Φ ttrd2000 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 forumda dmoz (acık dizin projesi) a kendi sitesini ekleyebilen birileri varmı. Yada türkiyeden editörlük yapan birileri Alıntı
Φ berixx Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2011 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2011 illaki vardır ama buraya yazmamışlar bende beceremedim sanrıım Alıntı
Φ a1a1a1 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2011 Heralde. Editör vasıtasıylee. eklenilmeyi . düşünmüyorsun çünkü orda Site Tanıt bölümü vardır kategorini seçip oarada Web sites Tanıtıp göndereceksin ya onaylarlar . yada Bir kaç kere Daha Göndereceksin muhakak onaylanacaktır.. Benimki hala onaylanmadı.. kolay gelsin. ! Alıntı
Φ bitir Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2012 Arkadaşlar türkiyedeki webmaster forumlarında bu konu çok tartışılan bir konu.DMOZ Dizine kayıt olmak artık çok kolay değil bunun nedeni hakkında çeşitli söylentiler mevcut, dmoz editörlerinin rüşvet aldığından tutunda,6-10 aydır çoğu tr sitelerini ücretle eklediğine kadar bir çok söylenti mevcut.Bunu siz deneyerek öğrenebilirsiniz.Benim bir çok sitemi DMOZ bir türlü kayıt etmedi.Bende bu işten vazgeçtim.Şimdi farklı yöntemler deniyorum sizde benim gibi yapabilirsiniz. Ayrıca DMOZ Editörlerince Aşağıdaki Kurallara Uymamız Gerektiği Bildirilmektedir. 1.( Sitenizin uygun kategoriye gönderdiginiz'den emin olun. 2.( Sitenizin telif hakkı ihlali içermemesi gerekiyor. 3.( Siteniz özgün olmalı. 4.( Sitenizin Başlık ve açıklamaları düzgün olması, övücü olmamalı. 5.( Spam içeren içerik, başlıklar olmamalı. 5.( Hit'e yönelik keywords ve başlıklar olmamalı. 6.( Wa-rez alt yapı olmamalı. 7.( Görsellikte önemli (Kalite) 8.( Görselligi bozacak reklamlar olmamalı. 9.( Site şiddet içeren ve saldırgan, insanlar arasında etnik köken gibi nedenlerle düşmanlık, kin ve nefrete teşvik eden ifadeler barındırmamalı. Bu kurallara uyarak şansınızı arttırabilirsiniz. Alıntı
Φ nanorator Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2012 Dmoz'a site kabul ettirmek kadar şu internette zor bir şey yok galiba. Alıntı
Φ kurtulus01 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2013 Dmoz bitmiştir arkadaşlar editörler kafalarına göre site ekleyip siliyorlar çünkü. Alıntı
Φ VayAlem Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2013 Selam. Ben sitemi defalarca ekledim ama kabul edilmiyor. Sohbet sitelerinin Türkiye editörünü tanıyorum. Görüşmek isteyenler pm atarlarsa, yardımcı olabilirim. Alıntı
Φ kuryepera Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2014 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2014 para ver kaydederler... Alıntı
Φ parcakontorcell Gönderi tarihi: 13 Mart , 2014 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2014 dmoz kayıt yapmama ragmen sitem bir turlü onaylanmıyor aylar oldu onay yok ve google back link alma konusunda tavsiyesi olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar simdiden ilginize teşekkürler Alıntı
Φ man_Turk Gönderi tarihi: 14 Mart , 2014 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2014 O site güzel site de dediğinizi yapılması evet zor. Alıntı
Φ parcakontorcell Gönderi tarihi: 14 Mart , 2014 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2014 O site güzel site de dediğinizi yapılması evet zor. niye bu kadar geciktiriyorlar anlamıyorum Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 18 Mart , 2014 Admin Gönderi tarihi: 18 Mart , 2014 Geciktirme değil arkadaşlar... Artık DMOZ'un çalıştığı söylenemez. Eğer içinizden birisi bana henüz eklenen bir site gösterise inanırım... Eklenen bütün siteler eski siteler. Bu nedenle artık DMOZ'u unutun... Search Engine Optimization - Arama Motoru Optimizasyonu'a önem vererek sitenizin googlebot robotu tarafından görünürlüğünü artırın.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.