Φ ATİLLA Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 boş konularla ilgilenmeyin....saçma sapan şeyleri insanlara sunmayın , insanları oyalamayın...bu konuya cevapta yazmayın arkadaşlar...selamlar.. Aynen katılıyorum. selamlar. Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 derdiniz dalga geçmekse ayrı sefanızı sürün tatlı tatlı yemenin acı acı geğirmesiolur neymiş eşimle dans edemicem mi bu ne saçma soru **** gerdeğe de uzaktan kumandayla mı girecek millet töbe töbe ne kadar saçma soru sormuşum dimi...... afferin bunu anlamışsın ama durup dururken bir hocanın "kadın ve erkeklerin düğünlerde birlikte oynamalarının ’haram’ olduğunu" söylemesini saçma bulmamışsın. yani "böyle saça böyle tarak" derler bir yerlerde. gerdeğe de uzaktan kumandayla mı yoksa artık başka birşeyle mi girilecek onu Hoca ya sor...... Alıntı
Φ halilim Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 ne kadar saçma soru sormuşum dimi...... afferin bunu anlamışsın ama durup dururken bir hocanın "kadın ve erkeklerin düğünlerde birlikte oynamalarının ’haram’ olduğunu" söylemesini saçma bulmamışsın. yani "böyle saça böyle tarak" derler bir yerlerde. gerdeğe de uzaktan kumandayla mı yoksa artık başka birşeyle mi girilecek onu Hoca ya sor...... islamiyetin bu konuda ki hükmünü araştırırsan hocanın neden öyle söylediğini anlarsın...sadece görmekistediğinizi söylemekle yetiniyorsunuz ... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 . HOCAM BUNLAR CAİZMİ, DEĞİLMİ?... 1-__ Bir Müslüman'ın, toprakları şehit kanı ile sulanıp çizilmiş VATAN topraklarını İsevilere Musevilere peşkeş çekmesi caiz midir? 2-__ ABD başkanı BUSH, Müslümanlara karşı haçlı seferi ilan edip Afganistan'ı Ortadoğu'yu kana bulayıp, Müslümanlara zulüm ederken, bir Müslüman'ın onun dümen suyundan gitmesi, iktidar olabilmek için onun icazetini alması caiz midir? 3-__ Bir Müslüman'ın İtalyan ayakkabısı ve kravatı, Fransız takım elbisesi giymesi caiz midir? 4-__ Bir Müslüman'ın, çocuklarını İslam düşmanı bir ülkenin Hıristiyan Okullarında okutması caiz midir? (Hem de Müslüman ülkelerde, Mısır'da El Ezher ve Suudi Arabistan'da benzeri okullar varken) 5-__ Sıradan bir Müslüman'ın evlilik veya sünnet düğününde ancak kap, kacak, tencere, tava bile zor hediye edilirken, bazılarına kilolarla altın hediye edilmesi caiz midir? 6-__ Bir Müslüman'ın bir diğerine "ULAN ANANI DA AL DA GİT..!!!!" demesi caiz midir? 7-__ Müslüman hanımlarımızın kullandığı İç çamaşırı dâhil diğer kıyafetlerinin üretiminde erkek işçilerin de çalıştığı düşünülürse, hanımlarımızın kıyafetlerine kimlerin ellediğini bilmeden almaları ve kullanmaları caiz midir?... (hatta bazı Müslüman hanımlarımızın Batılılar tarafından üretilen kıyafetleri beğenip satın alıp kullandıkları düşünülürse, kim bilir hangi Hıristiyan erkeğinin elinin değdiğini bile bilmeden, Allah korusun bunlar zaten Abdest filan da bilmez) Sayın HOCAM organ bağışı caiz midir? bilmiyorum, ama ne olur hiç olmazsa BEYNİNİZİ, vakti kerahet gelip hakkın rahmetine kavuştuğunuzda (Allah geçinden versin, Allah uzun ömür versin) bir "ULUSLARARASI BİLİM KURULUNA" incelenmek üzere lütfedip, bağışlamanızı rica ediyorum.... Dehanızın sırlarından bizi mahrum etmemiş olursunuz... Hepimize kadınsız ve günahsız bir dünya diliyorum…… Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Aslında bunlar boş konular değil.Ama asıl vehamet bu din bezirganının prof??? olup taze beyinleri böyle ....... şeylerle zehirliyor olması.Bu kadar cinselliğe taktıklarına göre bütün müslüman kadın ve erkeklerin eli uçkurlarında .Sen kendine güvenemiyorsan bunu neden kuranla ilişkilendirerek cahil adamları uyutuyorsun ve bazılarınızda buna çanak tutuyor.Kuranda nerde yazıyor kadınla erkeğin dansetmesinin günah olduğu.Bu kadarını düşüneceklerine önce vatan millet sevgisini öğrensinler,çalmamayı,insan hakkına ,yetim hakkına ,hayvan hakkına ve çevreye saygılı olmayı anlatsınlar.Adam öldürmemeyi öğretsinler.Daha bir iki gün önce cinayet işleyen adamı cami de katlettiler.Bu tip konular toplumun yapısını bozar yada düzgün olmasını sağlar kadınla erkeğin dansı değil. Ve teşekkürler Dipnot Alıntı
