.. Çünkü bulutlara çizilmiş yıldızlara yazılmış Ve yüreğime yazılmış bir kara sevdaydı bu.. Günlerce dışardan güneş karlardan ateş topladım.. Ve bütün ölümleri engelledim bir sana dokunmak için.. Oysa daha gittiğin gün uykularımı çaldın gözbebeklerimden.. Dizlerimde uyuttum acılarımı kopardım yüreğimden.. Dizlerimde avuttum ve sözümüde tuttum Yanarak için için işte burdayım.. UNUTMAYIDA UNUTTUM SENİ UNUTMAMAK İÇİN...... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 al benden bitane daha buralarda herkesin hafıza kuvvetli bakıyorum Barış manço nun dilinden anlatmak isterim; unutmak kolay demiştin alışırsın demiştim öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni unutamadığım unutamadığım ne olur anla beni Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 buralarda herkesin hafıza kuvvetli bakıyorum Barış manço nun dilinden anlatmak isterim; unutmak kolay demiştin alışırsın demiştim öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni unutamadığım unutamadığım ne olur anla beni yüreğine sağlık Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 ayrılmak o kadar kolaymı sandın yolların bana aşktır artık Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Sana uzaktan bakıyor artık gözlerim.. Gönlüm senden geçmez bana döndü hep sözlerin.. Unutmak o kadar kolaymı sandın... Ayrılık bana AŞK tır artık... Dağılmış saçlarım gönlünün yatağına uyandırma.. Sabah olsun ben giderim sen kal rüyamda.. Aramak o kadar kolaymı sandın... Yolların bana AŞK tır artık.. Sesinde belli yabancı gibi şaşarım.. Gönlümün takvimine şiir oldu yüzüm ararım.. Ah bulmak o kadar kolaymı sandın.. Aramak bana AŞK tır artık... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Bir sabah, Zamanı durdurdun sen... Ayrılığı ekledin sonbahara Mevsimin bütün bulutları, Gözlerimde birikti de Ben yağamadım bakışlarına... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 "unutulanlar, unutanları hiç bir zaman unutmazmış" Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 "unutulanlar, unutanları hiç bir zaman unutmazmış" Çok doğru çok Kalbinde bana ait yer yoksa da Benim kalbim senin için var. Ben gittiğimde yolların genişlemiş de olsa Benim yollarım hep çıkmaz hep dar. Yaşanılanlar mazide bile kalmamışsa Kendimi aldatmak neye yarar. Unuttum diyorsan ki eğer Bir gün yüce gönlün kapılarını aralarsa O gün yüreğinde dağlanacağım gündür. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 "unutulanlar, unutanları hiç bir zaman unutmazmış" Çok doğru çok benim için değil Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Beni unutanlar daima içimde bir yerde yara olarak durur bende ... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 İz bırakanlar unutulmaz,açtıkları yara kapanmıyor tabi(bak yine sinirlendim ) Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 unutanlara dumansız sigaranın köpüksüz biranın sensiz şu hayatın..... sigara bırakılır bira bırakılır ama sen varya sen gülüm bırakılmassın Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 UNUTAMAYANLARA.. o mehtabı unut..! kimsecik yoktur o an.. karamsar unsurların dokusunda.. onu bekleme.. gölgelerin kara teninde.. kızıl yanıklar da olmayacak.. toplayabilir misin.. ellerini üzerlerinden.. çağırabilir misin kendini.. o mehtabı unut! derin şişelerde boğulurken sabahların.. akşamcı yeminlerin çürütmüştü.. ilkel hasretlerini.. intihar etmişti intizarından.. bu ölü sabahların tedirgin horozları.. gülleri açmamış olabilirdi.. katran döküp yangına verdiğin.. bahçeleri yeşertmek zorundasın.. o mehtabı unut, ve sen yürümek zorundasın! Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Sen okyanus oldun; Ben nehir oldum, kavuşmak için sana, çakıl taşları takıldı ayaklarıma. Sen yakamoz oldun; Ben yıkanan deniz kızı oldum, yakamoz aydınlığında... Sen bulut oldun; Ben damla oldum her seferinde buharlaşıp, döndüm tekrar sana. Sen ağaç oldun; Ben yaprak oldum, salındım rüzgarlarla, ayaz geceler şahit gözyaşlarıma... Sen toprak oldun; Ben tohum oldum serildim toprağa, güneş kavurdu kavurdukça. Sen sarp kayalık oldun; Ben nergis oldum, kokum dağ boylarında... Sen Zeus oldun; Ben Prometheus olamadım oysa... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 UĞURLAMA Bu kente yanlızlık çöktüğü zaman uykusunda bir kuş ölür ecelsiz alıpta başını gitmek istersin karanlık sokaklar kör sağır dilsiz Ey sevda kuşanıp yolara düşen Bilesin bu yollar dağlar dolanır Yare ulaşmadan düşersen eyer Yarin hasretinin yankısı kalır Ey sevda kuşanıp yolara düşen Bilesin bu yollar dağlar dolanır Yare ulaşmadan düşersen eyer Yarin hasretinin yankısı kalır Gecenin ucunda gün aralanır Yar sevdası ile yürek bilenir Sızılı bir ırmak uğurlar seni Su olup akarsın Kır çiceklenir Gecenin ucunda gün aralanır Yar sevdası ile yürek bilenir Sızılı bir ırmak uğurlar seni Su olup akarsın Kır çiceklenir Ey sevda kuşanıp yolara düşen Bilesin bu yollar dağlar dolanır Yare ulaşmadan düşersen eyer Yarin hasretinin yankısı kalır Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.