Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Leyla hanım analiziniz tamamdır.. Buyrun kan değerlerniz.. Sodyum Na 135 - 148 mmol/L Kalsiyum Ca 8.5-10.5 mg/dL Klorür Cl 98-106 mmol/L Potasyum K 3.5 - 5.5 mmol/L Protein, total T. Prot. 6.0 - 8.7 g/dL Albumin Alb 3.5 -5.0 g/dL Glukoz Glu, AKŞ 70-110 mg/dL Bilirubin, total T. Bil < 1.2 mg/dL Bilirubin, direkt D. Bil < 0.3 mg/dL Glukoz Glu, AKŞ 70-110 mg/dL Kolesterol, total T. Chol < 200 mg/dL HDL kolesterol HDL >45 mg/dL LDL kolesterol LDL < 160 mg/dL VLDL VLDL < 40 mg/dL Kreatinin Cre 0.6 - 1.2 mg/dL Üre Azotu BUN 5-23 mg/dL Ürik Asit 2.4-5.7 mg/dL LDH <480 U/L SGOT <31 U/L SGPT <31 U/L Gamma GT <32 U/L Şimdi ultrason'a, sonrada Mr gireceksin.. Oradaki hemşireyede söle öne alsın seni. Benden torpillisin.. gel güzelim torpilin en iyisini uygularım yabancı değilsin inşallah kanın yüksektir Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 kalmadımı kan aldıracak bakın hemşire ablanız bekliyo hiç can yakmam çekaptan geçmek iyidir Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Leyla hanım analiziniz tamamdır.. Buyrun kan değerlerniz.. Sodyum Na 135 - 148 mmol/L Kalsiyum Ca 8.5-10.5 mg/dL Klorür Cl 98-106 mmol/L Potasyum K 3.5 - 5.5 mmol/L Protein, total T. Prot. 6.0 - 8.7 g/dL Albumin Alb 3.5 -5.0 g/dL Glukoz Glu, AKŞ 70-110 mg/dL Bilirubin, total T. Bil < 1.2 mg/dL Bilirubin, direkt D. Bil < 0.3 mg/dL Glukoz Glu, AKŞ 70-110 mg/dL Kolesterol, total T. Chol < 200 mg/dL HDL kolesterol HDL >45 mg/dL LDL kolesterol LDL < 160 mg/dL VLDL VLDL < 40 mg/dL Kreatinin Cre 0.6 - 1.2 mg/dL Üre Azotu BUN 5-23 mg/dL Ürik Asit 2.4-5.7 mg/dL LDH <480 U/L SGOT <31 U/L SGPT <31 U/L Gamma GT <32 U/L Şimdi ultrason'a, sonrada Mr gireceksin.. Oradaki hemşireyede söle öne alsın seni. Benden torpillisin.. Naman Allahim,siz gercek hayatta da doktor ya da laborant olmalisiniz! HDL mi biraz dusuk buldum sizce de oyle mi?Ayrica hemsire hanima da torpili ve can yakmadigi icin tesekkurlerimi sunuyorum.Bana hosgeldin diyen herkese de hosbuldum sagolun diyorum.cok hizli bir dalis oldu benim icin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Evet HDL niz düşük.. Biraz daha hareketli olursanız HDL niz yükselecektir.. Yoksa kollestrolünüzde artabilir.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Naman Allahim,siz gercek hayatta da doktor ya da laborant olmalisiniz! HDL mi biraz dusuk buldum sizce de oyle mi?Ayrica hemsire hanima da torpili ve can yakmadigi icin tesekkurlerimi sunuyorum.Bana hosgeldin diyen herkese de hosbuldum sagolun diyorum.cok hizli bir dalis oldu benim icin yok ilk iğneler hafif oluyo HDL yükseliyomuş asas ağır iğneler o zaman canın yanarsa kusura bakma iğnenin ilaçlarından dolayı ağırda Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 İğne nereden çıktı hemşire hanım.. Ben iğne miğne vermedim.. HDL sinin yükselmesi için biraz spor yapması yeterlidir.. Yani biraz hareket, yürüyüşte olabilir.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 İğne nereden çıktı hemşire hanım.. Ben iğne miğne vermedim.. HDL sinin yükselmesi için biraz spor yapması yeterlidir.. Yani biraz hareket, yürüyüşte olabilir.. ben verdim verdim spor yapmaya vakti olmas belki Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 spora vaktim yok ama igneden korkarim,bayiltmaniz gerek.baska bir cozum bulun lutfen,heyet toplansin Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 spora vaktim yok ama igneden korkarim,bayiltmaniz gerek.baska bir cozum bulun lutfen,heyet toplansin yok yok ben gerekirse bayıltırım korkma seen hissetmessin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Tmm leyla.. O rapor bir şakaydı.. HDL normal.. Kafana göre takıl gönlünce yaşa.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Ben teşekkür ederim Leyla.. Gayet sağlıklısın.. Allah kimseleri hastanelere düşürmesin.. Hastanelerdekilerede acil şifalar versin.