Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Ayrılık

Bir yerde bitiyor. Belki de başladığı yerde... “Ben ondan ayrılmak istemiyorum; bu ilişki için onun da biraz çaba sarf etmesini, sarf ettiğim çabayı fark etmesini istiyorum” diyordu genç kadın...

Sonunda ayrıldılar.

Göz göre göre, bağıra çağıra ayrıldılar.

12 limon isteyen bir kadına 3 limon getirmiş olmasının neden bu kadar önemli bir soruna dönüşmüş olduğunu hiç anlayamadı adam.

“Aslında yaşadıklarımızdan çok farklı cümleler kurabileceğim yüzlerce şey yaşadık seninle” dedi kadın evi boşaltırlarken...

“Haklısın, şu koltuk bu kadar büyük olmasa o bilardo masası bu eve sığarmış meğer...” diye veda etti adama...

Ama siz niye ayrıldınız ki? Ne kadar da yakışıyordunuz birbirinize diyenlere rağmen ayrıldılar...

Aslında...

Ayrılığın sebebi olan cümleler, tavırlar, alışkanlıklar ayrıldıktan sonra da değişmiyor...

Her karşılaştığında insan “iyi ki...” diyor...

“İyi ki bitti...”

Ya da...

“Yazık oldu...”

Bilmem siz ayrılığı becerebilenlerden misiniz?

Yoksa bir türlü ayrılmayı başaramayanlardan mı?

Ucunu bir türlü bırakmadığınız eski ilişkinizin diğer tarafına zarar vermeye çalıştıkça aslında sizin hayatınızı mı kemirip duruyor öfkeniz yoksa?

Belki çocuğunuzu görmeyerek, aramayarak, maddi manevi destek olmayarak, özel günlerinde yalnız bırakarak, eski eşinizden intikam aldığınızı sananlardansınızdır.

Yeni bir ilişki kurmuş olan eski sevdiğinizi durmaksızın karalayarak, hep ondan konuşarak, ne yapıyor diye takip ederek, ne kadar çok kişi onu aşağılarsa kendi basamağınızın o kadar çok yükseldiğini düşünenlerden misiniz ya da?

Jennifer Aniston’ın vizyondaki filmi “Ayrılık”ı izledik geçen akşam kız kardeşimle. Hepimizin hayatındaki sıradan günlerden ve ilişkilerden hiçbir farkı yoktu. Ne bir iddiası, ne çözümü, ne öğretisi, ne ‘katharsis’i...

Bir şehir hikâyesi işte...

Hepimizin başından geçen...

Ayrılığı becerebilmek gerek. Bittiği yerde yeni bir yola çıkmalı. Yola çıkarken yanına eskiden kalan hiçbir şeyi almamak da ilk katı kural olmalı...

Filmdeki en kayda değer an genç kadının karşısındaki adamdan çok belki de kendisine “Çok farklı cümleler kurabileceğimiz yüzlerce durum yaşadık” itirafıydı...

Öyle olmayabilirdi ama oldu...

Ayrılığı giyinebilmek gerek!

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

git...

kendini daha fazla sewdirmeden

acıtmadan,iz bırakmadan

hani!

karda yürümek gibi olmasın

sen gittiğinde arkanda iz kalmasın

beni izlerle başbaşa bırakma

yapma!

kalışın ölümüm, ölümümüz

sana daha fazla alışamam

bunu bize yapamam

sen en iyiysi git!

ama lütfen!

hissettirmeden git!

<_<

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Ayrılığı giyinebilmek gerek!

bunu başarabilseydı zaten insanoğlu,ayrılık üzerine ağıtlar,şarkılar şiirler yazılamazdı :online2long: bana dar geliyor giyemiyorum :online2long:

Gönderi tarihi:

Daha bir iki gün önce,foruma ilk girdiğim gün senin topiklerden birini baştan sona incelemeye daldım..

Ben daha topiğin başlarındayken aslında herşey çoktan yaşanıp bitmişti ve belkide aradan günler geçmişti.

Ben sonlara yaklaşıp senin,kim olduğunu bilmediğim kişilere ver yansın eden mesajlarını okuduktan sonra olayı çözemeyip mesaj atmıştım '' Martinin kime neden kızdığını anlayan varsa lütfen banada anlatsın '' diye

Tamam şimdi bir merhaba diyebilirim..

Dedim ya baştan sona okudum.Gayet güzel yazıların,değişik bir tarzın var.

Belki anlatırsın neler olduğunu..

Gönderi tarihi:

Sokaklar geçiyorum sızım hüznüm gölgem benim

Caddeler aşıyorum gözyaşlarım ve sessizliğim

Asılsız çarelerle yürüyorum işte böyle

Zamanı geriye çevirim diye

Gönderi tarihi:

Bu imzamın kalan kısmı..

benden bu topiğin tüm sakinlerine..

(bakıp çıkanlar dahil )

Mümkünse şarkı tadında ama..

DOĞAN CANKU ( ben değilim şarkıyı söyleyen abi )

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.