Φ halilim Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Aslında bunlar boş konular değil.Ama asıl vehamet bu din bezirganının prof??? olup taze beyinleri böyle ....... şeylerle zehirliyor olması.Bu kadar cinselliğe taktıklarına göre bütün müslüman kadın ve erkeklerin eli uçkurlarında .Sen kendine güvenemiyorsan bunu neden kuranla ilişkilendirerek cahil adamları uyutuyorsun ve bazılarınızda buna çanak tutuyor.Kuranda nerde yazıyor kadınla erkeğin dansetmesinin günah olduğu.Bu kadarını düşüneceklerine önce vatan millet sevgisini öğrensinler,çalmamayı,insan hakkına ,yetim hakkına ,hayvan hakkına ve çevreye saygılı olmayı anlatsınlar.Adam öldürmemeyi öğretsinler.Daha bir iki gün önce cinayet işleyen adamı cami de katlettiler.Bu tip konular toplumun yapısını bozar yada düzgün olmasını sağlar kadınla erkeğin dansı değil. Ve teşekkürler Dipnot "...bütün müslüman kadın ve erkeklerin eli uçkurlarında ..." sen kendini soyutladığına göre müslümanlıkla alakan yoksanırım...ikinciolarak sen dağda mı yaşıyorsun müzlüman bir insan dininin cinsellikteki sınırlarını bilip öğrenmesi eli uçkurunda mı olmak oluyormuş... "..Kuranda nerde yazıyor kadınla erkeğin dansetmesinin günah olduğu.." umarım bu ayet meali ******** giderir Nûr(*) Sûresinin 31 . Ayetinde Mü’min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. (Yüz ve el gibi) görünen kısımlar müstesna, zînet (yer)lerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerine kadar salsınlar. Zinetlerini, kocalarından, yahut babalarından, yahut, kocalarının babalarından yahut oğullarından, yahut üvey oğullarından, yahut erkek kardeşlerinden, yahut erkek kardeşlerinin oğullarından, yahut kız kardeşlerinin oğullarından, yahut müslüman kadınlardan, yahut sahip oldukları kölelerden, yahut erkekliği kalmamış hizmetçilerden, yahut da henüz kadınların mahrem yerlerine vakıf olmayan erkek çocuklardan başkalarına göstermesinler. Gizledikleri zinetler bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey mü’minler, hep birlikte tövbe ediniz ki kurtuluşa eresiniz! beraber oynayanların bi tango yapmadıkları kalıyor Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Düğünde dans eden adam bu deyimle ırzını kaybetmiş harama mı bakmış oluyorlar.Üstelik benim müslümanlığımın derecesini sadece allah belirler allaha şirk koşmak gibi bir niyetin mi var?. Alıntı
Φ halilim Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Düğünde dans eden adam bu deyimle ırzını kaybetmiş harama mı bakmış oluyorlar.Üstelik benim müslümanlığımın derecesini sadece allah belirler allaha şirk koşmak gibi bir niyetin mi var?. birincişsi o deyim değilayet..ayetiiyi analiz et adam dans edince ırıznı kaybetmiyor en baştan ayet ne diyor harama bakmayın pekidans ta ne var yatay arzuların dikey tarifiaksini ispat eden varsa buyursun..ikinci olarak ben senin müslümanlığını sorgulayamam sadece yazmışolduğun kelimeyi sorguladım üçüncüsü Allah(C.C.) hayatım boyunca kendisine şirk koşmak gibi bir günahı bana ve hiçbir müslümana nasip etmesin bizi böyle bir günahtan korusun amin.. Alıntı
Φ asil1453 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 dipnot a göre güncel konular nedense hep dini kötüleme ve karalama üzerine kurulu.. başka güncel konu yokmuş gibi medyatik olmaya calışan sayısı az prof. hoca, imam vs.. haberleri veriyor. yani ülke gündemi sadece din üzerine kurulu gibi dini karalamaya çalışan sanki din ülkeyi eski çağa götürmeye calışıyor gibi benzetme haberler veren dipnot un yeni güncel konu paylaşımlarındada görmek istiyoruz. cumhuriyet gazetesinin kopyala yapıştır şubesi gibi değil... Alıntı
