Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 napıyorum ya ben buralara yazıyorum duygularımı boşver iyi gidiyosun bohem devam... neyse bende yazayım bişiler.. onu çok sevdiğimi söylemek isterdim..diyorum da zaten..
Φ bohem Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 boşver iyi gidiyosun bohem devam... neyse bende yazayım bişiler.. onu çok sevdiğimi söylemek isterdim..diyorum da zaten.. peki seviyorum çatlak profesörümü
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 peki seviyorum çatlak profesörümü profesör he.. güzellll..... bende seviyorum aktör sevgilimi...
Φ marti_name Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 hiç görmeden bildiğim, görünce tanıdığımsın. yanımda yokken sen bende varsın, yanımda varken ben sende yok oluyorum
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 SENİ SEVİYORUM....böceğim benim....
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 umut sevgi her zaman seninle olsun
Φ focal Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 yaşamak sen var oldukça güzeldir
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 yaşamanın nefes alıp vermek olmadığını sende anlayacaksın.
Φ bohem Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 yaşamımın anlamı.. şu saatte seni düşünmekten gözüme uyku girmiyor.. nekadar özelsin benim için.. sevmesemde okuyorum felsefeyi senin ilgi alanın olduğu için .. nasıl bir duygu.. senin ilgilendiğin herşeyle bende ilgilenmek istiyorum, seni hissetmek anlamak için.. çokmu uzun yaşıyacağızki, bukadar donuk bakışın aşka sevgiye, nasılsa zamanım var dercesine... kimse seni benim şefkatim, benim bağlılığım, ve benim sadakatimle sevemez.. böyle bir sevgiye rağmen nasıl utanıyorum, yüzüne bakamıyorum. sanki suç işliyorum.. oysa sen nekadar sınırsız, bakıyorsun yüzüme.. belkide çok şey okuyorsun yüz ifademden, ama ben hep erteliyorum bakışımı.. alıştıramadım seni ilgime, belkide korktuğum içindir SEVGİLİM.
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Bu Benim Romanım deyipte göster aşkımın eseri deyipte göster!!
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Kendini unuttugun gün beni anlayacaksın..
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 niye öyle diyon cilekim Demeyim mi Öyle ama
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 nerden biliyon öle oldugunu bilemesin ki belki o da hep seni dusunuyordur cilekim
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 nerden biliyon öle oldugunu bilemesin ki belki o da hep seni dusunuyordur cilekim Vişnem amma yaptın ha Kelimelerin bi anlamı yok artık, ve artık O diye de bişey yok
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 bana bak kanala giriyom ben sende gel hadi olurmu cilekim aman yok olsun gulum ya salla
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Az önce ordaydım kimse yoktu Yine de geleyim hadi hatırın kalmasın Öyle yaptım zaten
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yanımda yoksun diye söyliyorum,seni seviyorum
Φ mosyna Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ona hiç bir şey söylemeden sarılırdımmm
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 ona hiç bir şey söylemeden sarılırdımmm Ahhh sende çok hızlı davranıyorsun be kardeşim
Önerilen İletiler