Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

forumda sevıyesini her zaman koruyan,saygı duyduğum bir insan olduğu için kendisine bu defteri açmayı çok istedim..

bu forumda zevkle tartıştığım ve paylaştığım insanlardan birisin..sonuçta vaktimin boşa geçmediğini ,düşünen,araştıran boşa yaşamayan insanlar arasında olduğumu bılmek çok güzel benim için..

insanların zor anında bi o kadar düşünceli,içten ve yardımsever bır insansın..

sana sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.. :clover:

iyi dostluklar kavgayla başlarmış :)

Gönderi tarihi:

Benim için de çok özel birisin sen bilimselci...

Foruma ilk girdiğim anda yazıların çok ilgimi çekmişti ve hep seninle tanışmak istemiştim ve sonunda tanıdım seni. Tanıdığım andan itibaren sana olan saygım artarak devam etti.

Başkalarının acısını içinde hissedebilen, çaresizliklerden çare üretebilen bir yapın olduğunu düşünüyorum.

Güçlü bir karakter, iyi bir dost, zeki bir araştırmacı, hayatını boşa geçirmemiş bir insansın. En sıkıntılı anımda bile bana gösterdiğin tahammül ve anlayış için de ayrıca teşekkür ederim.

Seni tanımak güzel,

İçinde barındırdığın sevginin artarak devam etmesini diliyorum. İnsana insan olduğu için değer veren az bulunuyor.

Sevgiyle kal...

Gönderi tarihi:

En sıkıntılı anımda bile bana gösterdiğin tahammül ve anlayış için de ayrıca teşekkür ederim.

sana iyi tahammul etmiş cıdden sabırlıymış :D:P ben artık sana tahammul edemıyomda :P:P:P

Gönderi tarihi:

.

dakt304logh7.gif

Öncelikle çok önemli bir eksikliği fark ederek sevgili bilimselci arkadaşımız için bu defteri açma nezaketinde bulunan sevgili sedelina'ya yürekten teşekkür ediyorum...

Bu forumda bilimsel düşüncenin temellerini her türlü insafsız koşullara rağmen ve demokrasinin ve rejimin tehlikeye girdiği son dönemlerde böyle bir yaklaşımı ve misyonu üstlenmek gerçekten olağanüstü bir durum bana göre. Ve sevgili bilimselci bu eksikliğin tamamlanması ve hakkının verilmesi babında her koşulda ve zorlukta üstesinden gelebilen ender dostlarımızdan biri oluverdi aramızda..

Artık yatağımızdan kalktığımızda sevgili diğer dostlarımızla birlikte sevgili bilimselci'de ilk aklımıza gelen isimlerden biridir artık o güncel yaşamımızın ilk nefesi olabilen...

Ne mutlu bize ki aklın bilimsel temellere dayalı bir düşünceden geçmesi gerektiğini, müspet bilimleri bilmeden inanç sahibi olunamayacağını, yaşamın er alanında bilimsel olgunun her daim ve herşekli ile biz düşünen, araşatıran, sorgulayan insanlar olarak var olabileceğimizi ve aksinin bizleri karanlıklara, uçurumlara, tahriplere ve hatta yıkımlara götüreceğinin yetinisini veren bir dostumuz var...

İyiki senin gibi bir dostum var..

İyiki bu forumda çizgi ve düzeyi olan ender insanlardan biri olarak kendimizi yanlız olmadığımız hissini kazandıran bir yüreğin var...

İyiki bizlere aydınlık geleceğe imza atma adına uzun ve çetin yollarda senin gibi bir kalemimiz var..

İyiki....

Dost sevgilerimle...

Gönderi tarihi:

Bu forumda yazanların hepsini ve daha da fazlasını hakediyorsun sevgili bilimselci. Bu forumda fikri ne olursa olsun herkesin senden az ya da çok bir şeyler öğrendiğinden eminim. Yalnızca bu bile bize bir teşekkür borcu için yetiyor. Ama bunun yanında dostluğunu paylaşman da bizim için önemli... İyi ki varsın sevgili bilimselci... İyi ki varsın sevgili dostum...

Gönderi tarihi:

Sevgili Bilimselci,

Forumdan yazdıklarını takip ediyor ve seni sadece bu kadar tanıyorum.Bunun dışında hiçbir sohbetimiz muhabbetimiz olmadığı halde bu sayfaya ben de seninle ilgili düşüncelerimi yazmak istedim.

Bazen söylediklerine öyle cevaplar veriliyor ki ben takılıp, kalıyorum. Buna nasıl cevap verecek diye bekliyorum hatta ne yalan söyleyeyim bazen veremez de diyorum ama yok her defasında gerçekten kullanıcı adına uygun çok güzel bir cevapla yerini alıyorsun... Ben ise her defasında seni bir kere daha TAKDİR EDİYORUM...

Böyle işte...

Gönderi tarihi:

Benim değerli dostlarım;

Sedelina, sardunyam, gloria, dipnot, yam_yam.