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Ben teşekkür ederim Leyla.. Gayet sağlıklısın.. Allah kimseleri hastanelere düşürmesin.. Hastanelerdekilerede acil şifalar versin.. amin amin yada doktoru iyi seçsinler Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 İyiki bir rapor dedik haa hemen başlamış analiz raporları falan Sedat nerden buldun la bu raporu hazır raporu mu koydun kısın karşısına Bi kere fikir babası benim raporun rektörü de benim o zaman... Hemşire ve doktorlarımı da ben seçerim Başvuruları alalım .... CVnizi de bırakın ( belkim lasım olur ) Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 İyiki bir rapor dedik haa hemen başlamış analiz raporları falan Sedat nerden buldun la bu raporu hazır raporu mu koydun kısın karşısına Bi kere fikir babası benim raporun rektörü de benim o zaman... Hemşire ve doktorlarımı da ben seçerim Başvuruları alalım .... CVnizi de bırakın ( belkim lasım olur ) ben başlayayım sağlık meslek lisesi sınavlarına girdim diyaliz bölümünü kazandım gitmedim vaz geçtim 2 yıllık dış ticaret mezunuyum 2 yıllık emlak okuyodum 2 yıl bıraktım çünkü bitirsemde aynı düzeyde olucaktım kısa yoldan hayata atıldım özel bir şirkette insan kaynakları müdürlüğünde çalıştım ve sonunda emlak şirketinde danışmanlık yapıyorum.. bundan sonrada tekrar sınava girip spor akademisini seçmek istiyorum bu kadar Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ben başlayayım sağlık meslek lisesi sınavlarına girdim diyaliz bölümünü kazandım gitmedim vaz geçtim 2 yıllık dış ticaret mezunuyum 2 yıllık emlak okuyodum 2 yıl bıraktım çünkü bitirsemde aynı düzeyde olucaktım kısa yoldan hayata atıldım özel bir şirkette insan kaynakları müdürlüğünde çalıştım ve sonunda emlak şirketinde danışmanlık yapıyorum.. bundan sonrada tekrar sınava girip spor akademisini seçmek istiyorum bu kadar Spor akademisini seçmek istiyosan burda işin ne yafrucuuum Sana koşuşturmacalı bir iş verelim de akademiyi aratmayalım Seni ambulans görevlisi yaptım hade canım hayırlı uğurlu olsun Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Spor akademisini seçmek istiyosan burda işin ne yafrucuuum Sana koşuşturmacalı bir iş verelim de akademiyi aratmayalım Seni ambulans görevlisi yaptım hade canım hayırlı uğurlu olsun olmas aysum ben hemşire olcam ya yoksa analiz edilenlere iğneyi kim yapıcak Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 olmas aysum ben hemşire olcam ya yoksa analiz edilenlere iğneyi kim yapıcak Sportif hemşire ol bare ama iğneyi ben hariç olmak şartıyla yapabilirsin.. Hem iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Laborant geldi .Varmı kan tahlili yapılacak olan varsa gelsin sıraya geçsin ? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Laborant geldi .Varmı kan tahlili yapılacak olan varsa gelsin sıraya geçsin Ben de rektörüm bilionmu sen Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Sportif hemşire ol bare ama iğneyi ben hariç olmak şartıyla yapabilirsin.. Hem iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır tamam ben hemşireyim baş hemşire Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Ben de rektörüm bilionmu sen Kusura bakmayın rektör hanım .ilk görüşte tanıyamamışım tamam ben hemşireyim baş hemşire Baş hemşire hanımda burdaymış .hoşgeldiniz ! 107 nolu odadaki hastanın kan tahlilleri tamam .alabilirsiniz,fazla nikotin var kanında ...... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Kusura bakmayın rektör hanım .ilk görüşte tanıyamamışım olsun her insan yapar bu hatayı laborant bey ya sedatın topiğini mahvettik Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ya sedatın topiğini mahvettik evet bu topicte sulanmış.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 evet bu topicte sulanmış.. Sadece eğlenioz daaa. Gerçi analiz raporlarını getiren de sedattı ya neysem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.