Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

uzun zamandır pek bi hareket yok sanırım forumda bende tatilden döndüm baktımki herşey nerdeyse bıraktığım gibi. döndüğümden beri düşünüyorum nolur yardım edin.

en yakın arkadaşımın memleketine gittim tatilde orda onun bi arkadaşıyla tanıştım ve sanırım aramızda bi yakınlaşma var ama o bende 5 saat uzukta okuyo ve 12 saat uzakta oturuyo yani hiçbi buluşma noktamız yok. eğer bişeyler başlarsa sürmez gibi geliyo ama olsunda istemiyo değilim. peki şimdi nolcak ne olmalı.

bu kadar uzakta bi ilişkinin yaşanması sizce mümkünmü? :(

bana kalsa yürümez hatta başlamamalı ama....

Gönderi tarihi:

uzun zamandır pek bi hareket yok sanırım forumda bende tatilden döndüm baktımki herşey nerdeyse bıraktığım gibi. döndüğümden beri düşünüyorum nolur yardım edin.

en yakın arkadaşımın memleketine gittim tatilde orda onun bi arkadaşıyla tanıştım ve sanırım aramızda bi yakınlaşma var ama o bende 5 saat uzukta okuyo ve 12 saat uzakta oturuyo yani hiçbi buluşma noktamız yok. eğer bişeyler başlarsa sürmez gibi geliyo ama olsunda istemiyo değilim. peki şimdi nolcak ne olmalı.

bu kadar uzakta bi ilişkinin yaşanması sizce mümkünmü?

bana kalsa yürümez hatta başlamamalı ama....

Nası bılıon mu sen olmas dıyosun o olur dıyo tamam sende kabul edecen adam gıdecek sen uzak

sonra sen asık olacan ıycene onun askı yavas yavas eskımeye baslıcak sen görusemıos dıye baskı yapacan o da umursamamaya baslıcak uzagız göresemıyos dıyecegnız ama sıkı sıkı görusmeye devam ederken bır bakacan sen ılıskı ıcın ugrasıyosun ama adamın umru olmayaya baslıycak sonram bıtecek huzunlu huzunlu

sonram ne dıycegnız bılıon mu

:clover:

gözden uzak gönulden ırak olurmus

atalarımıs bosa dememiş dıycegnız

gönul gessmek eglenmek ıster sanal sanal nereye kadar gıder

Gönderi tarihi:

orası öylede otobüsler ve uçaklar yada ne bileyim trenler var sevenleri kavuşturmak için uzakları yakın etmek için.seven insan gelirde görürde,uzağız diye annemizi babamızı unutuyormuyuz sizce.bence daha çok özleyip kavuşmayı dört gözle bekliyoruz.istemek önemli tabi kişiler arası uyumda önemli mesafeler isteyince aşılır sevenlerde kavuşur :) aynı şehirde olup sevgiyi tüketmek daha çok yaşanır gibi sanki...

Gönderi tarihi:

Bir dere düşünün mesela... İçinde taşları olan, seke seke karşıya geçebildiğiniz... Veya taşları yok sayın yüzerek karşı kıyıya ulaşabildiğiniz... Ama her zaman karşı kıyıya uzanmak okadar kolay olmayabilir.

Bazen öyle bir noktaya gelirsinizki taş yoktur, basacağınız yer yoktur... Ama karşıya geçmeniz lazımdır, hiç bir tutanağınız olmamasına rağmen... Eğer gerçekten aşıksanız başarırsınız, sevdiğiniz size elini uzatır, ne yapar eder karşı kıyıya geçersiniz. Aşk uzaklık tanımayan bir duygu ama uzaklardan sevmekte herkesin harcı değil, bunu biliyorum.

Sevgiler...

Gönderi tarihi:

Nası bılıon mu sen olmas dıyosun o olur dıyo tamam sende kabul edecen adam gıdecek sen uzak

sonra sen asık olacan ıycene onun askı yavas yavas eskımeye baslıcak sen görusemıos dıye baskı yapacan o da umursamamaya baslıcak uzagız göresemıyos dıyecegnız ama sıkı sıkı görusmeye devam ederken bır bakacan sen ılıskı ıcın ugrasıyosun ama adamın umru olmayaya baslıycak sonram bıtecek huzunlu huzunlu

sonram ne dıycegnız bılıon mu

:clover:

gözden uzak gönulden ırak olurmus

atalarımıs bosa dememiş dıycegnız

gönul gessmek eglenmek ıster sanal sanal nereye kadar gıder

yok yaw sanal deil :P ama olsa olsa bu gidişle msn telefon falan öle sürer yani haklısın bi yerde öfff napçam ben yaw :unsure:

düşün düşün nereye kadar böle görmeden uzak uzakta aşk yaşanmazki kardeşim dimi ama :(

