Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl ağustos ayında en iyi diyebiliceğimiz üyeler.mesela en centilmen en fırlama yani basına "en" getirilebilecek her şey
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl ennnn sıcakkanlı ==> ewücüm en dansa kaldıramadım bi türlü ==> natali en anlamadığım :S ===> yemyeşim
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl en ortalık karıştıran- gece yağmuru en zıpır - natali en şiirseller ( bunu çoğul yazmak zorundayım çünkü 1.liği 2 kişi paylaşıyor )- manidar paula en filozofu- boss en komiği- sedelina en babası, dededi, HALAsı ( ) - taurus en bilmece canavarı- gloria en gudubeti - celine :lol:
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl en ortalık karıştıran- gece yağmuru Kıs ben mi en ortalık karıştıranıyım Kankim nerde bu listede
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Kıs ben mi en ortalık karıştıranıyım Kankim nerde bu listede O şimdi burda değil ya arksından konuşmak gibin olmasın diye yasmadım o da senin yanında yer alıyor merak etme Ama onu başka bir kategoride düşünüyorum daha bir uysal çünkü mine
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl devam edin bizde bu arada tanıyoruz üyeleri...... Hoşgeldin sen de bu arada esaret
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl celıne bak aysum sana ne dedi koşşş.. aysum ıse yaşına göre en olgun duranı ve en sevdıklerımden
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl ayın en gıcığı >denizimu> eyw. saol en kavgacı ve boş konuşanı freeboy
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl aslında böyle bir topiği kralx açmıştı.. ben yinede katkım olsun diye yazıyorum.. En duygusal__sedat En damardan takılan__sedat En sevdiğim üye__sedat Beni en çok seven__sedat Sevildiğini en çok bilen__sedat En içine kapanık__sedat En darılgan__sedat En kendisini değil sevdiğini düşünen__sedat En çok tiryakisi olan__sedat En açık sözlü__sedat En sabırlı__sedat En inatçı__sedat En dost canlısı__sedat En yardımseverlerden birisi__sedat vs..vs..Sedat'ın kişisel özellikleri yazsam sayfa yetmez.. o çok özel ve bendeki yeri ayrı..
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl O şimdi burda değil ya arksından konuşmak gibin olmasın diye yasmadım o da senin yanında yer alıyor merak etme Ama onu başka bir kategoride düşünüyorum daha bir uysal çünkü mine Kim , kankim mi daha uysal
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl aslında böyle bir topiği kralx açmıştı.. ben yinede katkım olsun diye yazıyorum.. En duygusal__sedat En damardan takılan__sedat En sevdiğim üye__sedat Beni en çok seven__sedat Sevildiğini en çok bilen__sedat En içine kapanık__sedat En darılgan__sedat En kendisini değil sevdiğini düşünen__sedat En çok tiryakisi olan__sedat En açık sözlü__sedat En sabırlı__sedat En inatçı__sedat En dost canlısı__sedat En yardımseverlerden birisi__sedat vs..vs..Sedat'ın kişisel özellikleri yazsam sayfa yetmez.. o çok özel ve bendeki yeri ayrı.. oo sedat sedat aşıksın galiba çocuğa
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl oo sedat sedat aşıksın galiba çocuğa yeni üyesin.. dolaş bakim topicleri anlarsın..
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl hahaha kızlara iltifatta bulunma aman maazallah asık masık olurlar :P hay allam ne günlere kaldık :S en erkenci == > ben en gececi ==> ewücüümm
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl kalbi temiz kimseye kötülük barındırmayan herşeyden mutlu olabilen tek kişi aysum
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl kalbi temiz kimseye kötülük barındırmayan herşeyden mutlu olabilen tek kişi aysum canımsın
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl Yazar eyw. saol en kavgacı ve boş konuşanı freeboy sana karsılık werirdim ama adminden fırca yedim.bi daha ki sefere inşallah
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl Yazar bende ağustos ayının beklenmeyeniyim heralde BURDAN ÖYLE GÖRÜNÜYO AMA ben de ağustos sonunda üye oldum
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl kalbi temiz kimseye kötülük barındırmayan herşeyden mutlu olabilen tek kişi aysum çok iddalı bir cümle..bunlar bitek aysum damı var..aysumu bende severim ama ..tekele indirmek yanlış gibi..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.