Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl banada doğuş dinletemezler mesela adam hem ağlayıp hem şarkı okuyup hem takla atıyordu birde küçük emrah muamelesi geçiyordu vatandaşa ben köprü altında büyüdüm
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Emily nerden gelirki aklına böyle sorular az zaman bi düşeniyim
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Kolay kolay şarkı sevmem ama sevmediklerim arasında en başta gelen "SİVAS'ı YOLLARINA" adlı şarkı...Bir de S.Bağcan'ıda sevmeyince şahene bir birleşim oluyor...Kusasım gelecek kadar İĞRENİYORUM...
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl selda bağcan ve tüm şarkıları...özellikle ''sivasın yollarına''!...
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Kolay kolay şarkı sevmem ama sevmediklerim arasında en başta gelen "SİVAS'ı YOLLARINA" adlı şarkı...Bir de S.Bağcan'ıda sevmeyince şahene bir birleşim oluyor...Kusasım gelecek kadar İĞRENİYORUM... ilginç
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl aa aynı anda aynı şarkıcı ve aynı şarkıyı yazmışız.. hakan arkadaş senin iletiyi görmeden yazdığımı belirteyim.. çok şaşırdım.. anti selda bağcancı olduk iyi mi?
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl merakımı bağışla...ilginçlik nerede? bende son çıkartığı kasetlerin hiç birinden hoşlanmıyorumda zevkler benzesiyor o bakımdan şeyettirdim di ne olur kızma ben köptü altlarında büyüdüm
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl aa aynı anda aynı şarkıcı ve aynı şarkıyı yazmışız.. hakan arkadaş senin iletiyi görmeden yazdığımı belirteyim.. çok şaşırdım.. anti selda bağcancı olduk iyi mi? 6 saniye önce girmişsin ama ben daha önce çıkmışım...güzel ama aynı şeyi sevmemek de bir başlangıç olabilirmiş...
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl EMEĞE SAYGISIZLIK OLARAK NİTELENDİRİLMESİN AMA BENDE MÜSLÜM GÜRSESE HİÇ TAHAMMÜL EDEMİYORUM..
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl EMEĞE SAYGISIZLIK OLARAK NİTELENDİRİLMESİN AMA BENDE MÜSLÜM GÜRSESE HİÇ TAHAMMÜL EDEMİYORUM.. emeğe ancak bu kadar saygısızlık olur(!!!!!!!!!!!!!!)
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Kolay kolay şarkı sevmem ama sevmediklerim arasında en başta gelen "SİVAS'ı YOLLARINA" adlı şarkı...Bir de S.Bağcan'ıda sevmeyince şahene bir birleşim oluyor...Kusasım gelecek kadar İĞRENİYORUM... emeğe ancak bu kadar saygısızlık olur(!!!!!!!!!!!!!!) SENİNKİLER KADAR OLMASADA İDARE ET ARTIK......
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Şakşuka sevgiler güzeldi SENİNKİLER KADAR OLMASADA İDARE ET ARTIK...... aynı şeyleri söyleyip anlaşamamak bu olsa gerek ikinize
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl güzeldi aynı şeyleri söyleyip anlaşamamak bu olsa gerek ikinize Ben de anlamadım ama kızdı....Last'ın köprü altındaki arkadaşı bendim desem barışır mı acep?
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl ya chatte kimse yok.ben çıkayım bari... bu arada kim kime kızdıki
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl ya chatte kimse yok.ben çıkayım bari... bu arada kim kime kızdıki ban atmıslar
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Yazar ya chatte kimse yok.ben çıkayım bari... bu arada kim kime kızdıki bekle geliyoruz şevvalle karaçiçeği_m
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl emily bacı garsın niresindensin.hemşoyuz senile he.bende ardahanlıyam .bekiliym çabuk gelin.uykum geldi valla
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl emily bacı garsın niresindensin.hemşoyuz senile he.bende ardahanlıyam .bekiliym çabuk gelin.uykum geldi valla karcicegi m seni bekliyoruz hadi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.