Gönderi tarihi:
orası öylede otobüsler ve uçaklar yada ne bileyim trenler var sevenleri kavuşturmak için uzakları yakın etmek için.seven insan gelirde görürde,uzağız diye annemizi babamızı unutuyormuyuz sizce.bence daha çok özleyip kavuşmayı dört gözle bekliyoruz.istemek önemli tabi kişiler arası uyumda önemli mesafeler isteyince aşılır sevenlerde kavuşur :) aynı şehirde olup sevgiyi tüketmek daha çok yaşanır gibi sanki...

olumlu bişiler duymak güsel oluyomuş tşkr edrm :stuart::lol:

zamana bıraktım diyom ama yiededüşünmeden olmuyo işte napçan kadın dediğin hepsi bir işte evhamlı :P:sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

mesafe diyince akla bu şiir geliyo hemen

En uzak mesafe

Ne Afrika'dır,

Ne Çin,

Ne Hindistan,

Ne seyyareler,

Ne de yıldızlar geceleri ışıldayan…

En uzak mesafe:

İki kafa arasındaki mesafedir,

Birbirini anlamayan…

demiş Can Yücel

ama şiir bu

--------------------------

cnbc-e de "how i met your mother" ı izlediyseniz orada bu konuya değindiler....olmuyomuşşşş.......valla onların yalancısıyım...

Gönderi tarihi:

insan yürekten sevdiği zaman zaten kalbi hep onunla olacaktır bu nedenle mesafe bencve önemli deeğil..sevdiğim insanla yüreklerimiz bir ise ısterse çok uzak olsun elbette görüşme ımkanı yaratılacaktır..en basiti teknolojı ılerledı kamera olayı var.. :)

fakat henüz rayına oturmamış ilişkilerde ve güven de yoksa mesafe sorun olacaktır

Gönderi tarihi:
mesafe diyince akla bu şiir geliyo hemen

En uzak mesafe

Ne Afrika'dır,

Ne Çin,

Ne Hindistan,

Ne seyyareler,

Ne de yıldızlar geceleri ışıldayan…

En uzak mesafe:

İki kafa arasındaki mesafedir,

Birbirini anlamayan…

demiş Can Yücel

ama şiir bu

--------------------------

cnbc-e de "how i met your mother" ı izlediyseniz orada bu konuya değindiler....olmuyomuşşşş.......valla onların yalancısıyım...

şiirde yazanlar gerçekten doğru ama mesafeler hiç zedelemezmi peki aşkı :unsure: bıkmaz usnmazmı insan

Gönderi tarihi:
insan yürekten sevdiği zaman zaten kalbi hep onunla olacaktır bu nedenle mesafe bencve önemli deeğil..sevdiğim insanla yüreklerimiz bir ise ısterse çok uzak olsun elbette görüşme ımkanı yaratılacaktır..en basiti teknolojı ılerledı kamera olayı var.. :)

fakat henüz rayına oturmamış ilişkilerde ve güven de yoksa mesafe sorun olacaktır

uzun süren bi ilişkim olsa ve artık herşey kafamda oturmuş olsa nereye giderse gitsin elbette beklerim

yıllar sürsede beklerim

ama yeni başlıcak bişi için bu mesafe bana göre büyük bi sorun ve aşılamaz bişi :(

Gönderi tarihi:

ilişkide mesafe bir yere kadardır

yani eğer önceden bi paylaşım yoksa o ilişkiden fayda gelmez

uzaktan bi insanı tanıyamazsın ve günde 10 dakika ya da bi saatte maskeler düşmez

tanımasam da olur diyene sözüm yok

eğlence dersen nasıl eğleneceksin omuzunda ağlayamıyorsan

saçlarına dokunmuyorsa

sarılamıyorsan ne anlamı var ki

sıcacık kalbine dokunmak lazım değil mi

peki ya güven

hep soru işaretleri olacaktır

bence daha ciddi daha dengeli olmak lazım

sevgi önemli ve değerli

acı çekmeni istemem arkadaşım

sevgiler canımm :)

