Φ Damien Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 FRP bölümü var mı? frp öyküleri paylaşabiliceğimiz, gruplar kurabiliiceğimiz bi bölüm yok mu? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Admin Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 FRP bölümü var mı? frp öyküleri paylaşabiliceğimiz, gruplar kurabiliiceğimiz bi bölüm yok mu? Herkesin anlayacağı şekilde kısaltmayı açarsanız katılım ve anlaşım kolaylaşır... Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 fantasy role playing FRP demek. yani fantastik rol yapmak. yani sormak istediğim, sitede fantastik hikayelerin maceraların paylaşılabileceği fanstastik oyun gruplarının kurulabiliceği, fantastik oyun ve öykülerin tartışılabiliceği bir bölüm var mı? zaten ilgisi olan adam FRP'nin ne olduğunu da anlar. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Admin Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Öyküler Bölümünü istersen bir kontrol et... http://www.turkish-media.com/stories/main.htm Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 sevgili admin ama daha kapsamlı özgün bi bölüm açılamaz mı? eğer ilgi yoğun olmazsa söz kapatabilirsiniz bi şey demicem Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Admin Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Arkadaşım öncelikle açık ve net ne istediğini yaz dedim. Sen bana zaten ilgisi olan adam FRP'nin ne olduğunu da anlar dedin... Yani daha bana tam olarak ne istediğini anlatamıyorsun öncelikle ne istediğin üzerinde biraz çalış buraya açık ve net olarak yaz Türkçe olsun ve herkes anlasın bir bakalım nedir ne değildir..! Bilmem anlatabildimmi... (Benim anlamam çok önemli değil üyelerimizin anlaması önemli) Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Öyküler Bölümünü istersen bir kontrol et... http://www.turkish-media.com/stories/main.htm admiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :D sen çok yaşa emi Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Merhaba arkadaşlar son zamanlarda aşk sevgi bölümünde anı defterlerinden başka bişi paylaşılmıyor...benim ve bi kaç arkaşın yazdığı hikaye vs gibi şeyler anı defterlerinin altında kalıyor,bakılmıyor bundan dolayıda paylaşımlarımız gereksiz gibi gözüküyor.forum oyunları gibi ayrı bi bölüm açarsanız daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.şimdiden tşkler Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Admin Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Ok. Bu iki başlığı birleştirdim şimdi bu bölümün nasıl bir bölüm ve nasıl bir içerik alması hakkında tartışalım ama bir iki kişi değil yüzlerce düşünce istiyorum yoksa bu iş olmaz (yanlışlarımızdan öğrendiğimiz doğrultusunda)... Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 sevgili admin, kastetmeye çalıştığım bölüm, fantastik kurgusal öyküler yazabiliceğimiz, bununla kalmayıp, fantastik oyun grupları kurabiliceğimiz, varolan fantastik oyunları paylaşabiliceğimiz, bu alana ilgisi olanlarla tanışabiliceğimiz bi bölüm. yani içinde hem fantastik öykü yazmak mümkün olsun hem de varolan fantastik öyküleri tartışabiliceğimiz (örneğin yüzüklerin efendisi, ölüm kapısı serisi öyküleri) bir içerik olmasını öneririm tabi ilgili arkadaş olursa... umarım anlaşılmıştır. verdiğin linkteki konular gibi ancak fantastik, ve ek olarak tartışma bölümleri.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Admin Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Ok Fantastik Kurgusal Öyküler Bölümü Burada: http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showforum=278 ve anı defterlerine aşk bölümü altında özel bir dizin açtım aynı bölümde ve artık aşk bölümü rahatlar... İki sorunda çözülmüş oldu... Öneriler için teşekkür ederiz... Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 admin tşk ederim birleştirdin de frp isteği ile benimkinin ne alakası var ? frp başlığında nasıl fark edilir ki yüzlerce istek gelmesini istiyorsun? üstelik yönetici olarak sizede mantıklı geliyor mu benim söz ettiğim konu ? yani kimse kusura bakmasın da forum chat odasına döndü.biçok anı defterinde havadan sudan konuşulyor ? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Admin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 admin tşk ederim birleştirdin de frp isteği ile benimkinin ne alakası var ? frp başlığında nasıl fark edilir ki yüzlerce istek gelmesini istiyorsun? üstelik yönetici olarak sizede mantıklı geliyor mu benim söz ettiğim konu ? yani kimse kusura bakmasın da forum chat odasına döndü.biçok anı defterinde havadan sudan konuşulyor ? Marti, ne dediğini tam anladığımı söyleyemem... FRP bölümü öyküler sanat bölümünün altında açıldı... anı defteri bölümü aşk bölümünün altında bir dizin altına alındı yani aşk bölümü dizininin altında anı defteri yok artık kendi dizini var... istersen önce bir bak ve ondan sonra ek önerin varsa yaz... Ben bu ikisinin aynı şey olduğunu söylemedim ayrı ayrı çözümlendi zaten... Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 bakalım ilgi ne derecede olucak. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 lotr ve orta dünya ile ilgili diğer hikayeler olursa ben varım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.