Φ MouSTaPHa Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 bir sinek kanatlari assagida , ayaklari yukarida ucabilir mi? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Mustafa'cım kafa üstü duruyorsun,dön de bak canım.. Alıntı
Φ MouSTaPHa Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 :D:D yok yok soruyu baska bi soruya baglicam bisey merak ettim de... :D:D (yani cevabi ben de tam olarak bilmiyom) :P:P Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 O halde doğaya aykırı.Böyle bir tür yok arkadaşım.Uçamaz.. Alıntı
Φ MouSTaPHa Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 ya ters ucabiliolarsa sorun yok da ters ucamiyolarsa tavana nasil konuyo bu hayvanciklar..? Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Sineğin ağırlık merkezine aykırı uçamaz. Konduğu yerden yürüyodur tavana. Ayrıca sineklerin ayaklarındaki kıllardan yapışma özellikleri de var. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 ya ters ucabiliolarsa sorun yok da ters ucamiyolarsa tavana nasil konuyo bu hayvanciklar..? Bunu soracağını iliyordum.. Basitçe anlatayım arkadaşım; Kedinin sırt üstü bırakıldığında gösterdiği refleksin çok daha üstününü düşün.İşte bu refleksle sinek tavana uçarken yapışır.Ama ters uçmaya devam edemez.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Bunu soracağını iliyordum.. Basitçe anlatayım arkadaşım; Kedinin sırt üstü bırakıldığında gösterdiği refleksin çok daha üstününü düşün.İşte bu refleksle sinek tavana uçarken yapışır.Ama ters uçmaya devam edemez.. Hayytttt işte bu beeeeee.... Sen var ya vallahi de billahi de süpersin. Gurur duyuyorum senleeeeeee.. Ağlamak istiyorum sayın seyirciler... Canım benimmmm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Hayytttt işte bu beeeeee.... Sen var ya vallahi de billahi de süpersin. Gurur duyuyorum senleeeeeee.. Ağlamak istiyorum sayın seyirciler... Canım benimmmm Leyn muhtaarr..Dalga geçme..Deliii deliii..Pİ.... :D Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.