Gönderi tarihi:
ilişkide mesafe bir yere kadardır

yani eğer önceden bi paylaşım yoksa o ilişkiden fayda gelmez

uzaktan bi insanı tanıyamazsın ve günde 10 dakika ya da bi saatte maskeler düşmez

tanımasam da olur diyene sözüm yok

eğlence dersen nasıl eğleneceksin omuzunda ağlayamıyorsan

saçlarına dokunmuyorsa

sarılamıyorsan ne anlamı var ki

sıcacık kalbine dokunmak lazım değil mi

peki ya güven

hep soru işaretleri olacaktır

bence daha ciddi daha dengeli olmak lazım

sevgi önemli ve değerli

acı çekmeni istemem arkadaşım

sevgiler canımm :)

tekr edrm canım çok içtensin :clover:

zaten artık bişi olcanı sanmıyorum anlattım içimdekilerini ve sen bilirsin dedi sanki herşey tamm ama bu mesafeydi tek sorun bu çaresizlik beni kahretti ama en başından dönmek belkide en hafif hasarı vercek ikimizede

bu mutluluk bana neden bu kadar uzak anlamıyorum tek bildiğim artık bunu taşıyamıyorum :(:(

Gönderi tarihi:

canım hiç bişey üzülmeye değmez

hayatta en değerli ne biliyor musun

nefes alıp vermen

unutursun ve belki daha da güzel şeyler gelir sana

ve öyle de olur tatlım

gece olmadan güneş tekrar doğmaz

gülücüklere boğulasın

sevgiler :)

Gönderi tarihi:
canım hiç bişey üzülmeye değmez

hayatta en değerli ne biliyor musun

nefes alıp vermen

unutursun ve belki daha da güzel şeyler gelir sana

ve öyle de olur tatlım

gece olmadan güneş tekrar doğmaz

gülücüklere boğulasın

sevgiler :)

haklısın herşey geçiyo dimi ama neden diye sormadan yapamıyosun işte

önce neden ben diyosun

belkide bunu yaşayan bir sürü insan var etrafında ama yinede sanki evrende bi sen yanlızsın

elbetteki unuturum geçer belki başkası olur ama acı olan isteyerek yaşayamadıkların :clover:

Gönderi tarihi:
"Aşk uzaklık tanımayan bir duygu ama uzaklardan sevmekte herkesin harcı değil"... DEMİŞ SANEMAVİ İŞTE BUDUR, AYNEN KATILIYORUM.

henüz hislerim senmek derecesinde olmadığından bende karar vermekte güçlük çekiyom yoksa hiç düşünmezdim tabi. yoksa nerde olursaolsun varlığını bileyim yeter derdim belki. tabi o baya küçük bi ihtimal oluyo :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

henüz hislerim senmek derecesinde olmadığından bende karar vermekte güçlük çekiyom yoksa hiç düşünmezdim tabi. yoksa nerde olursaolsun varlığını bileyim yeter derdim belki. tabi o baya küçük bi ihtimal oluyo :sweatingbullets:

Ya dşünemye gerek yok

6 ile 8 aya kalmadan uzak kalırsanız bıter guclu veya gucsuz bı ılıskı

8 yıl uzak uzaga suren bı cıft arkadasım var sıdı nısanlandılar yıne uzaklar

yapan yapıo

sımdıden bıtecek gözuyle bakmayın..

girişin olaya ask dııl mı bu nıe bıtsın

askın omru 3 yıl demısler surer bıraz saygılı olun ama

Gönderi tarihi:

Ya dşünemye gerek yok

6 ile 8 aya kalmadan uzak kalırsanız bıter guclu veya gucsuz bı ılıskı

8 yıl uzak uzaga suren bı cıft arkadasım var sıdı nısanlandılar yıne uzaklar

yapan yapıo

sımdıden bıtecek gözuyle bakmayın..

girişin olaya ask dııl mı bu nıe bıtsın

askın omru 3 yıl demısler surer bıraz saygılı olun ama

bakalım bıraktım kendi haline olursa olur ;)

anlık bişi gibi oldu benim için bi an gelir tutamam kendimi tamm kapadım gözümü herşeye ewt derim

artık düşünmüyom yani

bana yardımcı olan herkese teşkr ederim çok :clover:

iiki varsınız arkadaşlar :clover::lol:

Gönderi tarihi:

niyeki webcam varya :) bişe olmaz bence daha güzel olur uzakta olması daha az kavga edersiniz ;)

:D:D

bence sevdikten sonra uzaklık engel olamaz farzedin ben bayanım sevdiğim insan asker bitmesimi gerekicek

sevmek uzaklık tanımaz kişisine bağlı :)

sevgilerimle..

Gönderi tarihi:

:D:D

bence sevdikten sonra uzaklık engel olamaz farzedin ben bayanım sevdiğim insan asker bitmesimi gerekicek

sevmek uzaklık tanımaz kişisine bağlı :)

sevgilerimle..

Farzedın ben bayanım nedır :)

bır ıtıraf mı...

web cam var skype var ucretsız telefon bılgısayardan

www.skype.com ındırılebılır....

guzel işte..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.