Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

win xp kullanıyorum ve norton kurulu

fakat herkes avast ı tavsiye ediyor

bende avastı kurdum

nortonu sildim tarama yaptı ve virüs ve reklam trojeni buldu

hesapta sildi

fakat internete bğlanınca sayfalarım yavaşladı ve ara sıra ekraın altına bir not çıkıyor

bir yerden saldırı oldu engellendi falan yazıyor

süper çalışıyr gibi bir havası var ama bilgisayarımdan giden veri fazlalaştı

örnek alınan 10.500.421 bayt

gönderilen 8.256.741 bayt gibi oluyor ve devamındada gönderilen alınanı geçip gidiyor internetim resmen kitleniyo bende avastı tekrar sildim nortonu

kurdum tarama yaptırdım düzeldi

şimdiki durum

alınan 30.514.875 bayt

gönderilen 1.895.741 bayt

bende mi bir sorun var

bileniniz varsa bana cevap verirse emnun olurum

çünkü bazen nortondada gönderilen fazla oluyor trojen giriyor silemiyorum

başkavirüs programı kumak istiyorum

kurduğum daha beter çıkıyor nerde yanlış var

bu aradada belki 20 tane virüs programı denedim

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

o problem bendede vardı kardeş bende bi çözüm bulamamıştım :( PC olmadık yerde geri sayıyodu ve kapanıyodu ama onun çözümünü buldum XP yamayı YÜkle ;)

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

avast! antivirüs muhtemelen virüsleri veya trojanları silmiştir fakat silinse de çoğu zaman için arkalarında yasal görünüşlü açık kapılar bulunur. Buralardan sizin harddiskinize yerel ağmış gibi bağlananlar olabilir. avast! Antivirüs ile birlikte Sunbelt Kerio Personal Firewall kullanmanızdır. Muhtemelen usb bağlantılı bir modem kullanıyorsunuz. İkinci tavsiyem en kısa zamanda modeminizi ethernet bağlantılı nat içeren bir adsl modem ile değiştirmenizdir. Bu tür bir kombinasyon bir ev kullanıcısının genel güvenliğini tam anlamıyla sağlayacaktır.

Gönderi tarihi:

internet secrutiy yani bünyesinde güvenlik duvarı spyware antivirüs barıdıran bir virüs programı kullamı iyi olur ndüşüncesindeyim ben bitdefender internet secrutiy 10 kullanıyorum veya anti virüsü ayrı güvenlik duvarı ayrı kullanın zone alarm i.s. iyidir yapılan testlerde 1ve 2yi kaspery (birazdan fazla kasarve sokak biri geçse öer:))ve bitdefender di herhalde paylaşıyordu 2006 daki teste ama bu aralar nod 32 mcfede kullananların özellikle nod32 arttı

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.