Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 çok iddalı bir cümle..bunlar bitek aysum damı var..aysumu bende severim ama ..tekele indirmek yanlış gibi.. aysumu tanıyorum ve onda bunları gördüm sende çok mütavazi ve sempatiksin Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 aysumu tanıyorum ve onda bunları gördüm Sen de üzülmeyi hiç haketmiyorsun burcum Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 en mütevazisi güzelyaz Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 en mütevazisi güzelyaz seni bozacı seni...tabiki şıracıdan yana olursun.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 seni bozacı seni...tabiki şıracıdan yana olursun.. niye öyle dediniz acaba benden mütevazisi varmı bu dünyada bakın ne kadar mütevaziyim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Uysal dimiom bak senden daha uysal Benden daha mı uylsal Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Benden daha mı uylsal Mine de gelmiş hoşgelmiş hadi yine iyisin kankine kavuştun Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Çok şükür de kıs Çok şükür Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 En ortalık karıştıranı : Gece En güzel gelini : Mine En tatlı kızı : Aysum En çirkinleri : Selin ve Aça En candan dedesi: Taurus En sevimli kusenleri: Yumote, gull En ösleneni: Sedoş , Gülsün Aklıma bu kadar geldi.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 En ortalık karıştıranı : Gece Al işte bu da en ortalık karıştıranı demiş Kıs ben ufo gören masum köylü gibim biriyim be Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Al işte bu da en ortalık karıştıranı demiş Falla tartışılmaz gerçek bu dimek En tatlı kızı : Aysum Bidenem benim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 En ortalık karıştıranı : Gece En güzel gelini : Mine En tatlı kızı : Aysum En çirkinleri : Selin ve Aça En candan dedesi: Taurus En sevimli kusenleri: Yumote, gull En ösleneni: Sedoş , Gülsün Aklıma bu kadar geldi.. yerim seni kusen Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ağustosda ben yoktum öncekı en leri yazsam ne olur Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ağustosda ben yoktum öncekı en leri yazsam ne olur Olur kııs olur Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Enine genişleyen mi Tabiki de Erbay.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Tabiki de Erbay.. İçşmden geçmişti Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 İçşmden geçmişti Kalp kalbe karşıymış mübarek insan.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 doğru ama erbay her ayın en genişleyenı bence Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 doğru ama erbay her ayın en genişleyenı bence Doru söze ne hacet.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Enine genişleyen mi bi şehir kadar olan ben değilim heralde... en çirkinide benim evet haklısın... beni unutmayın bende en cadalozuyum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.