Φ benbusra Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 bu sabah kalktınız ve içinizden bi şarkı bestelemek geldi...şimdiki düşüncelerinizle bu şarkının konusu ve adı ne olurdu??? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 bu sabah kalktınız ve içinizden bi şarkı bestelemek geldi...şimdiki düşüncelerinizle bu şarkının konusu ve adı ne olurdu??? NE GÜZEL BİR KONU BÖYLE...BENİM KESİN AŞKA DAİR BİR ŞEY OLURDU AMA ACI BİR AŞKA DAİR TABİKİ...VE BELKİ VARDIR BÖYLE BİR İSİM AMA YÜREK ÇIĞLIĞI OLURDU ŞARKIMIN ADI Alıntı
Φ benbusra Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 NE GÜZEL BİR KONU BÖYLE...BENİM KESİN AŞKA DAİR BİR ŞEY OLURDU AMA ACI BİR AŞKA DAİR TABİKİ...VE BELKİ VARDIR BÖYLE BİR İSİM AMA YÜREK ÇIĞLIĞI OLURDU ŞARKIMIN ADI ya bu forum konusunda çaylağım we usta olmak istiyorum..elimden geldiğince güzel konular bulmaya çalışıyorum ama yıldız tilbe daha çok ilgi görüyo karçiçeği [/font] bu arada şarkının adını beğendim... Alıntı
Φ cuen Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 ben besteci miyim kardeşim şarkı besteleyeyim Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 İNSANLARI ANLAMAK ÇOK ZOR. Olurdu herhalde o kadar çok mantıksızca davranan yaptığının yanlış olduğunu farkında olupda hala savunmak için zayıf düşeceğini düşünüp yanlışı savunanlar daha neler neler kesinkle zor iş insanı anlamak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.