Övgülerinize ve sizlere layık olmaya çalışıyorum.

Yaşamım sizlerle anlam kazanıyor.

Hepinizi öpüyorum... :clover::clover::clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşım Bilimselci;

Anı dersen pek hoş yazışmalar yaşamadık seninle.Ama sonradan gördümki bu yanlış,yaşananlar yanlış.Sen kendine ait düşünceleri,inancı olan iyi bir arkadaşsın.Hatta izin verirsen dostsun diyeceğim.Birbirine zıt fikirlerin,anlaşmak adına ortak bir payda bulabilmesi kültür ve zeka gerektirir.Bunlar sende fazlaca var arkadaşım.Ben hala edilmiş o sözlerin pişmanlığını taşıyorum.Keşkeler sorun çözmez biliyorum ama ben de sıkça kullanıyorum o lafı.Bundan sonra olmayacağını bilmek güzel sadece.Dost kabul etmesen de arkadaş kalabilmemiz dileğiyle..

Herşey gönlünce olsun,sevgiler..

Gönderi tarihi:

Sevgili bilimselce bu forumda yazılarıyla davranışlarıyla kişiliğiyle ve hiç bir zaman seviyesini bozmadan tartışmalara katılan ender insanlardan birisin..

iyiki varsın ve iyiki bu forumdasın saygılarımla bilimselci.

Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşım Bilimselci;

Anı dersen pek hoş yazışmalar yaşamadık seninle.Ama sonradan gördümki bu yanlış,yaşananlar yanlış.Sen kendine ait düşünceleri,inancı olan iyi bir arkadaşsın.Hatta izin verirsen dostsun diyeceğim.Birbirine zıt fikirlerin,anlaşmak adına ortak bir payda bulabilmesi kültür ve zeka gerektirir.Bunlar sende fazlaca var arkadaşım.Ben hala edilmiş o sözlerin pişmanlığını taşıyorum.Keşkeler sorun çözmez biliyorum ama ben de sıkça kullanıyorum o lafı.Bundan sonra olmayacağını bilmek güzel sadece.Dost kabul etmesen de arkadaş kalabilmemiz dileğiyle..

Herşey gönlünce olsun,sevgiler..

Sevgili taurus,

Sağduyulu bir arkadaşım olduğundan eminim.

Sağduyu çerçevesinde her konu da anlaşabileceğimizden de eminim.

O halde dost olmamamız içinde bir engel de yok.

Forumda seni çok seviyorlar. Bende...

Sevgilerimle.

Gönderi tarihi:

Sevgili bilimselce bu forumda yazılarıyla davranışlarıyla kişiliğiyle ve hiç bir zaman seviyesini bozmadan tartışmalara katılan ender insanlardan birisin..

iyiki varsın ve iyiki bu forumdasın saygılarımla bilimselci.

Sevgili tan_vakti,

Seni burada görmek beni çok sevindirdi. İnce bir nezaket.

Çok teşekkür ediyorum.

En iyi dileklerimle.

Gönderi tarihi:

Sevgili bilimselci bende ancak seni yazıların itibariyle tanıyorum.Ama yazdıklarını mutlaka okuyorum.Ayrıldığımız bazı nokalar olmakla beraber bu forumda olmandan ve bu forumda olmaktan dolayı mutluyum.Güzel yazılarının devamı dileğiyle. :clover::)

Gönderi tarihi:

Sevgili bilimselci bende ancak seni yazıların itibariyle tanıyorum.Ama yazdıklarını mutlaka okuyorum.Ayrıldığımız bazı nokalar olmakla beraber bu forumda olmandan ve bu forumda olmaktan dolayı mutluyum.Güzel yazılarının devamı dileğiyle. :clover::)

Sevgili gelincik, aydın insan. :clover:

Foruma ara verdiğinde boşluğun çok belli oluyor.

En iyi dileklerimle mutluluklar diliyorum sana.

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Güzel dost. :clover:

Efe'ye göndermiş olduğun hediye için teşekkür ediyorum Efe'de hediyeni çok beğendi ve ona senin yolladığını söyledik bilimselci amcan sana notta yollamış dedik ve okuduk teşekkür eder kendileride. :)

Seni tanımak çok hoş, Sevgiler arkadaşım. :clover:

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
Güzel dost. :clover:

Efe'ye göndermiş olduğun hediye için teşekkür ediyorum Efe'de hediyeni çok beğendi ve ona senin yolladığını söyledik bilimselci amcan sana notta yollamış dedik ve okuduk teşekkür eder kendileride. :)

Seni tanımak çok hoş, Sevgiler arkadaşım. :clover:

efeye hedıyemi göndermiş,hani bize bayram harçlığııı :sorcerer:

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

sevgili bilimselci,arkadaşlar ne güzel ifade etmişler seni...bana pek bişe kalmamış...

yazılarından tanıdığım kadarıyla kültürünü,üslubunu,hoşgörüsünü..kısacası karakterinin gücünü hissedebildiğim o nadir insanlardansın...senden öğrendiğim değerler hiçte azımsanmayacak kadar...iyiki bizlerlesin...

sevgiler ve saygılar değerli arkadaşım.. :clover:

DALDA

Buradayım:

Uyurum belki bir gün.

