Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl bir sinek kanatlari assagida , ayaklari yukarida ucabilir mi?
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar :D:D yok yok soruyu baska bi soruya baglicam bisey merak ettim de... :D:D (yani cevabi ben de tam olarak bilmiyom) :P:P
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar ya ters ucabiliolarsa sorun yok da ters ucamiyolarsa tavana nasil konuyo bu hayvanciklar..?
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl Sineğin ağırlık merkezine aykırı uçamaz. Konduğu yerden yürüyodur tavana. Ayrıca sineklerin ayaklarındaki kıllardan yapışma özellikleri de var.
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl ya ters ucabiliolarsa sorun yok da ters ucamiyolarsa tavana nasil konuyo bu hayvanciklar..? Bunu soracağını iliyordum.. Basitçe anlatayım arkadaşım; Kedinin sırt üstü bırakıldığında gösterdiği refleksin çok daha üstününü düşün.İşte bu refleksle sinek tavana uçarken yapışır.Ama ters uçmaya devam edemez..
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Bunu soracağını iliyordum.. Basitçe anlatayım arkadaşım; Kedinin sırt üstü bırakıldığında gösterdiği refleksin çok daha üstününü düşün.İşte bu refleksle sinek tavana uçarken yapışır.Ama ters uçmaya devam edemez.. Hayytttt işte bu beeeeee.... Sen var ya vallahi de billahi de süpersin. Gurur duyuyorum senleeeeeee.. Ağlamak istiyorum sayın seyirciler... Canım benimmmm
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Hayytttt işte bu beeeeee.... Sen var ya vallahi de billahi de süpersin. Gurur duyuyorum senleeeeeee.. Ağlamak istiyorum sayın seyirciler... Canım benimmmm Leyn muhtaarr..Dalga geçme..Deliii deliii..Pİ.... :D
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.