Φ halilim Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 dipnot a göre güncel konular nedense hep dini kötüleme ve karalama üzerine kurulu.. başka güncel konu yokmuş gibi medyatik olamaya calışan prof. hoca, imam vs.. haberleri veriyor. yani ülke gündemi sadece din üzerine kurulu gibi dini karalamaya çalışan sanki din ülkeyi eski çağa götürmeye calışıyor gibi benzetme haberler veren dipnot un yeni güncel konu paylaşımlarındada görmek istiyoruz. cumhuriyet gazetesinin kopyala yapıştır şubesi gibi değil... Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 dipnot a göre güncel konular nedense hep dini kötüleme ve karalama üzerine kurulu.. başka güncel konu yokmuş gibi medyatik olmaya calışan sayısı az prof. hoca, imam vs.. haberleri veriyor. yani ülke gündemi sadece din üzerine kurulu gibi dini karalamaya çalışan sanki din ülkeyi eski çağa götürmeye calışıyor gibi benzetme haberler veren dipnot un yeni güncel konu paylaşımlarındada görmek istiyoruz. cumhuriyet gazetesinin kopyala yapıştır şubesi gibi değil... Öncelikle kopyala yapıştır işleri bizim işimiz değil.Düşünce olarak salt fikirler öne sürülür ve cevap verilir.Güncel konulara gelince,her geçengün artan bir hızla.Vede artan bir aymazlıkla din üzerinden nemalanmaya çalışan birsürü güruh var günümüzde.Burası bir forum ve amaç bu foruma giren binlerce kişiye görüşlerimiz doğrultusunda doğruyu yanlışı tartışılır hale getirmektir. Bu tartışmadan gocunacak bir yanımız olmadığı aşikardır.Dipnotun cesur ve her zaman takdir ettiğim konu başlıklarını vede görüşlerini benimsememek veya algılamamak sizin içsel tercihiniz.Bir dönem sümeyye nickli bir şahıs vardı.Ne Atatürkün neden memleketin altını üstünü bırakmıştı. Bırakında seviyeli üslubuyla Dipnotta içinden geldiği gibi konuşsun.Şuursuzluğun rayiç gördüğü bir dönemde Dipnota ve onun gibi düşünen milyonlarca yurtsevere şiddetle ihtiyacımız var. Zaten bir takım ******** sürüsüne bereket. Alıntı
Φ asil1453 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Öncelikle kopyala yapıştır işleri bizim işimiz değil.Düşünce olarak salt fikirler öne sürülür ve cevap verilir.Güncel konulara gelince,her geçengün artan bir hızla.Vede artan bir aymazlıkla din üzerinden nemalanmaya çalışan birsürü güruh var günümüzde.Burası bir forum ve amaç bu foruma giren binlerce kişiye görüşlerimiz doğrultusunda doğruyu yanlışı tartışılır hale getirmektir. Bu tartışmadan gocunacak bir yanımız olmadığı aşikardır.Dipnotun cesur ve her zaman takdir ettiğim konu başlıklarını vede görüşlerini benimsememek veya algılamamak sizin içsel tercihiniz.Bir dönem sümeyye nickli bir şahıs vardı.Ne Atatürkün neden memleketin altını üstünü bırakmıştı. Bırakında seviyeli üslubuyla Dipnotta içinden geldiği gibi konuşsun.Şuursuzluğun rayiç gördüğü bir dönemde Dipnota ve onun gibi düşünen milyonlarca yurtsevere şiddetle ihtiyacımız var. Zaten bir takım ******* sürüsüne bereket. kopyala yapıştır değilse açtığı konulara tekrar bakmanı tavsiye ederim. tartışma yaratacak dini kücük düşürmeye yönelik gazete haberlerini güncel konu diye önümüze sürüyor. az kaldı 15 gün sonra ramazan ayına girilecek ve gazetelerin büyük çoğunluğu her yıl oldugu gibi tabiri caizse "müslüman" olacak. dipnot ta herhalde konu sıkıntısına düşecek... sizin anlayamadığınız dini vecibelerini yerine getiren insanların Atatürk'ü ve onun kurmuş olduğu cumhuriyet sevmiyor gibi bi ön yargınız var. neyse sizin fikirlerinizde olan insan sayısıda belli. (Cumhuriyet gazetesinin trajından belli). Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 kopyala yapıştır değilse açtığı konulara tekrar bakmanı tavsiye ederim. tartışma yaratacak dini kücük düşürmeye yönelik gazete haberlerini güncel konu diye önümüze sürüyor. az kaldı 15 gün sonra ramazan ayına girilecek ve gazetelerin büyük çoğunluğu her yıl oldugu gibi tabiri caizse "müslüman" olacak. dipnot ta herhalde konu sıkıntısına düşecek... sizin anlayamadığınız dini vecibelerini yerine getiren insanların Atatürk'ü ve onun kurmuş olduğu cumhuriyet sevmiyor gibi bi ön yargınız var. neyse sizin fikirlerinizde olan insan sayısıda belli. (Cumhuriyet gazetesinin trajından belli). Size göre Türkiyede güncel konu ne.Ben Tv seyretme imkanı bulamıyorum pek bizi biraz aydınlatırmısınız. Yoksa güncel konular Lübnana asker gönderilmesi,hırsızlıklar,yolsuzluklar,kadrolaşmalar,dış politikada batan geminin malı zihniyeti ve dinin pis işler için kullanılması değilmi??? Bir Cumhuriyet gazetesi nasılda sizi rahatsız ediyor. İki kelamda Aydın Doğan-Turgay Ciner gazetelerine edin. Çünkü onlar tatlı su gazeteleri.Gerçeği Cumhuriyet yazar.Yazıncada birilerini böyle şapa oturtur. Zaten ne diye bombaladılar Cumhuriyeti....Cumhuriyet Türkiyenin sarsılmaz onuru va namusudur.Sen git fethullahın 20 yılda nasıl trilyoner olduğunu incele. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Dekoltenin tabanı nedir??? Ya da bayan-erkek ilişklerinin aşırılaşmasının normalleşmesi??? Tabi ki yeni dünya düzeninin en önemli getirisi "özgür sex"... Bizim inancımızda böyle bir şey var mı??? Hayır... O zaman İslam:Tamam kardeşim istediğiniz kadar soyunun,karşı tarafı tahrik edin" der mi??? Hayır... Bunu yapıp da karşı tarafı tahrik etmemek mümkün mü??? Hayır(Evet diyen de gitsin biraz insan psikolojisiyle ilgilensin anlar)... Peki aynı şekilde düşünürsek kadın-erkeğin aynı ortamda kendini kaptırmış biçimde "salına salına" "kıvırta kıvırta" oynaması ne derece normal olur??? Olmaz... Geleneklerin gidiciliğinden korkmuş bir arkadaş da;eskiler zaten oyunlarını ayrı oynarmış;şimdi kına geceleri bile dışarı açık oluyor... Yani mantıklıyım diye ortaya çıkıp şu basit soruları soramayanlara acırım ben... Vatandaşın cevabı aşırı falan da değil zaten;hiçbir şekilde aynı ortamda olamazlar demiyor,bu şekilde hoş olmaz diyor... Hadi bakalım... Alıntı
Φ asil1453 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Arkadaş nasılda fırıldak gibi konudan çıkıpbaşka yerlere saptırıyorsun:)Hep köşeye sıkışınca kaçıyosunuz............ ............lütfen Atatürkü öne sürmeyin ve Atatürk düşmanı ilan etmeyin milleti.Artık o ona verilen görevi tamamlayıp Sahibine teslim oldu.Bundan kosakoca Atatürk kurtulamadı bizmi kurtulacaz.Ölüm eninde sonunda gelecek Sizin bu sözlerinizle ızdırap çekiyo olabilir eğer çok düşünüyorsanız onun için benim gibi dua edin..saygılarımla katılıyorum... inanan ve ibadetini yapanları öcü, Atatürk düşmanı, gerici, cumhuriyet düşmanı gibi gösterenleri şiddetle KINIYORUM!!! asil bu şekilde düşünenler bölücüdür... kötü emellerinize Atatürk ü alet etmeyin... Alıntı
Φ commandante Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 boş konularla ilgilenmeyin....saçma sapan şeyleri insanlara sunmayın , insanları oyalamayın...bu konuya cevapta yazmayın arkadaşlar...selamlar.. evet arkadaş gerçekten olay çok saçma bir prof.un bu lafları sarfetmesi saçma diplomasını hangi şeyhe mühürlettiyse artık... ancak olayın buraya taşınmasında şahsen bir saçmalık görmüyorum insanların bunları bilmeye hakkı var. Alıntı
Φ halilim Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 katılıyorum... inanan ve ibadetini yapanları öcü, Atatürk düşmanı, gerici, cumhuriyet düşmanı gibi gösterenleri şiddetle KINIYORUM!!! asil bu şekilde düşünenler bölücüdür... kötü emellerinize Atatürk ü alet etmeyin... +1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.