Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl 8 rakamdan oluşan bir sayı soruyorum. Bu sayının 1. rakamı, bu sayının içinde kaç tane 0 olduğunu söyler, 2. rakamı, kaç tane 1 olduğunu söyler, 3. rakamı, kaç tane 2 olduğunu söyler. 4. rakamı, kaç tane 3 olduğunu söyler, 5. rakamı, kaç tane 4 olduğunu söyler, 6. rakamı, kaç tane 5 olduğunu söyler, 7. rakamı, kaç tane 6 olduğunu söyler, 8. rakamı, kaç tane 7 olduğunu söyler. bu rakam nedir? (örnek: 21200 (1.rakam,2 tane sıfır; 2. rakam bir tane 1, üçüncü rakam iki tane 2....)
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar 42101000.. hemen bil yaniiiiii ne olur beklesen bi guncuk dahaaaa aman beklemeee iyi tamam doğru cevap vermişsin. Tebrikkkk ediyorum. zaten süper oldugunu biliyorsun bir daha soylememe gerek yok sanırım... ya sen harbiden cok zekisin yaaaaaa.. Ayy duramayacağım gene soyleyeceğim SUPERRRRRSIIIIINNNNNNNN
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Şşşt abartma ya..Ayrıca sen bekliyormusun benim sorularımı cevaplarken..
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Ayy duramayacağım gene soyleyeceğim SUPERRRRRSIIIIINNNNNNNN kurşlunlumu kurşunsuz mu,bılıyoım kötü bi espri oldu,napım gece gece
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar kurşlunlumu kurşunsuz mu,bılıyoım kötü bi espri oldu,napım gece gece leynn gece gece hangi arada geldin sen beeeeeee
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl sorunun yanıtını bilebilir ama belki internetten çözümünü bulmuştur? bunu nerden bilicez?
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Soru çok mu zor ki internetten araştıracağım arkadaşım.Farzedelim ki zor,bilemezsem yanıtlamam,ben sadece eğleniyorum.Ha seni mutlu edecekse öyle olsun,cevaplarımın hepsi bu da dahil internettendir.Rahatladın mı..? Şimdi bu sorunun yanıtını internetten bulabilirmisin bana linkini verde görelim hadi..
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl ii de 4. rakamı bir tane 3 olduğunu gösteriyor taurusmutis in cevabında
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl ii de 4. rakamı bir tane 3 olduğunu gösteriyor taurusmutis in cevabında pardon soldan başlamışsınız
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.