Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl çok iddalı bir cümle..bunlar bitek aysum damı var..aysumu bende severim ama ..tekele indirmek yanlış gibi.. aysumu tanıyorum ve onda bunları gördüm sende çok mütavazi ve sempatiksin
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl aysumu tanıyorum ve onda bunları gördüm Sen de üzülmeyi hiç haketmiyorsun burcum
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl en mütevazisi güzelyaz seni bozacı seni...tabiki şıracıdan yana olursun..
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl seni bozacı seni...tabiki şıracıdan yana olursun.. niye öyle dediniz acaba benden mütevazisi varmı bu dünyada bakın ne kadar mütevaziyim
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Benden daha mı uylsal Mine de gelmiş hoşgelmiş hadi yine iyisin kankine kavuştun
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl En ortalık karıştıranı : Gece En güzel gelini : Mine En tatlı kızı : Aysum En çirkinleri : Selin ve Aça En candan dedesi: Taurus En sevimli kusenleri: Yumote, gull En ösleneni: Sedoş , Gülsün Aklıma bu kadar geldi..
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl En ortalık karıştıranı : Gece Al işte bu da en ortalık karıştıranı demiş Kıs ben ufo gören masum köylü gibim biriyim be
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Al işte bu da en ortalık karıştıranı demiş Falla tartışılmaz gerçek bu dimek En tatlı kızı : Aysum Bidenem benim
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl En ortalık karıştıranı : Gece En güzel gelini : Mine En tatlı kızı : Aysum En çirkinleri : Selin ve Aça En candan dedesi: Taurus En sevimli kusenleri: Yumote, gull En ösleneni: Sedoş , Gülsün Aklıma bu kadar geldi.. yerim seni kusen
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl ağustosda ben yoktum öncekı en leri yazsam ne olur Olur kııs olur
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl doğru ama erbay her ayın en genişleyenı bence Doru söze ne hacet..
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Enine genişleyen mi bi şehir kadar olan ben değilim heralde... en çirkinide benim evet haklısın... beni unutmayın bende en cadalozuyum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.