Φ marti_name Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Ayrılık Bir yerde bitiyor. Belki de başladığı yerde... “Ben ondan ayrılmak istemiyorum; bu ilişki için onun da biraz çaba sarf etmesini, sarf ettiğim çabayı fark etmesini istiyorum” diyordu genç kadın... Sonunda ayrıldılar. Göz göre göre, bağıra çağıra ayrıldılar. 12 limon isteyen bir kadına 3 limon getirmiş olmasının neden bu kadar önemli bir soruna dönüşmüş olduğunu hiç anlayamadı adam. “Aslında yaşadıklarımızdan çok farklı cümleler kurabileceğim yüzlerce şey yaşadık seninle” dedi kadın evi boşaltırlarken... “Haklısın, şu koltuk bu kadar büyük olmasa o bilardo masası bu eve sığarmış meğer...” diye veda etti adama... Ama siz niye ayrıldınız ki? Ne kadar da yakışıyordunuz birbirinize diyenlere rağmen ayrıldılar... *** Aslında... Ayrılığın sebebi olan cümleler, tavırlar, alışkanlıklar ayrıldıktan sonra da değişmiyor... Her karşılaştığında insan “iyi ki...” diyor... “İyi ki bitti...” Ya da... “Yazık oldu...” *** Bilmem siz ayrılığı becerebilenlerden misiniz? Yoksa bir türlü ayrılmayı başaramayanlardan mı? Ucunu bir türlü bırakmadığınız eski ilişkinizin diğer tarafına zarar vermeye çalıştıkça aslında sizin hayatınızı mı kemirip duruyor öfkeniz yoksa? Belki çocuğunuzu görmeyerek, aramayarak, maddi manevi destek olmayarak, özel günlerinde yalnız bırakarak, eski eşinizden intikam aldığınızı sananlardansınızdır. Yeni bir ilişki kurmuş olan eski sevdiğinizi durmaksızın karalayarak, hep ondan konuşarak, ne yapıyor diye takip ederek, ne kadar çok kişi onu aşağılarsa kendi basamağınızın o kadar çok yükseldiğini düşünenlerden misiniz ya da? *** Jennifer Aniston’ın vizyondaki filmi “Ayrılık”ı izledik geçen akşam kız kardeşimle. Hepimizin hayatındaki sıradan günlerden ve ilişkilerden hiçbir farkı yoktu. Ne bir iddiası, ne çözümü, ne öğretisi, ne ‘katharsis’i... Bir şehir hikâyesi işte... Hepimizin başından geçen... Ayrılığı becerebilmek gerek. Bittiği yerde yeni bir yola çıkmalı. Yola çıkarken yanına eskiden kalan hiçbir şeyi almamak da ilk katı kural olmalı... Filmdeki en kayda değer an genç kadının karşısındaki adamdan çok belki de kendisine “Çok farklı cümleler kurabileceğimiz yüzlerce durum yaşadık” itirafıydı... Öyle olmayabilirdi ama oldu... Ayrılığı giyinebilmek gerek! Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 '' çok farklı cümleler kurabileceğimiz yüzlerce durum yaşadık..'' ne güzel anlatıyor. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 frozen sende olmasan... Alıntı
Φ suedam Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 git... kendini daha fazla sewdirmeden acıtmadan,iz bırakmadan hani! karda yürümek gibi olmasın sen gittiğinde arkanda iz kalmasın beni izlerle başbaşa bırakma yapma! kalışın ölümüm, ölümümüz sana daha fazla alışamam bunu bize yapamam sen en iyiysi git! ama lütfen! hissettirmeden git! Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Ayrılığı giyinebilmek gerek! bunu başarabilseydı zaten insanoğlu,ayrılık üzerine ağıtlar,şarkılar şiirler yazılamazdı bana dar geliyor giyemiyorum Alıntı
Φ jackjohnson Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Daha bir iki gün önce,foruma ilk girdiğim gün senin topiklerden birini baştan sona incelemeye daldım.. Ben daha topiğin başlarındayken aslında herşey çoktan yaşanıp bitmişti ve belkide aradan günler geçmişti. Ben sonlara yaklaşıp senin,kim olduğunu bilmediğim kişilere ver yansın eden mesajlarını okuduktan sonra olayı çözemeyip mesaj atmıştım '' Martinin kime neden kızdığını anlayan varsa lütfen banada anlatsın '' diye Tamam şimdi bir merhaba diyebilirim.. Dedim ya baştan sona okudum.Gayet güzel yazıların,değişik bir tarzın var. Belki anlatırsın neler olduğunu.. Alıntı
Φ jackjohnson Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Ama bu akşamın asıl konusu bu değildi.. Farkettinmi bilmiyorum Herkes yazdıklarını okuyor ama çok az kişi cevap veriyor.. ( sayfanın görüntüleme sayısı 159 ) Alıntı
Φ jackjohnson Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Sokaklar geçiyorum sızım hüznüm gölgem benim Caddeler aşıyorum gözyaşlarım ve sessizliğim Asılsız çarelerle yürüyorum işte böyle Zamanı geriye çevirim diye Alıntı
Φ jackjohnson Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Bu imzamın kalan kısmı.. benden bu topiğin tüm sakinlerine.. (bakıp çıkanlar dahil ) Mümkünse şarkı tadında ama.. DOĞAN CANKU ( ben değilim şarkıyı söyleyen abi ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.