Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Farzedın ben bayanım nedır bır ıtıraf mı... web cam var skype var ucretsız telefon bılgısayardan www.skype.com ındırılebılır.... guzel işte.. heralde bayanımda yanlış yazmışım ben bayanım farzedin sevdiğim insan askerde bitmesimi gerekicek Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 şiirde yazanlar gerçekten doğru ama mesafeler hiç zedelemezmi peki aşkı bıkmaz usnmazmı insan evet mesafeler de zedeler ama .....amannn neysee Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 uzun zamandır pek bi hareket yok sanırım forumda bende tatilden döndüm baktımki herşey nerdeyse bıraktığım gibi. döndüğümden beri düşünüyorum nolur yardım edin. en yakın arkadaşımın memleketine gittim tatilde orda onun bi arkadaşıyla tanıştım ve sanırım aramızda bi yakınlaşma var ama o bende 5 saat uzukta okuyo ve 12 saat uzakta oturuyo yani hiçbi buluşma noktamız yok. eğer bişeyler başlarsa sürmez gibi geliyo ama olsunda istemiyo değilim. peki şimdi nolcak ne olmalı. bu kadar uzakta bi ilişkinin yaşanması sizce mümkünmü? bana kalsa yürümez hatta başlamamalı ama.... hasretler özlemler daha bi sağlamlaştırmaz mı sevigiyi aşkı ? neden olmasın ? Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Nası bılıon mu sen olmas dıyosun o olur dıyo tamam sende kabul edecen adam gıdecek sen uzak sonra sen asık olacan ıycene onun askı yavas yavas eskımeye baslıcak sen görusemıos dıye baskı yapacan o da umursamamaya baslıcak uzagız göresemıyos dıyecegnız ama sıkı sıkı görusmeye devam ederken bır bakacan sen ılıskı ıcın ugrasıyosun ama adamın umru olmayaya baslıycak sonram bıtecek huzunlu huzunlu sonram ne dıycegnız bılıon mu gözden uzak gönulden ırak olurmus atalarımıs bosa dememiş dıycegnız gönul gessmek eglenmek ıster sanal sanal nereye kadar gıder yaw meliş naptın sen Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Zorluklar insanları daha çok bağlar bana kalırsa özlemler olamasa kavuşmanın anlamı bu kadar büyük,verdiği mutluluk bu kadar çok olurmuydu acaba... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.