Φ azashthedrunk Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 selamlar herkese bilgisayar başında sabahlamalarım nihayet meyve verdi ve burayı buldum. aranıza kabul ederseniz sevinirim. biliyorum ki karamsar yazıcam bi süre; aldatıldığım, insanlara güvenimi yitirdiğim bi dönemdeyim çünkü.ama dakka 1 adminin jesti 1 oldu, kendimi iyi hissetmeye başladım bile gününüz aydın olsun... *bu arada turizmle uğraşıyorum uzun zamandır, ilgili konularda ihityacınız olursa yardım etmekten zevk duyarım Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 YÜREĞİ PAYLAŞIMDAN YANA OLAN HERKESE YER VAR ARAMIZDA.....HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN.... SEVGİLER... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Hoşgeldin hızlı da geldin iyide ettin.. Alıntı
Φ azashthedrunk Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Hoşgeldin hızlı da geldin iyide ettin.. saol ya görünmez oldum sanıyodum Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 hosgeldin arkadas, bende dün geldim ama bana tek iki kisi hosgeldin dedi.. Alıntı
Φ azashthedrunk Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 hosgeldin arkadas, bende dün geldim ama bana tek iki kisi hosgeldin dedi.. eyvalla sende Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Hos geldin nikini anlamdigim arkadas, ama imza süper bunuda söyliim Alıntı
Φ azashthedrunk Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Hos geldin nikini anlamdigim arkadas, ama imza süper bunuda söyliim teşekkür Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Hosgeldin yazdıkların çok samimi ve içten geldi umarım burda gecirdigin saatler seni birazda olsa sıkıntılarından uzaklastırır sevgiler Alıntı
Φ azashthedrunk Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Hosgeldin yazdıkların çok samimi ve içten geldi umarım burda gecirdigin saatler seni birazda olsa sıkıntılarından uzaklastırır sevgiler teşekkür haddime diil çömeziz ama sizler yemez içmez bi işte çalışmazmısınız yada banamı denk geldi bugün herkes saatlerdir burda mesela ben 1-2 kere lavaboya gidebildim uyumadım gerçi işte napcam bilmiyom sırrı nedir bu işin bide bi eleştiri daa faydalı şeylere kafa yorabilriz belki bunca insan uykusuzum şimdi benimde kafa basmıyo ama yarın açarım faydalı topicler umarım ukalalık görmessiniz Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 teşekkür haddime diil çömeziz ama sizler yemez içmez bi işte çalışmazmısınız yada banamı denk geldi bugün herkes saatlerdir burda mesela ben 1-2 kere lavaboya gidebildim uyumadım gerçi işte napcam bilmiyom sırrı nedir bu işin bide bi eleştiri daa faydalı şeylere kafa yorabilriz belki bunca insan uykusuzum şimdi benimde kafa basmıyo ama yarın açarım faydalı topicler umarım ukalalık görmessiniz zaten çoğumuz işte giriyoruz fırsat buldukça...daha doğrusu isteyince fırsatta yaratılıyo...ben buraya yazmadan direk girmiştim olaya...hoşgeldin diyorum bende.. Alıntı
Φ CILGIN Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 H G gardeş umarım sende cabuk ısınırsın buraya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.