Φ arenwap Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Meraba Kadir Gecesine Kadar 100 MİLYON Salavat ve Yasin-i şerif Okuyoruz. Sizde Efendimize Küçük Bir Hediye Sunmak İstermizsiniz. Aşağıda ki Linke Tıklayarak İstediğiniz Sayıda Salavat ve Yasin-i Şerif Alabilirsiniz. www.reklamilan.net/salavat Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Meraba Kadir Gecesine Kadar 100 MİLYON Salavat ve Yasin-i şerif Okuyoruz. Sizde Efendimize Küçük Bir Hediye Sunmak İstermizsiniz. Aşağıda ki Linke Tıklayarak İstediğiniz Sayıda Salavat ve Yasin-i Şerif Alabilirsiniz. www.reklamilan.net/salavat BEN HALEN ÜMİTLİYİM. NEYSE Kİ BÜTÜN BİR İNSANLIĞIN RUHİ HALETİNİN BOZULMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BOZANIN BU DÜŞÜNCESİNİ BOZMAK İSTEYENLER OLACAKTIR. OLMUŞTUR. MAMAFİH HALEN AKL-I SELİM İNSANLAR VARDIR, BER HAYATTIR. DÜNYANIN BÜTÜN ÇOCUKLARI İÇİN DÜNYANIN BÜTÜN SAÇMALIKLARINI BOZMAYA DEVAM EDİVİRELİM ÖYLEYSE. ŞU TAŞI DA DENİZE DOĞRU ATIYORUM. ONU YUTSUN. AHENGİNİ BOZMADAN GECENİN. SEVGİYLE KAL. Alıntı
Φ Copyright Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 ALLAH razı olsun kardeş ALLAH herkesi Bağışlasın ... Rabbim bizleri bağışyalaydır affedendir Tüm müslüman aleminin kadir gecesini kutlar bayramınıda şimdiden tebrik ederim ALLAH nice Güzel Günlere Eriştirsin ... ALLAH'a emanet olun Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Cümlemizden Allah razı olsun.. Tüm islam aleminin kadir gecesi ve bayramı mübarek olsun.. Dostluk, kardeşlik ve huzur temennilerimle.. Saygılar-sevgiler.. Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Hadi ben kactim.... Kadir geceniz mubarek olsun.... İyi geceler.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.