Belki bitiririm bir gün

delik deşik kozamı

dökülüp gitmeden bütün dut yaprakları

bir gün

bir güç bulur içimde

son bir gayretle

son salgılarımı gezdirir

deliklerimde tırtılım

tıkar gediklerimi.

O zaman

büzülür, dalarım uykuya -

eski beni yokedecek

yeni beni varedecek:

Bomboş, dopdolu

seslerden, esintilerden uzak

içinde gittiğim

oluştuğum.

O uyku:

Bembeyaz.

Benden önce de uyunmuş

benden sonra da uyunacak.

Simsiyah.

Korkulacak, özlenecek -

eskileri geride bıraktıracak

yenileri geri getirecek

o uyku.

O uyku:

Verimsiz, çiçek dolu.

Grilerden, renklerden uzak

içinde yittiğim

oluştuğum - olduğum

o uyku.

Uyanışı var mı, olacak mı

belli olmayan:

Belki çürüyüp kuruyup içinde

yiteceğim

belki kanat takıp içinden

çıkacağım

o uyku.

Herşeyi, herkesi geride bırakabileceğim -

yalnızca yeni ben, onun yeni gökyüzü

yeni kanatları, rengarenk

geniş, gergin.

Neleri, kimleri bırakıp ilerlediğim -

neleri, kimleri anımsadığım, özlediğim

belli olmayan:

hiç olmadığım, hiç olmayan

o uyku.

Hiç olmadı, belki hiç olmayacak

o renkli güçlü kanatlar

o hafif esintili uçuş

o aldırmaz bakış -

olmadı hiç:

olmayacak.

Zaten

tırtılım da kozam da

olmadı benim hiç -

kelebeğim, hiç:

Ben zaten

hiç olmadım.

Hep vardım oysa ki.

O uyku:

yokolmam ile varolmam arasındaki

köprü

beni en baştan yaratacak

dürtü -

hiç olmadı.

Hep vardım oysa ki:

Hep arayarak

dingin seslerden çıkıp gelecek

bir tınıyı:

Beni varedecek

kanat olacak

açılacak, yayılacak

acılı olacak

sevinçli

bir tını.

Hep olan

Hep olacak.

O tını:

Uykum boyu beni oluşturacak

sonra bırakacak varolmayı bana

uyandıktan sonra:

Yoktu

olmayacak.

Uyuyamadığım

uyanamadığım

o uyku:

olmadı

yoktu

olmayacak.

Oruç Aruoba

Gönderi tarihi:
efeye hedıyemi göndermiş,hani bize bayram harçlığııı :sorcerer:

bakıyomda bi bayram daha gelmiş hala harçlık yok :(:stuart:

Gönderi tarihi:
bakıyomda bi bayram daha gelmiş hala harçlık yok :(:stuart:

yok yok bize akide şekeri yollamış bilimselci yoldadır geliyordur nede olsa büyüğümüz ellerinden öperiz, :P harçlığımızda alırız. (bana torpil geçer diye tahmin ediyorum) :stuart::sorcerer:

madem frozen şiir eklemiş ben kusur kalmayım o zaman... (çok fesat gördüm kendimi) -_-:D

Anlatamıyorum

Ağlasam sesimi duyar misiniz,

Mısralarımda;

Dokunabilir misiniz,

Göz yaşlarıma, ellerinizle?

Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel,

Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu

Bu derde düşmeden önce.

Bir yer var, biliyorum;

Her şeyi söylemek mümkün;

Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;

Anlatamıyorum.

ORHAN VELİ KANIK

Gönderi tarihi:

Sevgili Frozen ve Erdoğan'ın güzel sözlerine layık olmaya çalışıyorum.

Çooook teşekkür ederim.

• 4 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bugünü hiç unutmayacağımdan emin olabilirsiniz Sayın Bilimselci...

Ben çok sevdiğim Köroğlu Yiğitlemesinin, bu kadar güzel uyarlanabileceğini hiç düşünmemiştim...

Ya da bir şey uyarlanacaksa, Köroğlu Yiğitlemesini "Ateizm"e uyarlamak kimin aklına gelir ki?

Açtım o yiğitlemeyi ve çalarken, sözlerinin sizin uyarladığınız şekilde çaldığını hayal ettim...

Ve yarıldım gülmekten...

Bu kadar mı güzel uydurulur yaaa...

Zekanızın şairane inceliğini keşfetmiş bulunuyorum...

Saygılarımla...

Gönderi tarihi:

Sen sevdiklerimdensin..

Çünkü;Arkadaşlığın inançlarla kısıtlanamayacağını biliyorsun..:clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.